Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

OSL_huid-van-binnenuit_1920x1080.jpg

Werkt op de hele huid, inclusief de zichtbaarheid van cellulite

Veroudering zie je niet alleen in je gezicht. Het kan hard aankomen om ook de huid op de borst, handen, ellebogen en benen te zien veranderen als je ouder wordt. Van een behandeling met orale inname, heeft de hele huid profijt– gemakkelijk en heel efficient, zowel qua tijd als moeite.

Cellulite (sinaasappelhuid) krijgen we bijna allemaal, in meer of mindere mate. Het kan zich al vanaf je 20e vormen, en zich verspreiden over de billen en dijen.

Cellulite neemt over het algemeen toe naarmate we ouder worden. Het weerhoudt sommige mensen ervan om badkleding te dragen op het strand. Zonde natuurlijk! Kunnen we iets doen om de zichtbaarheid van cellulite te verminderen?


Waarom krijgen we cellulite?


Cellulite (sinaasappelhuid) raakt ons bijna allemaal, in meer of mindere mate. We weten dat overgewicht er aan bijdraagt, en erfelijkheid speelt een rol maar ook onze levensstijl kan mede bepalen hoeveel en hoe snel we getroffen worden.
Niet iedereen is zich ervan bewust dat het collageengehalte in onze huid een belangrijke rol speelt in hoe glad en strak onze huid blijft. Collageen vormt voor een groot deel het bindweefsel in ons lichaam, waardoor het een heel belangrijke rol speelt in het verbeteren van de structuur en dichtheid van de huid.


Onderzoek laat vermindering van de zichtbaarheid van cellulite zien


Onderzoek heeft aangetoond dat het collageen in The Solution™ na gebruik van zes maanden een zeer positieve werking heeft op de zichtbaarheid van cellulite – bij zowel mensen met een gezond gewicht als met overgewicht. De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in wetenschappelijke publicaties.

Dietary Supplementation with Specific Collagen Peptides Has a Body Mass Index-Dependent Beneficial Effect on Cellulite Morphology. Schunck M, Zague V, Oesser S, Proksch E. J. Med Food 2015 18(12):1340-8