Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

thumbnail (1).jpg

Je huid klaar voor de zomer - de voordelen van huidverzorging van binnenuit.

De voordelen van interne huidverzorging zijn onbetwistbaar. Effecten zijn niet beperkt tot een specifiek gebied, maar omvatten het algehele uiterlijk van de huid, zowel op het gezicht als op de rest van je lichaam.

Het is bekend dat tekenen van veroudering op de huid van buitenaf kunnen worden voorkomen, bijvoorbeeld door de huid te beschermen tegen de zon. Maar ook verschillende leefstijl- en voedingskeuzes spelen een grote rol. Wist je bijvoorbeeld dat het binnenkrijgen van voldoende belangrijke antioxidanten, vitamines en mineralen helpt om de huid van binnenuit te verzorgen? 

Beauty from within is een van de nieuwste huidverzorgingstrends en verwijst naar een holistische benadering die rekening houdt met verschillende factoren bij het behandelen van de huid. De 'je bent wat je eet'-filosofie en concepten als functionele voeding staan ​​steeds meer in de belangstelling en kunnen een grote invloed hebben op de gezondheid en het uiterlijk van je huid. 

Het is dan ook geen wonder dat oraal ingenomen collageen al geruime tijd deel uitmaakt van schoonheidsrituelen in huidverzorgingspionierslanden in Azië. Regelmatige consumptie van collageenpeptiden vervaagt niet alleen, maar voorkomt ook rimpels en fijne lijntjes en houdt de huid stevig. Het rimpelverminderende en elasticiteitsverhogende effect van gehydrolyseerd collageen, d.w.z. collageen dat is gesplitst in een specifieke peptidevorm, is bewezen in diverse klinische studies. 

Maar wat doet het nu precies voor je gezicht? 

Het is bekend dat de afname van aanmaak van collageen de grootste factor is bij de ontwikkeling van rimpels en fijne lijntjes. De belangrijke laag van de huid (middelse) houdt het buitenste zichtbare deel van de huid glad en stevig. Meer dan 80% van de droge stof in de middelste laag van de huid is collageen. Naarmate de hoeveelheid collageen vanaf je 25e begint af te nemen, verliest de huid haar stevigheid en beginnen tekenen van veroudering te verschijnen. 

image1zkzk.png

Kristie (55) was verrast over het feit dat The Solution™ doet wat het belooft  

Kristie gebruikt, met enkele tussenpozen, al een aantal jaren The Solution™ Beauty Collagen. 'Ik wist precies wat ik kon verwachten en wederom stelt het niet teleur.' 

 'De eerste keer dat ik begon was ik nogal sceptisch. Maar al snel zag ik er beter uit. Ik was eigenlijk niet eens verrast over het resultaat, eerder verrast over het feit dat het doet wat het belooft. Ik ben op een gegeven moment gestopt omdat ik door een scheiding ging en helaas het geld niet had. Nu ik weer sinds vier maanden begonnen ben, wist ik precies wat ik kon verwachten en wederom stelt het niet teleur. De resultaten zijn snel bij mij, ik denk dat ik na een week of twee al weer verschil zag. Mijn huid is steviger en de fijne lijntjes om mijn mond en ogen zijn duidelijk minder. Ik krijg altijd complimenten waar ik verlegen en soms ongemakkelijk van word. 'Ja maar jij hebt helemaal geen rimpels' of 'hè, ben je al bijna 56?' en 'heb je iets laten doen?'. En nee, ik heb nóg niets laten doen. Ik heb het in de keuken staan en neem het elke ochtend in mijn glaasje limonade. Even doorroeren, laten staan en al snel is de vloeistof helemaal helder zonder te verdikken, ik proef er niks van. Als ik op vakantie of zakenreis ga, neem ik het echt wel mee hoor!'