Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

OSL_Camilla-Bach2_1140x600.jpg

Memberstory - Camila (42)

Camila Bach (42) is altijd geïnteresseerd geweest in natuurlijke producten. Toen ze The Solution™ tegenkwam, was ze zo nieuwsgierig naar de effecten op haar huid dat ze het direct wilde uitproberen. Inmiddels wil ze niet meer zonder...

Member Camila Bach had net haar eerste verpakking van The Solution™ besteld toen we haar benaderden voor een huidscan als onderdeel van een testpanel. Ze besloot te wachten met het starten van haar nieuwe huidverzorgingsroutine tot na de huidscan. Voor de huidanalyse is gebruik gemaakt van een VISIA-scanner die een uitgebreid beeld geeft van de huidconditie. Camila was erg optimistisch en enthousiast om te beginnen met het collageensupplement waarover ze zoveel goede dingen had gehoord.

Na 2,5 maand onderging Camila opnieuw een huidscan in de huidkliniek. Ze was enthousiast over de veranderingen die ze zelf al zag en voelde. De tweede scan toonde een vermindering van rimpeldiepte met maar liefst 33%! Camila was dolblij toen ze de kliniek verliet. Ze vond het fijn dat de scan aantoonde dat The Solution™ werkt voor haar huid en  dat haar gevoel juist was.

BEFORE.png

The Solution™ werd de oplossing

We vroegen Camila wat meer over haar ervaring met The Solution™ en waarom ze besloot het te proberen. “Afgelopen winter merkte ik pas echt dat mijn huidkwaliteit achteruit was gegaan. Na een weekje skiën bekeek ik mezelf in de spiegel en vond ik mijn huid levenloos, slap en de rimpels waren prominenter aanwezig dan ooit. Tijd voor verandering.”

Via social media kende ze Oslo Skin Lab al, ze besloot zich wat meer te gaan verdiepen in The Solution™. Op de website las ze ervaringen van members waarna ze erg nieuwsgierig was en het ook graag wilde proberen.

“Het eerste wat ik merkte was dat mijn huid een betere uitstraling kreeg, een soort glow! Ik was extra verrast toen ik zichtbare verbetering zag rond de rimpels op mijn voorhoofd, dit was na zo’n 10 weken. De huid rond mijn nek is steviger en mijn zware oogleden zijn na 10 weken ook echt lichter.”

“Ik ben heel tevreden met mijn huid sinds ik The Solution™ gebruik. Rimpels zijn minder zichtbaar en rond mijn ogen zelfs bijna verdwenen, en de elasticiteit van mijn huid is veel beter geworden. Mijn huid ziet er weer uit zoals ik zou willen en niet meer levenloos zoals ik in de afgelopen winter ervaarde. Ik kan het echt aan iedereen aanbevelen; het is het waard om te proberen wat The Solution™ voor jouw huid kan betekenen.” 

Wil je ook ervaren wat The Solution™ voor jouw huid kan betekenen? Gebruik dan code member en ontvang 60% korting op de eerste verpakking van het vrijblijvende membership. Je ontvangt de verpakkingen in je brievenbus en krijgt als member standaard 30% korting op volgende verpakkingen.