Het is momenteel zeer druk bij de klantenservice. De wachttijd is hierdoor langer dan gebruikelijk. Bedankt voor uw geduld.

OSL_Renate_Celebrate_you_this_february_Hvit_New_760x400_0122.jpg

Drie tips voor self-love

Of je nu op 13 februari Galentine's dag viert met je vriendinnen, 14 februari Valentijnsdag met je geliefde of geen van beiden - zorg ervoor dat je in februari ook tijd vrijmaakt voor jezelf. We vieren graag onze liefde voor anderen maar het is ook belangrijk dat je van jezelf houdt en goed voor jezelf zorgt. Februari is daarvoor de perfecte maand: tijd voor zelfliefde en aandacht voor wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn. Met deze drie manieren bijvoorbeeld:

#1. Trakteer jezelf
Je geeft graag mooie cadeaus aan je dierbaren, maar waarom zou je dat ook niet voor jezelf doen? Verwen jezelf met een spabehandeling, een nieuw huidverzorgingsproduct dat je altijd al eens wilde proberen, die tas waar je naar op zoek was of een fijne mini-staycation met je lief in een hotel in de buurt.

#2. Zorg goed voor jezelf
Plan bijvoorbeeld iedere week tijd in voor je hobby of favoriete sportles. En maak van je huidverzorgingsroutine 's ochtends en 's avonds meteen een me time moment door je serum of crème langzaam in te masseren. Ook 's avonds naar je favoriete muziek luisteren - en misschien zelfs een dansje tussendoor doen - terwijl je een gezonde maaltijd kookt, zal je een goed gevoel geven.

#3. Omring jezelf met leuke mensen
Kortgezegd: mensen die je gelukkig maken. Het is bijna als natuurkunde: sommige mensen halen gewoon het slechtste in je naar boven, terwijl anderen je kunnen laten stralen. Beperk waar mogelijk de tijd met toxic people die je als het ware leegzuigen of je een slecht gevoel over jezelf geven. Richt je energie in plaats daarvan op degenen die al je prachtige eigenschappen zien en jou een betere versie van jezelf maken.