Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS1687_OSL_082214310_W-Article_1140x600.jpg

Genomineerd Dutch Beauty Award: The Beauty Pearls™

Oslo Skin Lab's nieuwste product; The Beauty Pearls™, is in de race voor een Dutch Beauty Award. The Beauty Pearls™ zijn kleine, krachtige capsules die een unieke mix van vitamines, omega-3-vetzuren en antioxidanten bevatten, ontworpen om de huid van binnenuit te voeden. De nominatie is een erkenning van de innovatieve aanpak van Oslo Skin Lab in het bevorderen van schoonheid en welzijn. Met The Solution™ won Oslo Skin Lab in 2021 de Dutch Beauty Award, The Glow™ was in 2023 genomineerd.

Wat The Beauty Pearls™ echt onderscheidt, is de toevoeging van polyfenolen uit het extract van groene koffiebonen. Wetenschappelijk bewezen is dat deze polyfenolen het vochtgehalte in de huid verhogen, wat resulteert in een gezondere en stralende teint. De synergie van vitamines, omega-3-vetzuren en antioxidanten met deze specifieke polyfenolen maakt The Beauty Pearls™ een krachtige formule die gericht is op het verbeteren van de huidconditie.

De kleine capsules zijn gemakkelijk door te slikken, waardoor het gebruiksgemak wordt vergroot. Dit maakt het product toegankelijk voor een breed publiek dat op zoek is naar effectieve en gebruiksvriendelijke oplossingen voor huidverzorging.

RS1688_OSL_082214331_SoMe-square_1080x1080.jpg

De nominatie is niet alleen een erkenning voor de effectiviteit van The Beauty Pearls™, maar ook voor de toewijding van Oslo Skin Lab aan het leveren van hoogwaardige producten die inspelen op de behoeften van hun members.

Of The Beauty Pearls™ uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht zal slepen, blijft nog even een verrassing tot in mei de uitreiking plaats zal vinden. Oslo Skin Lab zet met The Beauty Pearls™ een belangrijke stap in de richting van het herdefiniëren van schoonheid van binnenuit.

Ben je benieuwd wat The Beauty Pearls voor jouw huid kunnen betekenen? Probeer dan nu met 60% korting op de eerste verpakking van het vrijblijvende membership. Op alle volgende verpakkingen ontvang je als member altijd 30% korting en gratis verzending.