De specialisten van onze klantenservice zijn op werkdagen van 8.30 tot 16.30 bereikbaar op 0800-0201886

OSL_Ribbon_4291_W-article_1140x600.jpg

Inspiratie: recycle de banderol van The Solution voor kerst!

Deze maand hebben we 5 ideeën voor het inpakken van kerstcadeautjes en het dekken van de mooiste kersttafel met een touch van Oslo Skin Lab. Kerstlunches, -feesten of -diners worden altijd feestelijker door een persoonlijk gedekte tafel en origineel ingepakte cadeaus. Het is de kunst om het ieder jaar net weer even anders te doen. En soms, kan dit heel simpel zijn! In dit artikel geven we je ideeën voor het hergebruik van de banderol die om de verpakking van The Solution zit. We hebben het over die mooie papieren band met elke maand een ander printje. Lees snel verder voor onze makkelijk uitvoerbare ideeën.

Tafelschikking kaartjes 

Knip een stuk van 5 cm van de banderol. Plaats een liniaal in het midden van het stuk wat je net hebt afgeknipt en buig het karton over de liniaal. Zo krijg je een mooie rechte vouw het kaartje. Vouw je kaartje dubbel en versier het met bijvoorbeeld een naam en het jaartal.  

Je kunt ook een stuk van 7 cm knippen en dat stuk vervolgens in 3 stukken knippen. Maak een gaatje in het uiteinde voor een touwtje en versier de kaart naar wens. Vervolgens kun je het kaartje met een cadeaulint om een servet of servetring vouwen. 

‘Van’ en ‘Voor’ kaartjes voor aan je cadeaus 

Knip een stuk van 3,5 cm van de banderol. Vervolgens knip je twee 1x1 cm hoekjes van één van de korte zijkanten. Maak een gaatje voor een touwtje van ca. 0,2 cm aan dezelfde kant waar je net de hoekjes hebt uitgeknipt. Versier het kaartje met een mooie kerstboodschap en maak het vast aan je cadeautje.  

Versiering voor kaarsen 

Versier je kaarsen met een leuk detail. Knip een stuk van 5 cm en snijd het vervolgens in 3 stukken van 5x2 cm. Maak een gaatje voor een touwtje in de uiteinden en versier de kaartjes naar wens. Nu kun je een mooi cadeaulint door het gaatje doen en deze bevestigen aan de kaars. 

Kerstkaartje 

Knip kleine stukjes en versier ze met lieve kerstgroeten. Vervolgens verstop je ze op plekken, zoals de kerstboom, in een schaal met hapjes etc. ‘s Avonds tijdens het diner vinden de gasten de kaartjes en kun je ze verblijden met een lieve boodschap. 

Cadeaupapier recyclen 

Je kunt de banderol van de verpakking natuurlijk ook gebruiken om je kerstcadeautjes in te pakken. Als de gehele banderol niet om je cadeau past, knip hem dan in de gewenste vorm. Je kunt deze natuurlijk ook gebruiken als feestelijk detail bij al je cadeautjes. 

We hopen dat we je geïnspireerd hebben om creatief aan de slag te gaan. Daarnaast willen we je natuurlijk ook hele fijne feestdagen wensen: vol met liefde, fijne momenten en dat je kunt genieten met de mensen om je heen. En dat je natuurlijk een leuk cadeautje vindt onder de kerstboom.  

Vrolijk kerstfeest van het hele Oslo Skin Lab-team!