Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

Renee-Vervoorn-by-Marinke-Kho-Davelaar-1140x600.jpg

Renee Vervoorn over zelfzorg en ondernemen tijdens een pandemie

Renée Vervoorn (44) begint haar dag steevast met een voedende shake met The Solution™. “Ik merk dat mijn huid overall echt verbeterd is.”

Laatje vol supplementen


Als mede-oprichtster en eigenaresse van maar liefst vier PLTS (Reformer Pilates) studio’s is Renée Vervoorn all about a healthy lifestyle. Daarbij horen vanzelfsprekend voldoende beweging en gezonde voeding, die Renée aanvult met verschillende voedingssupplementen. “Ik eet gezond en vul mijn dagelijkse behoefte aan met supplementen waarvan ik in de loop de jaren heb gemerkt dat ze voor mij werken. Ik heb een laatje vol.”, aldus Renée.

Groene shake & The Solution™


Toen ze het collageensupplement van Oslo Skin Lab ontdekte, stond Renée er dan ook positief tegenover. “Het is een kleine moeite om The Solution dagelijks in te nemen, dus ik wilde het zeker een kans geven. Inmiddels begin ik elke dag met een verse shake. Ik mix & match de groente en fruit die we op dat moment in huis hebben, zoals spinazie, boerenkool, mango of banaan met eiwitpoeder en havermelk tot een dikke, romige, groene drek. Bij die shake slik ik vervolgens m'n supplementen, waaronder nu sinds een aantal maanden ook The Solution. Het gebeurt heel af en toe dat ik het ’s ochtends vergeet, maar dan heb ik op kantoor ook altijd nog een voorraad liggen.”

Minder diepe rimpels


Sinds ze The Solution™ inneemt, is Renée’s huid zichtbaar verbeterd. “Ik merk dat met name de dunne huid van mijn borstkas steviger is geworden. De rimpels die ik daar - tot mijn schrik - een tijd geleden ontdekte, zijn nu minder diep. Er heeft geen overnight wonder plaats gevonden en het collageenpoeder is geen quick fix maar ik zie echt huidverbetering, waardoor ik heel enthousiast ben. Ik merk dit bijvoorbeeld ook aan de huid van mijn handen.”

Renee Vervoorn door Marinke Kho Davelaar

Gracieus ouder worden


Renée’s huid is op haar vierenveertigste in topconditie. Iets wat volgens de onderneemster komt doordat ze op alle vlakken goed voor zichzelf zorgt. “Ik eet gezond, ik slik supplementen en doe ook wel eens een Profhilo® behandeling, die de aanmaak van je eigen collageen en elastine stimuleert. Wat mij betreft is het niet of/of, maar een mix van dingen die maakt dat mijn huid in de beste conditie is. Daarbij staat voorop dat ik hou van een natural look. Ik ben dankbaar dat ik ouder mag worden. Ik vind het niet erg om wat rimpels te hebben (rimpelloos op je 45ste is ook niets), maar ik investeer graag om gracieus ouder te worden.”

Crisismanagement & zelfzorg


Als mede-eigenaar van vier PLTS studio’s en moeder van twee meiden was 2020 voor Renée op z’n zachtst gezegd een uitdaging. “Op het moment dat corona uitbrak, hadden we net twee nieuwe studio’s geopend (in Amsterdam-Oost en in Rotterdam). We hadden voor gigantische bedragen verbouwd. Een uitdagende positie dus om de crisis in te gaan en tegelijkertijd ons personeel enthousiast en betrokken te houden. Als werkgever en ouder ben je in dit soort situaties de kartrekker en als ondernemer kun je nu eenmaal niet onder een dekentje kruipen en wachten tot de storm over is. We wisten: er is maar één weg door de ellende en dat is er dwars doorheen. En zo zijn we telkens weer zo creatief mogelijk omgesprongen met alle maatregelen. Ik denk in mogelijkheden, dus wanneer de overheid bepaalt wat wel en niet kan, is dat best frustrerend. In plaats van een groeiplan werd 2020 voor ons crisismanagement. Er schijnt gelukkig licht aan het eind van de tunnel. Onze klanten zijn enorm loyaal en zelf in deze tijd groeien we volgens prognose. Daar ben ik heel blij mee en trots op. Iedereen realiseert zich nu meer dan ooit dat investeren in een gezond lichaam heel erg belangrijk is. Bovendien hebben we dit jaar ontzettend veel geleerd.” Dat een pandemie er op allerlei vlakken inhakt, heeft Renée wel gemerkt. “We hebben een spannend jaar gehad. Dat merk je ook aan je huid. Daarom is het nu meer dan ooit belangrijk dat je goed in je vel zit, goed voor jezelf zorgt en alle zeilen bij zet.”

Groene smoothie

Holistisch & pro-actief


Dat The Solution perfect aansluit bij Renée’s lifestyle staat als een huis. “Het is spot on. Ik geloof heel erg in balans en in een holistisch verhaal voor je lijf. Ik wil me fijn voelen en blij zijn met wat ik in de spiegel zie dus daar doe ik proactief van alles voor. Voor nu ben ik blij met de werking van The Solution. Wellicht merk ik over een tijd nog meer verbetering, wellicht ben ik nu gewoon mijn status quo aan het bijhouden, omdat er collageen wordt afgebroken maar ook weer aangemaakt.”

Collageen is koning

Ook haar man Guy is inmiddels met The Solution begonnen. “Hij drinkt het ’s ochtends met een klein glas water voor zijn koffie. En al gaan mannen minder snel overstag, ik zou het iedereen aanbevelen, vanaf je dertigste. Collageen is koning en dit poeder is een heel non invasief middel om in te zetten wanneer je de kwaliteit van je huid wilt verbeteren. Voor iedereen die geen zin heeft in rigoureuze fratsen, maar ook voor diegene die daarnaast wél af en toe rigoureuzere dingen doet.”