Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

silke-grane.jpg

Silke Grane is fan van The Solution™

Silke Grane, 53 jaar, is een beautyexpert met 20 jaar ervaring. Ze liet haar rimpeldiepte meten nadat ze The Solution™ Anti-wrinkle collagen acht weken had gebruikt.

Silke Grane is een paar dagen nadat ze het zelf zwart op wit zag, nog steeds onder de indruk van de resultaten. Voordat Silke begon met The Solution™, heeft ze een huidscan laten uitvoeren bij een onafhankelijke huidkliniek in Helsingborg. De machine meet alles op, van rimpeldiepte tot huidstructuur en pigmentatie.

Silke Grane Visia
Nadat ze The Solution™ acht weken had gebruikt, ging ze terug voor een follow-up huidscan bij dezelfde kliniek. Ze was erg benieuwd of het collageen poeder van Oslo Skin Lab® effect had gehad.

“Ik kon het bijna niet geloven, maar de machine liegt niet. Ik ben zeer blij verrast,” zegt ze over de resultaten.

Silke heeft een eigen blog – beautysilke.dk – en heeft hiervoor gewerkt als make-up artist en beauty editor. Ondanks dat ze altijd al een uitgebreide verzorgingsroutine had en ze regelmatig behandelingen ondergaat, heeft het collageen poeder een indrukwekkend effect gehad op haar huid.
De huidscan liet een "ware huidleeftijd" van 41 jaar zien – wat in de tijd van de scan zes jaar jonger was dan haar toemalige daadwerkelijke leeftijd (47), en een afname in rimpeldiepte van in totaal 51%. “Mijn huid voelt erg goed. De scan laat ook zien dat de textuur van mijn huid gladder is geworden en dat merk ik ook als ik me opmaak. Het ziet er mooier uit en ik heb minder foundation nodig,” zegt Silke.


Silke Grane TruSkin age
The Solution™ collageen poeder is vrij van toevoegingen, en bestaat alleen uit zuiver, gehydrolyseerd collageen – een eiwit dat van nature in de huid voorkomt en haar elastisch en glad houdt. Vanaf het dertigste levensjaar neemt het collageen gehalte in de huid langzaam af. Dit is de belangrijkste reden waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Blootstelling aan de zon, roken en vervuiling kunnen het verlies van collageen verder versnellen.

Onderzoek toont aan dat regelmatige inname van speciale collageen peptiden die gevonden worden in The Solution™ rimpels en fijne lijntjes kunnen laten afnemen, en dat de zichtbaarheid van cellulite afneemt, omdat het op de hele huid werkt. Lees meer over de onderzoeken

Silke geeft toe dat ze erg benieuwd was naar de resultaten. Omdat ze zo goed voor haar huid zorgt, twijfelde ze of de machine uberhaupt verschil zou laten zien.
“Ik had gehoord over Vanessa Rudjord en haar indrukwekkende resultaten, dus ik was erg benieuwd! Toen ik de resultaten zag, was ik bijna in shock!”
Ondanks haar beroep, gaat Silke ontspannen om met ouder worden. Voor haar zijn slow-aging behandelingen er vooral om het beste uit je huid te halen.
“Ik vind m’n lachrimpels prima, maar ik wil zo goed mogelijk voor m’n huid zorgen. Omdat ik in de beauty branche werk, is m’n huid als het ware mijn visitekaartje.”

Silke Grane Visia Scan
Silke heeft de meeste producten die op de markt zijn getest. Ze vertrouwt op goede reinigingsproducten en neemt regelmatig een peeling om haar huid een extra glow te geven. Ze gebruikt dagelijk serums, huidolie en moisturiser. Maar dit was de eerste keer dat ze pure collageen testte.
“Ik vind het fijn dat het een compleet natuurlijk product is, dat is veel beter dan de huid blootstellen aan allerlei chemicaliën,” zegt ze over The Solution™ Anti-wrinkle collagen.

Ze vond het niet lastig om The Solution™ op te nemen in haar dagelijkse routine. Het poeder heeft helemaal geen smaak en kan worden vermengd met elk soort eten of drinken. “Het was gewoon een extra onderdeel van m’n ochtendroutine. Nu zal ik niet meer stoppen! Ik ben nu permanent lid van Oslo Skin Lab® en ik ben al bezig om een derde huidscan in te plannen in de toekomst.”

Silke Grane
En voor iedereen die er nog aan twijfelt of dit product werkt:
Test het zelf! Als je de kans hebt, laat dan voordat je begint en na een paar maanden gebruik een huidscan uitvoeren. Je huid liegt niet.