Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS1514_Z62_2480_ANINEBING_OsloSkinLab_annamariafotograf_W-Article_1140x600.jpg

Anine Bing: onze Global Brand Ambassador

Met veel trots introduceerden we in juli 2022 Anine Bing als onze Global Brand Ambassador. Anine vertegenwoordigt alles wat we met Oslo Skin Lab ook proberen te zijn. Ze is super cool, chic en innovatief. Ze is slim, werkt hard en straalt female power uit. En hadden we al gezegd dat ze mooi is op een natuurlijke en ongecompliceerde manier? Maar het belangrijkste van alles: ze houdt ook van Oslo Skin Lab..

Een enthousiaste e-mail 
Hoe we elkaar hebben ontmoet? Laten we even teruggaan naar de zomer van 2021. Anine nam contact met ons op omdat ze zoveel positieve dingen over ons had gehoord van haar Scandinavische vrienden. We zorgden ervoor dat ze een aantal verpakkingen van The Solution™ ontving, zodat ze het product zelf kon gaan uitproberen. Natuurlijk waren we erg blij en trots dat een dame van zo'n kaliber oprechte interesse in ons toonde. En die vreugde werd nog groter toen we na een paar maanden een e-mail van haar ontvingen:

'Ik wilde even een berichtje achterlaten om te zeggen dat ik The Solution™ van Oslo Skin Lab nu bijna drie maanden heb getest en ik ben er dol op. WOW, mijn huid ziet er geweldig uit en ik ben ook fan van de verpakking. Het is 100% het beste collageenpoeder dat ik ooit heb geprobeerd. Het is supergemakkelijk in het gebruik en het heeft geen smaak, wat perfect is omdat ik het elke ochtend in mijn koffie doe. Ik krijg ZO veel complimenten over mijn huid en ik denk dat Oslo Skin Lab daar zeker iets mee te maken heeft.'

RS1508_DSC_5219_ANINEBING_OsloSkinLab_annamariafotograf_SoMe-square_1080x1080 (2).jpg

Wereldwijd
Op dat moment waren we al aan het nadenken over een mogelijke lancering van Oslo Skin Lab in Amerika vanwege de talloze vragen van mensen die ons product daar wilden kopen. De lanceringsplannen zijn vervolgens in een razend tempo tot stand gekomen en we zijn met Anine in gesprek gegaan over een wereldwijde samenwerking. En het is gelukt! Na slechts vijf jaar op de markt, kan Oslo Skin Lab nu vanuit onze basis in Amerika The Solution naar alle uithoeken van de wereld sturen. Bovendien hebben we Anine Bing herself om ons verder op weg te helpen. We kunnen het zelf nog steeds bijna niet geloven en hopen dat het geluk nog veel langer aan onze kant blijft staan...

Ben je benieuwd wat The Solution voor jouw huid doet? Gebruik de code ANINE voor 60% korting op de 1e verpakking van het vrijblijvende membership.

Het team van Oslo Skin Lab

 

Wie is Anine Bing?
De Deense Anine Bing - blogger, voormalig model en zangeres - richtte in 2012 het gelijknamige luxe modemerk voor vrouwen op, geïnspireerd door Scandinavische eenvoud en Amerikaanse energie. Met haar kleding richt ze zich op een signature stijl voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloze maar rebelse benadering van mode. Inmiddels heeft het merk meer dan 350 verkooppunten wereldwijd, zowel online als in fysieke winkels. Voorbeelden zijn De Bijenkorf, Zalando en Net-a-Porter.