Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

deel 2 of interviews 41-50y (3).jpg

Members over hun ervaring met The Solution™ (41-50 jaar)

Laat je inspireren door de ervaringen van onze members en ontdek meer over de resultaten van The Solution™ die door members tussen 41 en 50 jaar met ons zijn gedeeld!

deel 2 of interviews 41-50y.jpg

Susanne is 48 jaar en gebruikt sinds februari 2022 The Solution™ Beauty Collagen.

'Mijn verwachting was dat de rimpels en lijntjes die ik had wat minder zichtbaar zouden worden. De verwachtingen waren niet heel hoog, ik dacht: "Ik zie wel wat het doet en anders kan ik altijd nog stoppen."

Na een maand of vier zag ik wel dat de rimpels en lijntjes minder diep waren. Ook werd mijn huid steviger en is de cellulite op mijn benen veel minder geworden. Ik neem het 's avonds voor het avondeten in, rond 18.00 uur. Ik giet het zakje in mijn mond leeg en neem dan een paar slokken water. Ik proef er helemaal niks van. Het is echt heel makkelijk in het gebruik en je krijgt het automatisch thuis gestuurd. Ik neem het ook zeker altijd mee op vakantie, ik mis geen dag hoor.

Ik krijg wel complimenten maar het is moeilijk te zeggen of het van The Solution komt omdat ik 17 kilo ben afgevallen. Maar het valt me wel op dat mensen zeggen: "Je ziet er goed uit zeg." Tussen mijn ogen zat best een diepe rimpel, deze is - buiten de momenten wanneer ik heel moe ben of erge hoofdpijn heb - nauwelijks meer zichtbaar. En ik denk dat het daar ook mee te maken heeft, dan zie je er uitgeruster uit. Op de foto's is dat trouwens ook goed te zien.

Ik vind een mooie huid best belangrijk. Omdat ik een parfumallergie heb en daardoor licht eczeem op mijn gezicht krijg en snel een rode huid, verzorg ik mijn huid goed en gebruik ik geen make-up op mijn huid, eigenlijk alleen mascara en af en toe een oogpotlood. In september 2019 heb ik onverwachts een hersenbloeding gehad, zonder aanwijsbare oorzaak. Sindsdien besef ik nog meer dat de tijd kostbaar is en ben ik blij als ik elk jaar weer een jaar ouder mag worden. Dus laten we vieren dat we leven!'

 

deel 2 of interviews 41-50y (2).jpg

José-Willeke is 47 jaar en gebruikt sinds oktober 2021 The Solution™ Beauty Collagen.

''Ik ben in oktober 2021 begonnen met The Solution. Ik had een gastric sleeve operatie op de planning staan, dit is een maagverkleining. Van je maag wordt als het ware een banaantje gemaakt zodat er minder in kan. Het viel me op dat de mensen die voor mij deze operatie hadden ondergaan veel waren afgevallen maar er slecht uitzagen in hun gezicht. Dat was niet alleen vermagerd en minder rond, de huid zag er rimpelig, vaal en slap uit. Ik wilde wel graag de kilo's kwijt - ik ben nu 72 kilo afgevallen - maar ook mijn huid mooi houden.

Ik ben me gaan verdiepen in producten die dit zouden kunnen ondersteunen en zo kwam ik bij Oslo Skin Lab terecht. Hoewel het in de wetenschappelijke studies niet is onderzocht had ik het idee dat dit voor mij wellicht zou kunnen werken. En ik ben echt heel enthousiast, mijn huid ziet er veel beter uit dan bij andere vrouwen uit mijn operatiegroep. Ik heb minder rimpels en mijn huid is elastisch gebleven.

Ik gebruik het 's ochtends in mijn eerste kopje zwarte koffie of in mijn yoghurtje. Voor mij is het een groot voordeel dat het direct oplost en geen dikke massa wordt, ik kan het makkelijk drinken. Ik weet natuurlijk niet hoe mijn huid er uit had gezien als ik het niet had gebruikt, dat is niet te vergelijken of te toetsen. In maart was ik in Spanje en onlangs ook weer voor mijn huwelijksreis. Als ik naar de foto's in bikini kijk, zie ik echt dat de huid onder mijn armen en op mijn bovenbenen verbeterd is.

Bij de anderen in de operatiegroep worden ook hun nagels broos, breken ze af en wordt hun haar dunner. Ik merk eigenlijk geen verschil met hiervoor dus dat is alleen maar positief denk ik. Ik voel mezelf eigenlijk alleen maar jonger worden!'

 

deel 2 of interviews 41-50y (1).jpg

Christel is 47 jaar en gebruikt al een aantal jaar The Solution™ Beauty Collagen.

'Ik had het op Instagram voorbij zien komen en heb me toen verdiept in collageen en Oslo Skin Lab. Ik vond het wel onderscheidend en een goed verhaal. Het handzame ervan met één afgepast zakje per dag sprak me aan, ik hoor vriendinnen wel eens klagen over een grote pot met een lepeltje en dat ze niet zo goed weten hoeveel ze nu eigenlijk moeten innemen. Vaak vinden ze de smaak ook vies.

Ik doe het heel standaard 's ochtends in de thee, ik proef het een heel klein beetje. Het zit altijd in mijn tas en neem het mee op vakantie of een weekendje weg. Ik heb het eerst een jaar gebruikt en ben er toen mee gestopt. Maar na twee maanden begon ik echt verschil in mijn huid te zien dus ik ben er weer snel mee begonnen. Ik besefte toen dat het echt iets voor me doet.

En ik zie niet alleen zelf het verschil, ook mijn schoonheidsspecialiste zegt het. Toen ik bij de masseur op de massagetafel lag, merkte hij op dat het niet alleen effect heeft op mijn gezicht maar op mijn hele lijf. Mijn huid is elastischer en heeft een bepaalde volheid. Het maakt ook echt verschil bij de fijne rimpels rond mijn ogen en mijn mond. Ik geloof ook wel in smeren maar de boodschap dat je van binnenuit voor je huid zorgt, spreekt me erg aan.

Vooral als je hoort dat je collageen op een bepaalde leeftijd afneemt. Ik heb geen probleem met ouder worden, het hoort erbij en dat je lijf verandert kun je niet tegenhouden. Maar je kunt het wel een handje in de goede richting helpen door gezond ouder te worden. Daar zie ik het gebruik van collageen als belangrijk onderdeel van.'

 

deel 2 of interviews 41-50y (4).jpg

Esther is 46 jaar en gebruikt sinds juli 2020 The Solution™ Beauty Collagen. 

'Ik kreeg een tip van een vriendin van mij, zij had The Solution op dat moment drie maanden gebruikt. Ze liet me ook voor en na foto’s zien en haar rimpels waren duidelijk minder diep. Ik hoopte natuurlijk dat dat bij mij ook zou gaan gebeuren. Na een maand of drie, in oktober 2020, begon ik het eerste resultaat te merken. Ik merkte dat mijn huid stralender werd en mijn rimpels waren minder diep. Mijn partner zegt vaak dat hij me er zo mooi uit vindt zien. Door vreemden word ik vaak jonger geschat, soms wel 10 jaar jonger. Mijn jongere collega’s zeggen regelmatig dat ze hopen dat ze er op mijn leeftijd nog zo uitzien. Wat voor mij ook een groot voordeel is, is dat het poeder in porties wordt geleverd. Je kunt het dus makkelijk overal mee naar toe nemen. Er zit weinig smaak aan en je hoeft er maar één keer per dag aan te denken. The Solution gaat zeker mee op vakantie, ik sla geen dag over. Ik heb in mijn werktas altijd wel een zakje zitten want ik werk soms nachtdiensten en dan neem ik het 's nachts op mijn werk in. Ik heb een tijdje een ander merk gebruikt, met poeder in een grote pot. Dat vond ik onhandig en het smaakte naar framboos, wat ik niet lekker vond. Bovendien had ik het idee dat mijn huid er minder mooi van werd dus ik ben na een half jaar weer overgestapt op The Solution. Ik neem voor het slapen gaan altijd een grote mok thee en daar los ik het poeder in op. Er zit wel een ander smaakje aan de thee, niet echt vies maar wel anders. Ouder worden vind ik overigens wel lastig. Ik sport veel en voel me daardoor nog fit en vitaal. Ik heb veel energie en sta nog midden in het leven. Ik doe nog graag de dingen die ik rond mijn 30e ook deed zoals uitgaan en festivals bezoeken. Maar toch veranderen mijn lichaam en mijn huid. Dat vind ik jammer en hoop ik door gezond eten, veel sporten en The Solution een beetje te vertragen. Met een mooie huid voel ik me zelfverzekerd en zit ik lekkerder in mijn vel.'

 

Ben jij ook benieuwd wat The Solution™ Beauty Collagen voor jou kan betekenen? Krijg met de code: MEMBER nu 60% korting op je eerste verpakking en 30% korting op je volgende verpakkingen als je member wordt.