Het is momenteel vrij druk bij de klantenservice. De wachttijd kan hierdoor langer zijn dan gebruikelijk. Bedankt voor je geduld.

A2_Bodycare-during-winter_W-Article_1140x600.jpg

Lichaamsverzorging in de winter

Brrrr, het is koud buiten. Je huid is nu verborgen onder lagen warme kleding. Toch is het belangrijk om juist nu goed voor je huid te zorgen want als in het voorjaar al die laagjes weer uitgaan wil je toch happy in je favoriete jurkje kunnen stappen.

Je huid is verstopt onder dikke kleding en praktisch onzichtbaar. Het ligt misschien niet voor de hand maar dit is hét moment om je voor te bereiden op de lente en zomer (of een vakantie naar een warme bestemming!). Met onze 5 tips voor het verzorgen van je lichaamshuid ben jij van top tot teen voorbereid. Als die heerlijke zomerdagen eindelijk voor de deur staan, ben jij er helemaal klaar voor.

 1. Verlaag de temperatuur
  Heerlijk, een hete douche nemen wanneer het buiten ijskoud is, het is de ultieme manier om snel op te warmen. Helaas heeft het hete water een uitdrogend effect op je huid. Door een lauw-warme douche te nemen, ontzie je je huid. En neem jeeen koele douche, dan spaar je zowel je huid als water (want je wilt er zo snel mogelijk onderuit). 
 2. Verwissel je zeep voor doucheolie
  Gewone zeep kan een droge, jeukende en geïrriteerde huid veroorzaken. Je gebruikt een doucheolie in plaats van zeep. Je huid wordt dan niet gestript van zijn huidvetten en wordt toch goed schoon. Bonus: je huid voelt zijdezacht aan.
 3. Breng elke dag een bodylotion aan
  Helaas hydrateren veel mensen hun huid onregelmatig; ze doen dit alleen als hun huid droog aanvoelt of jeukt. Een bodylotion zou - net als een gezichtscrème - een onderdeel van je dagelijkse routine moeten zijn. Breng voor het slapen gaan een rijke vochtinbrengende bodycrème aan en overdag een lichtere bodylotion.
 4. Gebruik een bodyscrub
  Een bodyscrub op basis van bijvoorbeeld gemalen koffiebonen, suiker of zeezout is een geweldige wekelijkse toevoeging aan je badkamerroutine. Lichaamsscrubs helpen dode huidcellen en schilfertjes te verwijderen. Het resultaat is een gladde huid die bodycrèmes en -lotions beter op kan nemen.
 5. Neem dagelijks The Solution™
  Cliché? We weten het maar het is echt waar. The Solution™ is getest in diverse klinische onderzoeken. Hieruit is gebleken dat het de zichtbaarheid van cellulite kan verminderen en zelfs voorkomen.