Het is momenteel zeer druk bij de klantenservice. De wachttijd is hierdoor langer dan gebruikelijk. Bedankt voor uw geduld.

danish-beauty-awards-oslo-skin-lab.jpg

Nieuwe nominatie voor The Solution

The Solution™ Anti-wrinkle collagen is genomineerd als product van het jaar in de categorie “Inner Beauty” bij de Danish Beauty Awards 2019.

Bij Oslo Skin Lab geloven we dat schoonheid van binnenuit komt. Daarom zijn we verheugd om te horen dat The Solution™ opnieuw is genomineerd in de categorie “Inner Beauty” van de Danish Beauty Awards 2019. 

De producten zijn geselecteerd door een jury die bestaat uit experts op het gebied van farmacie en dieet, gezondheid en beauty.

Voor 2019 is een recordaantal producten geregistreerd en onderworpen aan tests. We zijn verheugd dat The Solution™ door het oog van de naald is gekropen en genomineerd is. De award ceremonie vond op 26 april plaats in Kopenhagen, waar de winnaar van elke categorie werd gepresenteerd. We bevonden ons tussen een flink aantal sterke kandidaten en bekende merken, en hebben helaas de eerste prijs niet gewonnen. Desondanks heeft ons product veel aandacht gekregen, en het professionele jury rapport is een bewijs van de kwaliteit van ons product.

Bekijk de lijst met nominaties.

The Solution™ is een natuurlijk en zuiver product dat zijn beloftes waar maakt. Op onderzoek gebaseerde resultaten onderbouwen alle positieve ervaringen van gebruikers. Bestel je verpakking vandaag nog en probeer het product dat is genomineerd als een van de beste beauty producten van het jaar!