Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS2086_OsloSkinlab_0223_1349.tif_W-Article_1140x600 (1).jpg

Recept: Havermout met gekarameliseerde banaan

Nu de dagen weer kouder worden is een warm ontbijt niet verkeerd. Hier delen wij het recept van een warme havermoutpap met gekarameliseerde banaan.

Ingrediënten (1 persoon)

  • 1 kopje melk (koe, amandel, rijst)
  • ½ kopje havermout
  • 1 theelepel kaneel
  • Een snufje zout
  • 1 banaan
  • Ahornsiroop of honing
  • Garnering: amandelen en granaatappelpitjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm 1 kopje melk (koemelk, amandelmelk, rijstmelk, wat je maar lekker vindt!) met een half kopje havermout
  2. Doe de kaneel en een snufje zout in een pan en wacht tot het kookt
  3. Laat enkele minuten koken tot de melk door de havermout is opgenomen en er een stevige massa ontstaat
  4. Laat het een beetje afkoelen
  5. Snij een banaan in plakjes en bak elke kant een paar minuten met een beetje ahornsiroop of honing
  6. Serveer de warme havermoutpap met gekarameliseerde banaan

    Eet smakelijk!❤