Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

OSL_Victoria-1_W-article_1140x600_0124.jpg

Het belang van het juiste collageen voor een stralende, jeugdige huid

Het is altijd fijn om meer te lezen en te horen over producten waar we in geïnteresseerd zijn. In dit artikel vertelt de Amerikaanse voedingsdeskundige en therapeut Victoria Lee Starr, meer over de redenen om te kiezen voor een collageensupplement dat grondig getest is en wetenschappelijk onderbouwd. Vroeg of laat gaan we er allemaal ouder uitzien, maar dat betekent niet dat we niets kunnen doen voor de stevigheid, gladheid en elasticiteit van onze huid.

Bij mensen zorgt collageen voor de gezondheid en vitaliteit van de huid, spieren en botten van het lichaam. Collageen helpt nieuwe huidcellen groeien en geeft de huid structuur, kracht en elasticiteit. Hierdoor blijft je huid steviger, soepeler en jeugdiger. Zonder collageen zou onze huid zijn stevigheid, gladheid en elasticiteit snel verliezen, dit maakt het één van de belangrijkste componenten van de huidgezondheid. 

Het aanvullen van collageen is een must bij de verzorging van je huid. Huidveroudering wordt veroorzaakt door de afname van de lichaamseigen collageenproductie. Het verlies van collageenproductie uit zich in fijne lijntjes, rimpels en een verslapte huid. Producenten van huidverzorgingsproducten maken hier graag gebruik van in marketing uitingen en adverteren bijvoorbeeld met "collageenversterkende" of "collageenverbeterende" claims. 

Echter zijn niet alle collageensupplementen hetzelfde. Het is cruciaal om een collageensupplement te kiezen dat grondig is getest en wetenschappelijk onderbouwd. 

The Solution™ van Oslo Skin Lab voldoet aan deze hoge normen. Het enige én actieve ingrediënt: Verisol collageenpeptiden, laat een significante toename zien in het verminderen van de effecten van veroudering. Je leest hier meer over de onderzoeken.

RS268_Solution_9833_W-Article_1140x600.jpg

Onze lichamen en gezichten tonen de wereld wie we zijn en wat we hebben meegemaakt. Naarmate we ouder worden, rijpen we met wijsheid, finesse en gratie. In de wereld van vandaag hebben we de middelen om het beste uit onszelf te halen; het begint met wat we in ons fysieke lichaam stoppen. Wanneer je het proces van ouder worden wilt vertragen is een collageensupplement een gewenste toevoeging voor een stralende, frisse huid. De stevigheid, elasticiteit en gladheid van de huid zouden een stuk sneller achteruitgaan zonder. 

Geschreven door:  Victoria Lee Starr - Voedingsdeskundige en Therapeut