oslcz_bazaar-opensticks2.jpg

Harper's Bazaar Anti-Aging Awards 2019

The Solution Anti-wrinkle collagen heeft een felbegeerde overwinning behaald bij de jaarlijkse Anti-Aging Awards die worden uitgereikt door de Tsjechische Harper's Bazaar.

Ieder jaar testen de beauty editors van Harper Bazaar Tsjechië nieuwe anti-age producten. Ze selecteren een winnaar op basis van het merkbare effect dat het product heeft en het gebruiksgemak. Dit jaar ging de prijs in de categorie voedingssupplementen naar The Solution™.

Huidspecialist Emelie Ekstrand heeft haar eigen kliniek in Helsingborg en heeft zelf het effect van The Solution gezien. Het verbaast haar niet dat Harper's Bazaar The Solution als winnaar koos.

‘Dat The Solution de winst pakte, is zo verdiend. Dit is een ongelooflijk goed product dat, buiten dat het helemaal veilig is, ook een heel gemakkelijke manier is om voor je huid te zorgen,’ zegt Emelie.

Ze vertelt over zeer interessante bevindingen na het scannen van klanten die The Solution zijn gaan gebruiken. Onder andere de Deense schoonheidsexpert en blogger Silke Grane, die nu al meer dan een jaar The Solution™ gebruikt.

‘De scans die we van Silke hebben gemaakt, geven ongelooflijke resultaten. Maar we zijn ook overweldigd door wat we zien bij klanten die het collageen poeder voor een kortere periode hebben gebruikt. En dat zijn er steeds meer.’

‘Het feit dat The Solution geen enkele bijwerking heeft, is natuurlijk een enorm pluspunt,’ zegt Emilie. ‘Wat ook fijn is, is dat The Solution helpt om de huid te versterken, in tegenstelling tot veel anti-age producten die de huid gevoeliger kunnen maken.’

‘Het mooie van het collageen van Oslo Skin Lab is dat ze zeer solide bewijs hebben dat het effect heeft. Bij dubbelblinde, placebo-gecontroleerde onderzoeken tellen alleen de feiten, aangezien noch de deelnemers aan het onderzoek, noch degenen die de resultaten meten, weten wie het "echte" poeder heeft gekregen. Bovendien worden de resultaten gelezen met een machine die de exacte rimpeldiepte kan meten. Het is niet zo vaak dat je producten ziet die zulke onderzoeken achter de hand hebben,’ zegt Emelie.

Natuurlijk verschilt het van persoon tot persoon hoe lang het duurt om resultaten te zien, maar gedurende de acht weken dat het onderzoek duurde, werd bij de gebruikers een gemiddelde vermindering van rimpeldiepte van 20% gemeten.

The Solution ™ is een collageen poeder zonder geur of smaak dat, dankzij de samenstelling, zorgt dat de elasticiteit van de huid behouden blijft en dat zorgt dat de huid gladder wordt en rimpels vervagen. The Solution™ kan vermengd worden met elk type eten of drinken.

Winnaar van Harper's Bazaar Anti-Aging Beauty Awards 2019 in de categorie voedingssupplementen. 

Ben je benieuwd naar The Solution en wil je 't zelf proberen?