Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

Duurzaamheid

Duurzaamheid vormt de essentie van elke beslissing die we nemen, van formulering tot verpakking en alles daartussenin. Onze missie is om op een duurzame wijze winstgevende groei te realiseren. Dit bereiken we door producten te ontwikkelen die zowel goed zijn voor de mens als het milieu, zonder negatieve impact. Het naleven van regelgeving staat voorop, maar we blijven onophoudelijk werken aan innovatieve oplossingen die kunnen bijdragen aan het gebruik van volledig recyclebare materialen. Als een internationaal bedrijf zetten we ons in voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en hebben we de koers gezet naar een duurzame groei. Ons streven is om meer te bereiken met minder middelen. Dit houdt in dat we onze werkmethoden herzien en aanpassen, en nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan om ons doel te verwezenlijken.  

Onze initiatieven

Duurzame verpakking

Wij zijn gecertificeerd als een Eco-Lighthouse, het meest gangbare milieumanagementsysteem in Noorwegen. Als Eco-Lighthouse werken we aan het voldoen aan de vereisten en het implementeren van milieumaatregelen om een milieuvriendelijkere bedrijfsvoering en veiligere werkomgevingen te bevorderen.

Meer informatie over Eco-Lighthouse is te vinden op hun website: https://eco-lighthouse.org/

eco-lighthouse.jpg

Karton met FSC-label

Wij geven om 's werelds bossen. Daarom gebruiken we alleen FSC-gelabeld karton in onze productverpakkingen. Alle materialen die in producten met dit label worden gebruikt, zijn afkomstig uit bossen die zijn gecontroleerd door een onafhankelijke derde partij. Deze derde partij bevestigt dat ze worden beheerd volgens de strenge sociale en milieunormen van FSC. 

Lees meer op https://fsc.org/en/fsc-labels 

fsc-nederland_1_sGzx9N.png