De specialisten van onze klantenservice zijn op werkdagen van 8.30 tot 16.30 bereikbaar op 0800-0201886

smoothie_3178_W-Article_1140x600.jpg

Recept: Romige iced koffie

Ditte Julie is een Deense bakker, auteur en founder, de ontwerper achter de bak- en serviesserie 'By Ditte Julie' en het brein achter 'Club Ditte Julie & dittejulie.dk'. Ze gebruikt The Solution™ nu ruim een jaar en deelt haar ervaringen op haar Instagram @bydittejulie. Deze maand deelt ze haar recept voor een heerlijke en romige ijskoffie waar ze vaak haar sachet met The Solution™ doorheen mengt. Hieronder vind je het recept.

Dit is het seizoen voor ijskoffie

Ditte Julie: 'Voor mij betekenen zomer en hitte maar één ding: ijskoffie seizoen! Hier heb ik een extra luxe versie gemaakt met het collageenpoeder van Oslo Skin Lab zodat mijn huid en mijn smaakpapillen lekker aanvoelen 🌻.'

*Dit recept is voor twee personen.

Voor de koffie heb je nodig:

  • 2 dagelijkse doses collageenpoeder van Oslo Skin Lab
  • 2 eetlepels oploskoffie
  • 2 eetlepels lichte rietsuiker
  • 4 eetlepels water

Voor het serveren heb je nodig:

  • Melk naar keuze (gewoon of plantaardig)

Zo bereid je het:

Klop alle koffie-ingrediënten goed met een handmixer door elkaar tot je een romige koffiesubstantie hebt. Vul twee glazen met veel ijsblokjes. Vul dan de helft van de glazen met melk (ik gebruik altijd havermelk). Top de glazen af met de gemixte koffie en serveer.

Enthousiast om het zelf te proberen? Deel je creatie met ons en andere members door ons te taggen met #osloskinlab_member op Instagram @osloskinlab_nederland!