Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS368_Renate_Gerschtanowitz_1020_016_W-Article_1140x600.jpg

Renate Gerschtanowitz Nederlandse ambassadeur Oslo Skin Lab

Renate Gerschtanowitz is sinds juli 2020 de Nederlandse ambassadeur van Oslo Skin Lab. Renate was in Nederland jarenlang actief als presentatrice en focust zich de laatste jaren meer op projecten met maatschappelijke betrokkenheid en haar eigen ondernemerschap. Vanwege haar natuurlijke schoonheid en no-nonsense mentaliteit vormt Renate een perfect match met Oslo Skin Lab.

Sinds juli 2020 is Renate daarom hét gezicht van Oslo Skin Lab zijn. In die hoedanigheid zal ze het merk vertegenwoordigen in marketinguitingen en meewerken aan verschillende publicaties. Oslo Skin Lab is trots om deze inspirerende en veelzijdige vrouw aan boord te hebben.

Collageensupplement The Solution™

Oslo Skin Lab is een Noors merk dat beautyproducten ontwikkelt die de huid van binnenuit verzorgen. Hiervoor wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze een positief effect op de huid hebben. Het eerste product dat sinds kort in Nederland verkrijgbaar is, is The Solution™. The Solution™ is een beautysupplement dat voor 100% bestaat uit gehydrolyseerd collageen. Dit collageen is opgebroken in peptidelengtes die een wetenschappelijk bewezen gunstig effect hebben op het uiterlijk van de huid. Bij structurele inname neemt de rimpeldiepte af, blijft de elasticiteit behouden en verbetert de textuur van de huid. Het helpt ook om de zichtbaarheid van cellulite te verminderen. Het product heeft geen verdere toevoegingen zoals geur- en smaakstoffen, waardoor het overal mee vermengd kan worden. The Solution™ bestaat per dagdosering enkel uit de werkzame hoeveelheid collageen, die een positief effect heeft op de huid.

Uitgebreid getest

Voordat Renate Gerschtanowitz besloot deze samenwerking aan te gaan, heeft ze het product zelf uitgebreid getest. Ze liet haar huid voorafgaand aan het gebruik en na vijf maanden scannen bij een onafhankelijke huidkliniek. Uit deze scans blijkt dat haar rimpeldiepte in die periode met maar liefst 59% is afgenomen.

Renate Gerschtanowitz voor Oslo Skin Lab

Renate over The Solution™

Over haar ervaringen met The Solution™ en Oslo Skin Lab zegt Renate het volgende: “Ouder worden vind ik geen probleem, graag zelfs! Maar daarbij vind ik het wel belangrijk er zo natuurlijk mogelijk op je best uit te blijven zien. ‘Wat je er in stopt krijg je ook weer terug’ is mooi van toepassing op dit collageenpoeder, dat ik de afgelopen maanden heb ingenomen. Wondermiddelen bestaan niet, maar ik ben wel echt onder de indruk van dit product. Kleine lijntjes vervagen en mijn gezicht oogt “voller”. Het is alsof de gehele conditie van mijn huid een boost heeft gekregen en niet alleen in mijn gezicht. Ik ben een ramp met het innemen van supplementen maar doordat dit écht smaak- en geurloos is, kan het óveral doorheen. Mijn moeder gebruikt het inmiddels ook en ook met haar iets oudere huid merkt ze verschil. Van binnenuit werken aan je huid is voor mij iets nieuws maar The Solution is zeker een blijvertje!”

Oslo Skin Lab over de samenwerking

Cecilie Nordstrøm, Chief Marketing Officer van Oslo Skin Lab; “We zijn erg trots op deze samenwerking en zien in  Renate de ideale belichaming van ons merk. Ze is een natuurlijke schoonheid, van binnen én van buiten, die met beide benen op de grond staat en een no-nonsense mentaliteit heeft die goed bij ons past. We zijn als merk eerlijk, doelgericht en we houden van een natuurlijke, maar effectieve – aanpak.”

Bestel nu je eerste verpakking van The Solution™ nu met 60% korting met de kortingscode 'Renate'.