Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

katrine-kvalsund_glass_1920x1080.jpg

Katrine (41) had binnen twee maanden al een gladdere huid

“Ik heb nog nooit zoveel complimenten over mijn huid gekregen als nu”, vertelt de 41-jarige Katrine Kvalsund.

Nadat ze op een beautyblog over The Solution™ las, besloot Katrine het collageenpoeder van Oslo Skin Lab een kans te geven. Dat is inmiddels twee jaar geleden, maar na minder dan twee maanden merkte Katrine al veranderingen aan haar huid. “Ik kon al zien dat lijnen in mijn voorhoofd, bij mijn mond en bij mijn wenkbrauwen minder diep werden. Ook heeft mijn huid meer glans en ik durf te zeggen dat ik nu minder rimpels heb dan twee jaar geleden. Ik kan dus nooit meer stoppen met The Solution”, lacht ze.

Oslo Skin Lab The Solution

Schoonheid van binnenuit


Katrine begint elke ochtend met een glas water gemengd met het poeder van Oslo Skin Lab. “Ik heb altijd gehoord dat je je huid van binnenuit moet verzorgen, een principe waar ik volledig achter sta. Ik heb zelfs nog nooit een mooiere huid gehad dan nu. Ik heb The Solution ook aan verschillende vrienden aanbevolen en het is best bizar om de veranderingen bij hun te zien. Maar misschien zie je veranderingen bij anderen wel sneller dan bij jezelf.”

En of het werkt


Hoewel ze zich niet echt zorgen maakt over het ouder worden van haar huid wil Katrine wel tekenen van veroudering voorkomen en er zo lang mogelijk jong uit blijven zien, net als vele anderen van haar leeftijd. “Ik heb veel vragen gekregen of dit echt werkt. Ik kan niet voor anderen spreken, maar voor mij heeft het veel gedaan! Meer glans, minder rimpels en een soepelere huid. Ik ben heel blij.”