Het is momenteel zeer druk bij de klantenservice. De wachttijd is hierdoor langer dan gebruikelijk. Bedankt voor uw geduld.

Before-after_web_article_Paola_1140x600_0423.jpg

Een koffie met member Paola (51)

Paola (51): "Consistentie is het allerbelangrijkste om zichtbare resultaten te behalen"

Na 6 maanden achter elkaar The Solution™ te hebben ingenomen, besloot Paola contact met ons op te nemen. Ze wilde namelijk graag haar geweldige resultaten met ons delen. Wij vinden het altijd fijn om duidelijke verbeteringen in de huid van onze klanten te zien. Deze dragen immers ook bij aan het succes en de betrouwbaarheid van ons product.

Nadat we Paola's voor- en na-foto hadden ontvangen zijn we samen met Paola een koffietje gaan drinken. Tijdens de koffie konden we haar een aantal vragen te stellen zodat we beter zicht konden krijgen op de verbeteringen van haar huid en hoe ze The Solution™ heeft kunnen integreren in haar drukke routine.

Hoe oud ben je? "Ik ben 51 jaar oud."

Hoe lang gebruik je The Solution™ al? "Ik ben zes maanden geleden begonnen."

Wanneer neem je het? "Dit is het eerste wat ik doe in de ochtend, zodat ik het nooit vergeet!"

Waarmee meng je het? "Meestal in water. Soms ook in mijn koffie omdat het volkomen smakeloos is en ik het niet eens merk. Om het dagelijkse gebruik te onthouden, bewaar ik de sachets naast mijn koffiemachine. As ik op reis ben, neem ik altijd het precieze aantal sachets mee dat ik nodig ga hebben op basis van de duur van mijn reis. Ik heb gelezen dat constant zijn in het gebruik het allerbelangrijkste is om zichtbare resultaten te bereiken, daarom houd ik me echt aan deze regel!"

Welke effecten merk je? "Om te beginnen merkte ik de effecten op het gezicht van een vriendin van mij. Ik zie haar elke twee tot drie maanden en zag haar in de loop van de tijd ‘verjongen’. Toen ze me uitlegde dat het collageen was, schreef ik mij meteen in op het membership, het resultaat was zo duidelijk! Ik nam een foto op de eerste dag dat ik met The Solution™ begon, ik was namelijk zo benieuwd of er ook een effect op mijn huid zou zijn. Na 6 maanden nam ik opnieuw een foto. Ik was erg onder de indruk van de vergelijking tussen de twee foto's. Ten eerste zie ik verbeteringen in de rimpel tussen mijn neus en mondhoek, die 6 maanden geleden veel dieper was. Toen merkte ik ook een vermindering van de aanwezigheid en diepte van donkere kringen rond mijn ogen. Mijn huid is over het algemeen voller en gezonder over mijn hele lichaam."

Blijf jij The Solution™ gebruiken? "Ik zal zeker doorgaan. Ik ben benieuwd of ik nog meer resultaten zal behalen. Maar eerlijk gezegd ga ik ook graag door om alleen al de effecten die ik tot nu toe heb bereikt te behouden."OSL_solution_13182_0121_product_512x512.jpg