Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

interviews 41-50 (6).jpg

Members over hun ervaring met The Solution™ (41-50 jaar)

Laat je inspireren door de ervaringen van onze members en ontdek meer over de resultaten van The Solution™ die door members tussen 41 en 50 jaar met ons zijn gedeeld!

Angela is 46 jaar en gebruikt nu ruim drieënhalf jaar The Solution™ Beauty Collagen.

'Als natuurvoedingsadviseur had ik wel een idee wat collageen voor je kan doen. Ik was ook heel benieuwd wat het effect op mijn huid zou kunnen zijn. Eén van de vele voordelen van dit poeder is dat het absoluut vrij van smaak is en dus ook geen toegevoegde suikers of synthetische smaken bevat. Het lost perfect op zonder klontjes. Ik neem het elke dag in mijn koffie bij mijn ontbijt, zo rond 11 uur.

Vooral als ik terugkijk naar foto's van langer geleden, zie ik nu nauwelijks huidveroudering en zelfs dat het er wat beter uitziet dan een aantal jaren geleden. Ook vind ik de verpakking heel fijn. De sachets kunnen overal mee naar toe, veel handiger dan een grote pot.

Door het abonnement zit ik nooit ineens zonder, het is er altijd maar kan ook gemakkelijk on hold worden gezet, indien nodig. Ik merk het effect sowieso in mijn gezicht maar ook zeker aan de rest van mijn huid zoals mijn decolleté. Ik heb daar nauwelijks rimpels terwijl dat bij veel vrouwen van mijn leeftijd anders is. Ik word eigenlijk standaard jonger geschat dan ik ben. Ik ben nu 46 maar de meeste mensen schatten me vaak in de 30! Daar doe ik het niet voor maar het is stiekem toch wel heel leuk natuurlijk.

Mijn beste vriendin is overigens schoonheidsspecialiste en zij zegt ook dat mijn huid er erg goed uitziet. Een mooie huid is belangrijk voor mij maar niet alleen vanuit esthetisch oogpunt. Je huid is je grootste orgaan en weerspiegelt ook je interne gezondheid. Je kunt dus veel over de gehele gezondheid van een mens aan de conditie van de huid aflezen. Dat gezegd hebbende, vind ik het ook fijn om er goed uit te zien.'

 

interviews 41-50 (1).jpg

Linda is 41 jaar en gebruikt nu zo'n drie jaar The Solution™ Beauty Collagen.

'Mijn verwachting was dat mijn lijntjes minder zichtbaar zouden worden. Op dat moment had ik vrijwel dagelijks gebroken nachten door een peuter. Ik gebruik het nu zo'n drie jaar en doe het sindsdien iedere ochtend in mijn koffie, ik proef er vrijwel niets van.

De zakjes gaan absoluut altijd mee op vakantie. Na ongeveer drie maanden begon ik effect te zien, de lijntjes zijn minder 'hard' geworden en ik heb ook het idee dat de huid van mijn benen en billen strakker geworden is en ook blijft. Ook mijn haar is sterker maar ik weet niet precies of het daardoor komt want ik eet en leef gezond. Maar het zal zeker meespelen.

Ik krijg ook complimenten, over dat ik er zo jeugdig uitzie. Een mooie huid is heel belangrijk voor mij. Het zegt ook iets over je gezondheid en de manier waarop je voor jezelf zorgt. Ik kijk naar ouder worden als iets waarvan ik blij ben dat ik het mag worden en hopelijk in volle gezondheid. Maar ik heb wel moeite met het omarmen van rimpels.'

 

interviews 41-50 (2).jpg

Annemarie is 49 jaar en gebruikt sinds november 2022 The Solution™ Beauty Collagen.

'Eerlijk gezegd had ik niet echt hoge verwachtingen. Ik laat me wel vaker beïnvloeden door influencers en meestal heb ik daar achteraf spijt van... Maar nu dus niet.

Het is een vast onderdeel van mijn ochtendroutine. Als ik 's ochtends beneden kom, zet ik eerst de koffiemachine aan zodat deze kan opwarmen. Daarna pak ik het zakje collageen uit de keukenkast en los deze op in water. Ik drink het direct op, neem daarna koffie en ben klaar voor de rest van de dag. Op zondag vergeet ik het weleens. Als ik het in de gaten heb, dan neem ik het alsnog en anders de volgende dag weer. Ik proef er nauwelijks wat van en dat wat ik proef, is prima te doen.

Wanneer ik het eerste resultaat merkte, vind ik lastig te beantwoorden. Ik merk het wel in mijn gezicht, dat ik een goede huid heb en relatief weinig rimpels. Maar ook mijn nagels zijn zeker sterker dan 'normaal'. Ik krijg ook complimenten, dat gaat dan vooral over mijn huid: weinig oneffenheden, weinig rimpels.

Hoe ik naar ouder worden kijk? Oei, een gewetensvraag... Enerzijds ben ik er wel blij mee want ik ben veel meer in balans dan vroeger. Ik weet beter wat ik wil en vooral wat ik niet wil, ik heb geleerd om mijn grenzen beter te bewaken. Anderzijds benauwt het me als ik eraan denk dat ik normaal gezien over de helft van mijn leven ben. Ik wil nog zoveel meemaken, zoveel beleven.

Ik hoop dat het ouder worden me niet gaat beperken in mijn dagelijkse bezigheden. Een mooie huid is best belangrijk voor mij, ik vind het dan ook prima om hierin te investeren en goed voor mezelf te zorgen. Ik ga regelmatig naar de schoonheidsspecialiste, gebruik (bijna) dagelijks collageen, rook niet, drink wel graag een glas wijn maar ook heel veel water.'

 

interviews 41-50y.jpg

Anja is 45 jaar en gebruikt nu bijna twee jaar The Solution™ Beauty Collagen.

'Ik heb erg veel last van mijn huid gehad en ook veel geprobeerd. Ik las online over collageen dat het van binnenuit aan de huid zou werken en je huid zou kunnen versterken. Ik had eigenlijk geen verwachtingen hoewel ik natuurlijk hoopte dat het iets zou doen aan de rimpels en elasticiteit van mijn huid.

Het eerste resultaat zag ik na enkele weken: mijn huid had een betere conditie, ook de algehele conditie van de huid op mijn lichaam was verbeterd. Bij mijn nagels merkte ik het niet zo maar wel bij mijn haar, dat is nu echt voller. Ook mensen in mijn omgeving valt het op dat mijn huid er beter uitziet, ik krijg complimenten als 'je straalt' en 'je huid glanst'.

Ik neem het ook altijd mee op vakantie en het zit standaard in mijn tas. Het is zeker geen moeite, het hoort er voor mij gewoon bij. Ik doe het 's ochtends in mijn thee, het lost heel goed op en je ziet het daarna ook niet meer. Er zit gelukkig ook geen smaakje aan. Met ouder worden heb ik overigens niet zoveel moeite want dat hoort er bij. Ik vind het nu ook wel meevallen dus ik ben er niet zo mee bezig, ik overweeg geen ingrepen of zo. Ik wil vooral gezond ouder worden. De huid in mijn gezicht is daarentegen wél heel belangrijk. Ik draag bijna geen make-up en ben blij dat het er nu beter uitziet.'

 

deel 2 of interviews 41-50y (5).jpg

Claire is 45 jaar en gebruikt sinds september 2022 The Solution™ Beauty Collagen. 

'Ik was met een vriendin op vakantie en zij gebruikte het. Ik zag haar iedere ochtend zo'n staafje met poeder in haar koffie doen en was wel benieuwd. Zij was er net mee begonnen en zag nog geen resultaat dus ik ging er verder blanco, zonder verwachtingen in. Maar ik wilde wel wat aan mijn huid doen, ik word nu toch wel wat ouder. Ik doe het 's ochtends in mijn koffie en proef er helemaal niks van, heel fijn is dat. Na twee maanden zag ik al effect, ik vond mijn huid er minder dof uitzien en het had een bepaalde glans gekregen. Mijn huid ziet er nu minder vermoeid uit omdat de lijntjes minder diep zijn. Mijn hoofd is echt minder verfrommeld zeg maar. Ik heb ook het idee dat mijn huid er gezonder uitziet en dat make-up langer blijft zitten. Dat laatste verbeeld ik me misschien maar het kan natuurlijk ook met de verbeterde textuur te maken hebben. Ik kreeg laatst een compliment van een vriendin dat ik zo weinig rimpels heb. Aan mijn haar of nagels merk ik geen verschil. Als ik een nachtje weg ga of op vakantie neem ik het altijd mee. Maar als ik het 's ochtends vergeet, helpt het bewaren van een zakje in mijn tas ook niet want dan kom ik er gewoon niet meer aan toe. Ik vind het niet zo erg om oud te worden, het hoort erbij. Wel wil ik het proces zo goed mogelijk begeleiden met huidverzorging en het innemen van The Solution. Wie weet doe ik ooit eens botox maar nu ben ik tevreden met mijn gezicht. Een mooie huid is belangrijk, vroeger had ik puistjes maar nu is mijn huid goed met een frisse uitstraling.'

 

Ben jij ook benieuwd wat The Solution™ Beauty Collagen voor jou kan betekenen? Krijg met de code: MEMBER nu 60% korting op je eerste verpakking en 30% korting op je volgende verpakkingen als je member wordt.