Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

OSL_Collage_Web_article_1140x600_0323.jpg

Dit vinden members van The Solution™

Happy International Women's Day!  We hebben ontzettend veel leuke reacties ontvangen na onze oproep aan jullie je ervaring met The Solution™ te delen. Je leest ze hieronder:

Mariëtte (62) aan al bijna 3 jaar The Solution™ te gebruiken en heel tevreden te zijn. Ze vond het een stap om een membership te nemen maar heeft het toch gedaan. Al na een aantal weken merkte ze verschil aan haar huid en nagels. Mariëtte: "Ik ben 62 jaar en hoef niet rimpelloos door het leven maar het verstevigd en vult aan. Hier kun je niet tegen smeren. Ik blijf het innemen."

Rosa (64) gebruikt The Solution™ sinds oktober 2022: "Ik ben zeer tevreden, ik ben 64 en mijn rimpels zijn minder diep. Mijn kinderen zeiden laatst wat doe je met je gezicht. Ik ga er zeker mee door."

Susanne - "Ik ben altijd al wel bezig met gezondheid en fit voelen is een van die zaken. De juiste voeding, beweging maar al met al begon ik met de jaren toch de lijnen in mijn gezicht te zien en dat is niet erg, maar als ik in de spiegel keek, miste ik dat mijn huid straalde. Ik verzorg mijn huid zeker, maar ben eigenlijk ook wel gewoon van de makkelijke. Geen uren lang make-up en poeders enzo. Mascara en oogschaduw en that's it. Ik won bij toeval The Solution en het resoneerde bij mij. Ik dacht waarom niet? Dus ben ik het gaan proberen. Ik ben op dit moment aan mijn 4e doos bezig, dus 4e maand. Alleen het  ontvangen opzich is al een kadootje! Elke ochtend giet ik een zakje in een smoothy of in de yoghurt. Het is smaakloos, laat geen klontjes achter, makkelijk dus dat is geen probleem, zelfs in water is het goed te doen.  Ik ga nog even door!"

Marijke - "Ik gebruik al enige tijd Oslo Skin Lab en zie dat mijn huid ten opzichte van leeftijdgenoten strakker is. Vaak krijg ik nog opmerkingen in positieve zin daarover."

Jose - "Na jaren een strijd tegen teveel kg ben ik in november 2021 geopereerd d.m.v. een sleeve maagverkleining gaan afvallen om mijn huid daarin te ondersteunen gebruik ik dagelijks een zakje Oslo Skin Lab hier ben ik twee maanden voor mijn operatie mee begonnen. Ik ben er van overtuigd dat mijn huid hier baat bij heeft ondertussen ben ik 68 kg afgevallen en mijn vel hangt niet en voelt stevig aan Een blij mens ben ik 🙏🏽"

Marloes (43) -"Ik gebruik het al een aantal jaren en soms vroegen vriendinnen of ik iets merkte. Eerlijk gezegd zei ik dan, ik weet het niet zo goed. Want ik weet niet hoe het was geweest als ik het niet had gebruikt. Maar ik ben recentelijk 10 kilo afgevallen en was van tevoren bang dat je dit erg zou gaan zien in mijn gezicht, ben tenslotte al 43 :-)."

Ines - "Ik ben sinds 11 maart 2021 begonnen met jullie Beauty Collagen. Ik noem het elke ochtend mijn kopje thee met beauty elixir. Mijn huid is veel elastischer en steviger, ik heb een stralende naturel huid. De lijntjes bij mijn ogen zijn zichtbaar verminderd. Mijn familie en vriendinnen zien duidelijk verschil. Ik ben heel dankbaar voor jullie prachtige product en blijf het absoluut gebruiken."

Caroline - "Ik ben echt super blij met jullie product, ik krijg veel complimenten over mijn huid dat deze er zo goed uit ziet. Ik ben 61 jaar en super blij met Oslo."

Wendy (48) - "Ik gebruik de solution nu een half jaar. En ik merk 2 zeer bijzondere dingen 1. Ik hoef niet te botoxen en 2: mijn schilferige huid op buik en benen is weg."

Fenny - "Mijn huid ziet er goed  (gladder) uit. Voor iemand van 74 bijna nog geen rimpeltjes. Heb nog geen effect op mijn haar kunnen constateren."

Isaac - "Ik ben heel blij met solution van osloskin ik heb echt een goeie ervaring en ik merk dat het werkt dus daarom ga ik ermee door." 

Claire - "Ik gebruik Oslo Skin lab nu een paar maanden. Mijn huid heeft een mooie frisse glow gekregen!  Mijn huid ziet er minder vermoeid uit! Ben er erg tevreden over."