Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

Hoe werkt het membership?

We verwelkomen je graag als member van onze steeds groter wordende Oslo Skin Lab familie. We leggen je hier graag uit hoe het membership werkt.

Bij Oslo Skin Lab zijn we ervan overtuigd dat een mooie huid van binnenuit begint, en dat regelmaat en routine daarbij belangrijk zijn. Dat is precies waarom we The Solution™ bij voorkeur als memberservice aanbieden, zonder verplichtingen of kleine lettertjes en altijd met 30% korting. 

De memberservice in drie gemakkelijke stappen

Stap 1: meld je aan voor een membership

Als member van Oslo Skin Lab betaal je €44,60 per vier weken - de prijs voor een losse verpakking is €63,80. Als je gebruikt maakt van een kortingscode, ben je voor je eerste verpakking nog voordeliger uit. Wil je geen member worden, kies dan voor een eenmalige aankoop.

Stap 2: Ontvang iedere vier weken een nieuwe verpakking van The Solution™

Als member krijg je iedere vier weken 28 sachets van The Solution™ Beauty collagen thuisbezorgd. Je betaalt achteraf of via automatische incasso; de factuur zit bijgesloten in de verpakking en het pakketje past door de brievenbus. Als member is de bezorging voor jou gratis. Wil je je leveringen aanpassen, pauzeren of stoppen, neem dan gerust contact op met de klantenservice

Stap 3: Sla geen dag over 

Als member hoef je The Solution™ geen dag over te slaan. Zo kun je het beste halen uit jouw gebruik van The Solution™. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de resultaten toenemen bij langer gebruik. 

Opzeggen of pauzeren

Als je je membership wilt opzeggen of pauzeren, kun je dat doorgeven aan de klantenservice. Dat kan via email: klantenservice@osloskinlab.nl of telefonisch via: 020 308 25 15. Bij het pauzeren van je membership graag aangeven vanaf wanneer je het wilt pauzeren en tot wanneer. 

Bij het opzeggen van je membership kun je de ongeopende verpakking ook binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst retourneren om aan te geven dat je wilt stoppen met The Solution™. Streep je adres door, markeer het pakket met 'retour afzender', en deponeer het in een PostNL brievenbus.

Je zit bij ons niet vast aan een verplichte afname* of een abonnementsperiode. Je kunt echt op ieder moment opzeggen door simpelweg contact op te nemen met onze klantenservice.

*Indien je een ongeopende verpakking wilt retourneren, dien je dit binnen de wettelijke termijn van 14 dagen te doen.

De memberservice van Oslo Skin Lab :

  • 30% korting op iedere verpakking
  • Betaal achteraf (de factuur vind je in de verpakking) of via automatisch incasso. 
  • Elke 4 weken een nieuwe verpakking thuisbezorgd
  • Als member betaal je geen verzendkosten
  • Nieuwsbrieven met tips en exclusieve aanbiedingen
  • Je bespaart op jaarbasis ruim €245
  • Je hoeft niet steeds opnieuw te bestellen en hebt je product altijd in huis
  • Je kunt je membership pauzeren via onze klantenservice
  • Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van acties en nieuwe productlanceringen

We maken een van binnenuit verzorgde huid gemakkelijk voor je. Omdat onze producten iedere vier weken bij je worden thuisbezorgd, vergeet je niet om het dagelijks aan je eten of drinken toe te voegen (al helpt het ook dat The Solution™ geen toegevoegde geur- of smaakstoffen of verdere toevoegingen heeft). Er gingen je al vele members voor en ook de wetenschap staat aan onze kant: bij dagelijkse inname van deze collageenpeptiden nemen na 4 weken rimpels gemiddeld al met 7% af. Na 8 weken gebruik is de rimpelafname gemiddeld ruim 20%.  Bij langdurig gebruik nemen deze resultaten zelfs toe. Een enquête onder Finse members wees uit dat het gemiddeld 4 maanden duurde voordat ze overtuigd waren. 

Bekijk ook de Oslo Skin Lab reviews op TrustPilot.

Als je geen member wil worden en geen gebruik wil maken van het voordelige tarief, kun je onze producten ook kopen als losse verpakking.