Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS442_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_1775_W-Article_1140x600.jpg

Een interview met Cecilie Nordstrøm | founder OSL

De oprichtster van Oslo Skin Lab kijkt terug op 2023 en blikt vooruit op 2024!

Wat is het eerste dat in je opkomt als ik 2023 noem? 

Als ik alles overweeg wat zich het afgelopen jaar wereldwijd heeft ontvouwen, is mijn eerste emotie een overweldigend gevoel van dankbaarheid. Geboren in een veilig, op vertrouwen gebaseerd land dat zorgt voor zijn inwoners, gevolgd door goede gezondheid en een netwerk van naaste familie, vrienden en collega's - dit vormt voor mij het fundament van een geweldig leven. Het verbeteren van het leven omvat kansen om te reizen, nieuwe dingen te ervaren, succes te behalen in werk of passies. Daarbij is het ook belangrijk om je zowel van binnen als van buiten goed te voelen en kwaliteitstijd door te brengen met dierbaren en het voere van diepe gesprekken. Gedurende 2023 was ik mijzelf ervan bewust dat ik al deze vakjes aan kon vinken en besefte ik hoe bevoorrecht ik ben. 

Wat waren de belangrijkste mijlpalen voor Oslo Skin Lab? 

In 2023 vierden we het overschrijden van een magisch getal. Na de zomer telden we trots meer dan 100.000 toegewijde members die The Solution in hun dagelijkse schoonheidsroutine opnamen - en onze gemeenschap groeit gestaag. Het is fantastisch dat zoveel mensen de magie van ons collageenproduct hebben ontdekt en geloven in het mantra: "Een mooie huid begint van binnenuit." Daarnaast hebben we Oslo Skin Lab gelanceerd in Frankrijk,. Met voortdurend succes in Italië hopen we ook - en geloven we - dat de ontvangst in Frankrijk even warm zal zijn. Dit zijn landen die bekend staan om hun grote interesse en kieskeurigheid op het gebied van schoonheidsproducten, wat het succes daar bijzonder betekenisvol maakt. 

Waar ben je het meest trots op? 

Ik moet toegeven, het is een genot om te zien hoe fantastische dames in heel Europa The Solution omarmen en gepassioneerd praten over de effecten ervan in hun lokale talen - dat maakt me echt trots! Verder ben ik trots op ons steeds groter wordende team van fantastische collega's die toegewijd zijn aan het merk en op een prominent niveau presteren om onze boodschap over te brengen. Bij Oslo Skin Lab zijn er geen scherpe ellebogen; alleen een groep die juicht voor elkaars succes en bijdraagt wat ze kunnen om te helpen. Ik vind dit uniek, en ik ben trots op ons succes. 

Waar kijk je het meest naar uit in 2024? 

Ik hou ervan om vooruit te kijken en vind het altijd magisch aanvoelen aan het begin van een nieuw jaar - het lijkt alsof er eindeloze mogelijkheden zijn in vergelijking met het einde van het oude (ook al weet ik, rationeel gezien, dat 1 januari gewoon een andere dag is, maar ik geef er de voorkeur aan daar niet te veel bij stil te staan 😉). In 2024 hebben we plannen om nieuwe markten te betreden en spannende productlanceringen te verwezenlijken. Ik kijk ook uit naar de lente wanneer het team uit alle 13 markten zich weer voor enkele dagen verzamelt. Geweldige dingen kunnen gebeuren wanneer 26 getalenteerde dames en 1 man hun ervaringen delen en samen nieuwe activiteiten plannen. 

Kun je een hint geven over wat Oslo Skin Lab members kunnen verwachten in 2024? 

Er staan enkele super leuke productlanceringen gepland dit jaar. Zonder te veel weg te geven, kan ik delen dat we een soortvan"huidinnovatie" gaan introduceren - iets wat volledig nieuw is op de markt. Get ready to be amazed!