Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS138_OSL_solution_12849_W-Article_1140x600.jpg

Irma (58) - resultaten zonder gedoe

Al na acht weken The Solution™ te hebben ingenomen, kreeg Irma Ruscaa (58) vanuit haar omgeving allerlei positieve reacties op haar verbeterde huid.

“Er is iets anders aan je gezicht. Het lijkt wel of je minder rimpels hebt”, zei één vriendin. Een ander zei uit zichzelf: “Jezus wat zie jij er goed uit!” En zelfs mijn moeder van 84, de allergrootste scepticus, zag het”, licht Irma toe.

Verbeterpunten


Irma ontdekte The Solution™ via Facebook. “Ik zat juist in een fase waarin ik wat ontevreden was over bepaalde dingen, die ik zag in de spiegel. Ik had al eens nagedacht over een ooglidcorrectie, maar stoorde me bijvoorbeeld ook aan de vochtophoping onder mijn ogen en zo had ik wel meer verbeterpuntjes. Toen ik de advertentie van Oslo Skin Lab voorbij zag komen, dacht ik meteen: ‘Voeden van binnenuit, dat klinkt logisch’. Ik geloof daar ook meer in dan in allerlei crèmes en smeersels, dus ik vond het direct interessant.”

Voor en na 


Voordat Irma begon met het innemen van het collageenpoeder liet ze in oktober eerst een ‘before’ scan maken bij een onafhankelijke huidkliniek in Amsterdam. Begin december, na The Solution™ dagelijks te hebben ingenomen, ging ze terug voor de ‘after’ scan. “We zagen direct een onwijs verschil. De vlekken in mijn gezicht, mijn poriën én rimpels waren allemaal sterk verbeterd. Mijn rimpeldiepte was zelfs 35% minder dan acht weken daarvoor. Zelf voelde ik het ook. Mijn gezicht voelde zachter.”

Gezond en gevarieerd 


Irma’s leefwijze is verder onveranderd gebleven. “Ik heb altijd gewoon gezond en gevarieerd gegeten en dat blijf ik doen. En dat betekent ook een patatje en een drankje op z’n tijd. Mensen doen daar tegenwoordig zo overdreven over, maar het is voor mij de normaalste zaak van de wereld. Het is logisch dat schoonheid en gezondheid van binnenuit komen. Ik ben mijn gezicht wel wat beter gaan reinigen op advies van de kliniek. Voorheen was ik daar minder consequent in. Facewash, micellair water en vervolgens een tonic. Ik gebruik producten waar geen alcohol in zit, want dat droogt je huid alleen maar uit. Ook hebben ze me geadviseerd wat minder de zon in te gaan.”

Altijd op zak


The Solution™ meenemen in haar dagelijkse routine was voor Irma ook geen punt. “Ik vergeet het geen dag en neem het elke ochtend in met drinken, zodra ik wat ga eten. Het kan overal in en je proeft er niks van. Het is ‘geen gedoe’. Ik heb ook standaard twee sachets in mijn tas zitten. Net zoals ik mijn lenzenvloeistof en mascara altijd bij me heb. Je weet nooit waar je terecht komt. Als ik de laatste bus mis en bij een vriendin blijf slapen, heb ik mijn collageenpoeder in ieder geval bij me.”

Overal resultaat


Inmiddels, drie maanden verder, merkt Irma dat haar huid nog steeds verbetert. “Ik zie het zelf steeds beter. Zeker als ik naar oude foto’s kijk. Er zit progressie in. M'n huid is gladder en egaler aan het worden. Zelfs de huid onder mijn ogen is steviger geworden. Ik merk het ook bij mijn decolleté. Ik draag graag push-up beha’s en schrok op een gegeven moment van de rimpels, die ik daar had. Nu, dankzij The Solution™, zijn deze ook minder diep.”