Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

interviews 30-40 (2).jpg

Members over hun ervaring met The Solution™ (30-40 jaar)

We worden altijd erg blij wanneer we ervaringen van onze members lezen en weten dat hier ook vanuit onze members en geïnteresseerden veel belangstelling voor is. In dit artikel hebben we ze gebundeld in de leeftijd van 30 - 40 jaar.

Jamie-Lee is 30 jaar en gebruikt sinds januari 2023 The Solution™ Beauty Collagen.

'Op de socials zag ik vaak Oslo Skin Lab voorbij komen. Ik ben wel bezig met mijn gezondheid en mijn huid en zocht iets voor de vertraging van huidveroudering. Nadat ik een goede aanbieding had gezien, besloot ik negen maanden geleden om het te gaan gebruiken. Ik heb wel het idee dat mijn huid er beter uitziet en dat het collageen hierbij geholpen heeft. Mijn huid is elastischer en de lijntjes zijn minder erg. Het lijkt zeg maar alsof de veroudering stilstaat. Na een maand of drie kreeg ik ook complimentjes van de mensen om me heen, vrienden en mijn moeder zeiden dat mijn huid er gladder en meer stralend uitzag.

Ik doe het poeder standaard voor het ontbijt in een glas water uit de kraan en voeg er een halve uitgeperste citroen aan toe. Dat is routine voor mij en dat maakt het ook zo makkelijk in het gebruik. Ik zie trouwens niet alleen effect in mijn gezicht, het viel me ook op dat mijn cellulite echt minder is. Het zit er nog wel maar als ik met mijn handen over mijn bovenbenen glij, voel ik minder putjes.

Ik vind ouder worden overigens op zich niet erg, hoewel ik erg opzag tegen de overgang van 29 naar 30 jaar. Dat viel gelukkig wel mee. Ik wil graag op een natuurlijke manier ouder worden, fillers en dergelijke vind ik heel eng en onnatuurlijk. Ik hoop dat mijn huid er met gezond leven, goede huidverzorging en de huidverzorging van binnenuit met Oslo Skin Lab goed uit blijft zien.'

 

Karin.jpg

Karin is 40 jaar en gebruikt sinds anderhalf jaar The Solution™ Beauty Collagen.

'Ik had wel iets over collageen gelezen maar stapte er verder een beetje blanco in. Ik was in ieder geval heel benieuwd of het effect op mijn rimpels zou hebben. Omdat ik voor de klas sta, moet ik soms boos kijken en ik heb echt het idee dat door het fronsen de rimpels wat permanenter zijn geworden. Na anderhalve maand zei een vriendin dat ik er zo uitgerust uitzag, dat is natuurlijk al heel snel. En daar bleef het niet bij, steeds meer vriendinnen maakten die opmerking. Het enige wat ik had veranderd in mijn leefstijl was het innemen van collageen dus dat effect was al zichtbaar. Zelf merk ik dat mijn huid veel zachter is geworden en dat de rimpels, of groeven zoals ik ze zelf noem, iets minder diep lijken.

Het gebruik is heel simpel, ik doe het 's ochtends in de thee. Ik proef wel iets maar het is niet zo dat ik het vies vind. Ik heb wel even nagedacht of ik het mee op vakantie zou nemen want ik ging afgelopen zomer drieënhalve week backpacken in Sri Lanka. De douane checkt vooral rugzakken en dan weet je natuurlijk niet hoe ze zullen reageren op die zakjes met poeder. Het is gelukkig goed gegaan, daar was ik wel opgelucht over.

Voor mij is het belangrijk om een mooie huid en ook mooie tanden te hebben, ik zal altijd mijn best doen om mijn huid goed te verzorgen. Er komen natuurlijk in de loop van de tijd meer rimpels bij en ik zal ze ook niet altijd even mooi vinden maar fillers ga ik in ieder geval nooit gebruiken.'

 

Rianka is 35 jaar en gebruikt sinds juli 2021 The Solution™. Vanaf juli 2023 voegt ze hieraan ook The Beauty Pearls™ en The Glow™ toe.

'Ik had wel bepaalde verwachtingen van The Solution want door de aanbevelingen van influencers hoopte ik dat de fijne lijntjes in mijn gezicht minder zouden worden en mijn huid elastischer. Ik gebruik The Solution altijd 's ochtends in mijn thee, ik proef er niets van. Het is smaak- en reukloos en heel makkelijk in het gebruik, ik hoef ook nooit na te denken om het te kopen omdat het automatisch wordt bezorgd. Het is bovendien wetenschappelijk onderbouwd en duidelijk het beste dat er op de markt te krijgen is qua collageen.

The Beauty Pearls en The Glow slik ik na mijn brunch of lunch want ik ontbijt niet. Bij The Solution merkte ik na een maand al een soort bouncier gevoel van mijn gezichtshuid. Na vier maanden zag ik echt duidelijk verschil en kreeg ik ook vragen en opmerkingen over mijn huid. Toen ik in het voorjaar van 2022 op vakantie ging en mezelf op foto's in bikini zag, viel het me op dat zelfs de cellulite op mijn dijen minder was. Ten opzichte van vorige jaren vind ik dat mijn huid wat minder dof is nu in de herfst. Verder heb ik niets veranderd aan mijn verzorgingsroutines dus ik ga er zeker vanuit dat dit door The Beauty Pearls en The Glow komt.

Een aantal vriendinnen zijn ook met The Solution begonnen sinds ze de resultaten bij mij zagen. Ook word ik altijd jonger geschat dan ik ben. Natuurlijk neem ik ze mee op vakantie, de supplementen heb ik sowieso altijd in mijn tas als ik buiten de deur mijn eerste maaltijd neem zodat ik ze daarna in kan nemen. We ontkomen er niet aan, maar er zijn tegenwoordig genoeg producten om mooi ouder te worden zonder te spuiten of snijden. Ik sta open voor botox of fillers als ik me zou gaan irriteren aan bepaalde lijntjes in mijn gezicht. Tot die tijd is mijn motto alles van Oslo Skin Lab gebruiken, voldoende water drinken, overwegend gezond eten, een ochtend- en avondroutine met de producten van dr. Jetske Ultee en SPF smeren elke dag. Ik ben altijd al veel met beauty en verzorging bezig geweest, een mooie huid is erg belangrijk voor mij. Het is toch fijn om er verzorgd en gezond uit te zien op elke leeftijd.'

 

Nathalie.jpg

Nathalie is 33 jaar en gebruikt nu anderhalf jaar The Solution™ Beauty Collagen.

'Ik ben begonnen met The Solution omdat ik hoopte dat de vermoeidheid van het hebben van een baby wat minder zichtbaar zou zijn. En dat is gelukt. Ik merkte het eerste resultaat na een maand of drie, vier. Mijn gezicht straalt en de textuur van mijn huid is voller. Lijntjes zijn ook minder zichtbaar geworden.

Ik krijg ook veel complimenten, mensen vinden dat ik er zonder make-up verdomd goed uitzie. Ik gebruik ook geen foundation of zoiets, mijn huid is puur natuur. Een mooie huid is voor mij heel belangrijk, The Solution en de crèmes van dr. Jetske Ultee zijn mijn holy grail. Het zorgt ervoor dat ik geen make-up hoef te gebruiken. Ik drink het poeder elke ochtend opgelost in een glas water bij mijn havermoutontbijt. Het gebruik is supersimpel en ik proef er niets van. Het zit niet in mijn tas maar ik neem het wel mee op vakantie in de koffer.'

 

interviews 30-40.jpg

Susanne (38) gebruikt sinds oktober 2021 The Solution™ Beauty Collagen.

'Ik hoorde ervan via een collega die zei dat ze heel tevreden was over The Solution, ik wilde het toen graag zelf uitproberen. Het gebruik is gelukkig heel simpel en ik proef er niets van, ik doe het 's ochtends door de thee want ik heb het idee dat het dan iets beter oplost. Ik heb al best veel rimpels voor mijn leeftijd, vooral fronsrimpels. Ik wil liever geen onnatuurlijke dingen in mijn gezicht dus ik gebruik het om mijn rimpels niet erger te laten worden. Toen ik ermee begon, hoopte ik op een frissere uitstraling en dat mijn gezicht minder tekent als ik opsta. Ik weet niet of ik echt direct iets zie maar ik krijg wel vaak complimenten over mijn uitstraling.

Voor mij is het vooral een preventieve investering en om het krijgen van meer rimpels te voorkomen. Ik heb dan wel een huid met veel mimiek, rimpeltjes en fronsrimpels maar het is wel een mooie huid. Je bent zo oud als je je voelt toch? Ik voel me 25.

Zo goed mogelijk voor jezelf zorgen vind ik belangrijk, ik wil ook dat mijn huid er verzorgd uitziet. Ik vind het lastig om te zeggen wat nu echt het verschil is, je ziet jezelf natuurlijk elke dag in de spiegel en dan valt het waarschijnlijk minder op. Het gaat mij vooral om de preventieve werking en het verminderen van een eventuele achteruitgang. Ik neem het altijd mee op vakantie en het zit ook in mijn tas.'

Ben jij ook benieuwd wat The Solution™ Beauty Collagen voor jou kan betekenen? Krijg met de code: MEMBER nu 60% korting op je eerste verpakking en 30% korting op je volgende verpakkingen als je member wordt.