Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS125_32300 12924.tif_W-Article_1140x600.jpg

Kun je rimpels verminderen door water te drinken?

De meesten van ons groeien in met dezelfde veronderstelling: dat je er jonger uitziet als je genoeg water drinkt. Maar is dit ook echt zo?

Ja en nee.

Water is onmisbaar voor het hele lichaam en al onze organen, dus ook voor onze huid. Een ingezakte, doffe en droge huid kan een teken zijn van vochtgebrek – en als je huid droog is, zijn lijntjes en rimpels des te zichtbaarder. Omdat we de hele tijd vocht verliezen; terwijl we ademen, zweten en voedsel doorslikken, is het belangrijk om de vochtreserves aan te vullen gedurende de dag.

Water bevat onder andere mineralen die onze lichaam en huid hydrateren. Genoeg water drinken is dus belangrijk om er goed uit te blijven zien en onze huid gehydrateerd te houden.

Maar, krijg je een beter resultaat door meer water te drinken, zodat je een elastische huid houdt en minder rimpels krijgt? Nee. Het enige wat er gebeurt is dat je vaker naar het toilet moet.

Er zijn onderzoekers die zelfs beweren dat we onszelf ziek maken door te veel water te drinken.

Als je echt minder rimpels wilt door meer water te drinken, voeg dan The Solution™ Anti-wrinkle collagen toe aan je glas, een collageen poeder dat 100% pure collageen bevat, zonder smaak of geur.

Collageen komt van nature voor in de huid en houdt de huid soepel en elastisch. Vanaf je dertigste neemt het natuurlijke collageengehalte in je huid af en ontstaan rimpels - ongeacht hoeveel water je drinkt.

Water is belangrijk om je huid fris en aantrekkelijk te houden, maar alleen water drinken is niet genoeg om rimpels tegen te gaan.