Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS275_Renate_Gerschtanowitz_0377_W-Article_1140x600.jpg

Maak je huid klaar voor de zomer

De zomer komt snel dichterbij, en bij Oslo Skin Lab zorgen we ervoor dat we 100% klaar zijn wanneer de zon zich gaat laten zien – met blote benen en sandalen. Naast je dagelijkse dosis The Solution™ Beauty Collagen hebben we 8 geweldige tips verzameld om je huid voor te bereiden op de zomer.

1. Reinig voldoende 

De zomer brengt vaak warmte en vochtigheid met zich mee. Hierdoor kunnen bacteriën zich gemakkelijker in onze poriën ophopen. Zorg ervoor dat je zowel 's ochtends als 's avonds reinigt en probeer een product te gebruiken met salicylzuur of benzoylperoxide om bacteriën te doden. 

 

2. Gebruik een waterbasis moisturizer voor je gezicht, hals en borst  

In de winter heb je vaak dikkere crèmes en moisturizers nodig, maar in de zomer kan een volle dagcrème je doen zweten zodra je buiten komt. Daarm raden wij een hydraterende gel op waterbasis aan! Een fijn alternatief voor hete zomerdagen. 

 

3. Exfolieer!  

Het exfoliëren van de bovenste huidlaag verwijdert droge, dode huidcellen en laat de frisse, nieuwe huid stralen.  

4. Gebruik zonnebrand op de huid van je hele lichaam 

Het is verleidelijk om in de zon te gaan liggen of rondlopen zonder zonnebrand en zo snel een kleurtje te krijgen. Maar UV-stralen zijn schadelijk voor je huid en de zon is de nummer één boosdoener voor huidveroudering. Zorg ervoor dat je voldoende zonnebrandc aanbrengt op je hele lichaam – en breng het meerdere keren per dag opnieuw aan!  

 

5. Overweeg zelfbruiner  

Om de zomerse gloed te krijgen waar je naar op zoek bent, kun je ook kiezen voor een zelfbruiningsproduct. Er zijn heel veel opties. Onze tip; zoek naar een product met schone ingrediënten en hydraterende eigenschappen! Door het gebruik van een zelfbruiner voorkom je de behoefte om direct in de zon te gaan bakken, je hebt immers al een tan! 

 

6. Ga voor de "No Makeup Look"  

In plaats van make-up aan te brengen die je er gauw weer af zweet op een hete zomerdag, kun je kiezen voor de “no makeup look.” Voor deze look heb je alleen maar een getinte SPF nodig! Door The Solution ™   dagelijks te nemen werk je ook aan de glow van je huid van binnenuit. Je huid ziet er namelijk voller uit met minder diepe lijntjes en rimpels. 

7. Verwen jezelf met een pedicure  

De meeste voeten, althans die van ons, zijn de hele winter verstopt geweest in dikke sokken. Nu is het de hoogste tijd dat zij ook wat aandacht krijgen. Verwen jezelf met een pedicure voordat de sandalen en slippers tevoorschijn komen. 

 

8. Last van cellulite? 

Cellulite, of "sinaasappelhuid," is een natuurlijk onderdeel van het leven. De meeste mensen – ongeacht leeftijd, gewicht of algemene gezondheid – hebben er last van. Houd je huid gehydrateerd met een goede moisturizer, zodat je huid er in ieder geval fris en stralend uitziet.  Geniet vooral van de zon en ben trots op je lichaam! 

Voor algemene vermindering van cellulite, overweeg regelmatige lichaamsbeweging en The Solution™.  In een zes maanden durende studie is aangetoond dat de zichtbaarheid van cellulite was verminderd.  

Onlangs spraken wij met een van onze members die haar resultaat op het gebied van cellulite wilde delen! Lees hier over de ervaring van Nadja. Als je meer wilt weten over de studies, kun je ze hier vinden.