Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

Jesse_OSL_muur_1140x600.png

Meer mannen zouden dit mogen gebruiken

Jesse van der Meulen (44) begon door zijn vriendin met The Solution™. Inmiddels is dit collageensupplement al maanden onderdeel van zijn dagelijkse routine.

“Ik had The Solution al een paar keer voorbij zien komen op social media toen mijn vriendin me er op wees.

 Ik had al eerder over collageensupplementen gehoord en ook al wel eens collageen ampullen geprobeerd. Collageen maak je na een bepaalde leeftijd zelf nu eenmaal minder aan, dus als je de natuur een beetje kan helpen door dit in te nemen, waarom zou je dat dan niet doen?”

Water, citroentje, The Solution™


In oktober begon Jesse met het dagelijks innemen van het collageenpoeder. “Het past gemakkelijk in mijn ochtendroutine. Ik begon mijn dag altijd al met een glas lauw water en een citroentje. Nu doe ik daar het poeder doorheen. Omdat het geen smaak heeft, proef ik het verschil niet eens. Dat andere collageenmerk had een eigen smaakje. Ik vind het prettig dat dit product puur uit rundercollageen bestaat zonder dat er smaakstoffen of andere dingen aan zijn toegevoegd.”

Rustiger en egaler


Jesse’s vriendin was de eerste die zag dat het dagelijks innemen van het collageenpoeder zijn vruchten begon af te werpen. ““Het lijkt alsof je naar de zon bent geweest, je huid straalt”, zei ze. Ikzelf merkte dat een litteken bij mijn oog en een ander plekje in mijn gezicht waren vervaagd. Mijn huid ziet er beter, rustiger en egaler uit dan toen ik begon. Mensen in mijn omgeving zien het ook echt en zijn The Solution™ ook gaan gebruiken. Van mij mogen nog meer mannen dit gaan gebruiken.”

Jesse van der MeulenHuidverzorging


Los van het innemen van het collageenpoeder houdt Jesse er geen uitgebreide routine op na. “Ik probeer gezond te leven en regelmatig te sporten. Ik gebruik een vochtinbrengende crème en af en toe een serum. Ik reinig mijn gezicht eigenlijk niet. ”

Gezicht als visitekaartje


Dat The Solution™ werkt, deelt Jesse graag met zijn achterban. “Op Instagram deel ik af en toe foto’s van het modellenwerk dat ik doe. Ik heb daar nu ook voor- en na foto’s en mijn ervaring met Oslo Skin Lab gedeeld. Ik ben trots dat ik kan delen dat dit echt heeft gewerkt voor mij. Dit is geen onzin. En het is eigenlijk zoiets natuurlijks. Veel mensen sporten en zijn bezig met gezond eten. Als je het verouderingsproces een beetje kan remmen, waarom zou je dat niet doen? Je gezicht is tenslotte je visitekaartje.”