De specialisten van onze klantenservice zijn op werkdagen van 8.30 tot 16.30 bereikbaar op 0800-0201886

jubileumlotteri.jpg

JUBILEUMLOTERIJ

Oslo Skin Lab viert 5 succesvolle jaren graag met jou door een lotkaart mee te verpakken in elke doos van The Solution™ die wordt verzonden naar onze members voor de rest van het jubileumjaar 2022. Alle members worden dus automatisch opgenomen in onze jubileumloterij. De loterijvoorwaarden gelden voor iedereen en zijn hieronder te lezen.

Maandelijkse trekkingen

Ieder lot geeft je een unieke kans om elke maand een cadeaubon van € 1.000 te winnen die je kunt besteden in de internationale online winkel MATCHESFASHION. MATCHESFASHION verkoopt kleding, tassen, juwelen en schoenen van bekende merken zoals Saint Laurent, Balenciaga, Prada, Gucci, Burberry en meer high end modemerken.

OSL lottery_brands.jpg

Daarnaast zullen er in de loop van 2022 nog andere verrassingen zijn, evenals een hele bijzondere hoofdprijs in december. De prijzen worden verloot op de laatste woensdag van de maand van juli tot en met december 2022.

 

Hoofdprijs: ervaar de fantastische Lofoten

In december trekken we de hoofdprijs die een gelukkige winnaar de kans geeft om samen met een partner of vriend(in) één van 's werelds mooiste plekken - namelijk de Lofoten eilandengroep in Noord-Noorwegen - te bezoeken. Deze prijs heeft een waarde van ca. € 7.000 en wordt verloot op woensdag 28-12-2022.

OSL_Holmen_collage_1140x600_0622.jpg

Holmen / Lofoten 68oN
De gelukkige winnaar van de hoofdprijs kan een partner of vriend(in) meenemen op deze korte vakantie naar het noordelijke deel van Noorwegen waar jullie Holmen Lofoten op het eiland Moskenes gaan bezoeken.

Wij nodigen je uit om drie nachten te verblijven, omgeven door zee en bergen en een avontuurlijk landschap. Ongeacht het seizoen vind je bij ons de weg terug naar het ritme van de natuur. Een heel bijzonder culinair avontuur op 68° noorderbreedte, boven de poolcirkel. Dit lange weekend bieden wij spannende activiteiten die zowel verrijken als prikkelen, vergeet ook de culinaire diners en goede drankjes niet. Tijdens je verblijf creëer je je eigen ervaringen, met een wandeling door de indrukwekkende natuur of binnen met een boek of je favoriete gezelschap.

Op de Lofoten beleef je culinaire ervaringen in een schilderachtige omgeving waarvan je zowel te voet als op het water kunt genieten. Je kamer met uitzicht op zee is ingericht in een warme, gezellige stijl en geeft je de echte en volledige Scandinavische ervaring.'

 

Loterijvoorwaarden

 • Alle actieve en betalende members ouder dan 18 jaar nemen deel aan de loterij. Members die hun membership voor de opgegeven periode hebben onderbroken, worden niet als actief beschouwd. Werknemers (en het gezin van de werknemer) van bedrijven die deel uitmaken van NutraQ B.V. kunnen niet deelnemen aan de wedstrijd.
 • Winnaars worden willekeurig getrokken onder alle actieve klanten in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Nederland, Slowakije, Tsjechië en Italië.
 • Een winnende uitkomst kan door een winnende deelnemer niet worden overgedragen aan derden. Een winnende uitkomst kan niet worden ingewisseld voor iets anders, bijvoorbeeld geld, goederen en diensten.
 • In de periode van 1 juli 2022 t/m 28 december 2022 zit er in elke verpakking van The Solution™ die naar klanten wordt gestuurd een lotkaart. Winnaars worden getrokken op de laatste woensdag van elke maand.
 • De volledige namen van de winnaars worden gepubliceerd op de website van Oslo Skin Lab. Oslo Skin Lab zal vooraf persoonlijk contact opnemen met alle winnaars en om toestemming vragen voor deze publicatie. Als een winnaar geen toestemming wil geven, wordt er een nieuwe winnaar getrokken.
 • De prijzen worden in overleg met de winnaars binnen drie weken na de trekking uitgereikt. De winnaar wordt binnen 14 dagen na de trekking persoonlijk op de hoogte gebracht van de prijs per telefoon, e-mail of brief via de gegevens in het klantenregister. Als de winnaar niet binnen twee weken reageert op vragen van Oslo Skin Lab, vervalt het recht op de prijs en heeft Oslo Skin lab het recht een nieuwe winnaar te trekken. Prijzen kunnen niet worden overgedragen aan anderen en niet worden ingewisseld voor geld of andere producten.
 • De prijs wordt per post of koerier bij de winnaar bezorgd op het aan ons kenbaar gemaakte adres.
 • Prijzen met een waarde van meer dan €449 worden gezien als een belastbaar inkomen. De winnaar is verplicht de kansspelbelasting af te dragen. Afzien van de prijs om deze reden is mogelijk.
 • Informatie over hoe NutraQ B.V. persoonsgegevens verwerkt in verband met de loterij vind je in de privacyverklaring, die je hier kunt lezen.
 • Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing, eventuele klachten worden afgehandeld door derden. Mocht dit voorkomen, neem dan contact op met de specialisten van onze Oslo Skin Lab klantenservice via e-mail (klantenservice@osloskinlab.nl) of telefonisch (0800 02 01 886) of de Kansspelautoriteit.
 • Oslo Skin Lab handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.
 • NutraQ is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij (een vermoeden van) onrechtmatig handelen (zoals fraude) of het niet-voldoen aan deze voorwaarden.
 • Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.

        De prijzen zijn

 • 1x: reis naar Holmen Lofoten voor 2 personen. Oslo Skin Lab dekt vluchten en verblijven met bijbehorende maaltijden bij Holmen Lofoten, ongeacht waar u in Europa woont. Vervoer van en naar de luchthaven in het thuisland wordt niet vergoed.
 • 6x: cadeaubon van € 1.000 in de online winkel/webshop MATCHESFASHION.
 • Daarnaast worden er tijdens de loterij kleine verrassingen aangeboden.