Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS2082_OsloSkinlab_0223_1245.tif_W-Article_1140x600.jpg

Recept: Kikkererwten pannenkoeken

Hét brunch recept dat je nog niet kende! Zit jij ook weer gezellig met je familie of vrienden rondom de tafel om samen te brunchen? En wil je graag eens wat anders op tafel zetten of meenemen? Overweeg dan eens deze hartige kikkererwten pannenkoeken!

Ingrediënten voor 6 pannenkoeken:
3 dl kikkererwtenmeel*
3-3,5 dl water
Een snufje zout

*Je vindt dit in de grotere supermarkten

Bereiding:
1. Roer de bloem, het zout en het water met een garde door elkaar tot het beslag helemaal klontervrij is. Laat het een paar uur staan ​​voordat je de pannenkoeken bakt.

2. Bak ze gaar met een beetje boter

3. Beleg ze met een topping naar keuze

Topping opties:
- Pesto, avocado en geroosterde kikkererwten met paprikakruiden
- Roomkaas, gerookte zalm en rucola
- Roomkaas, vijgenjam en vijgen

Bewaaradvies:
Het mengsel is een week houdbaar in de koelkast. Met het beetje dat over is kan je dan nog snel een pannenkoekje bakken als snack.

Eet smakelijk!