Het is momenteel zeer druk bij de klantenservice. De wachttijd is hierdoor langer dan gebruikelijk. Bedankt voor uw geduld.

RS1502_OivindHaug_Oslo Skin Lab_0302-edit_W-Article_1140x600.jpg

Hydratatie modus aan

Terug naar onze gebruikelijke routines na een mooie zomer – oftewel: Hydratatie modus is aan

In de zomer kan het soms lastig zijn om je vertrouwde beauty routines vast te houden. Tijd om weer extra aandacht te geven aan je huid. Waar heeft je huid behoefte aan na een warme zomer? 

Deze zomer hebben we kunnen genieten van veel mooie dagen, heerlijk! Voor onze huid een extra uitdaging om in een goede conditie te blijven. Wil je je huid weer terug in conditie brengen? Probeer deze 5 tips om er dit najaar weer geweldig uit te zien. 

#1: Een goede reiniging is essentieel Zonder schone basis kun je nog zoveel smeren maar dit zal geen effect hebben. Om ervoor te zorgen dat je huidverzorging tot in de onderste huidlagen doordringt is het belangrijk om je huid twee keer per dag goed te reinigen.

#2: Les de dorst van je huid – drink voldoende en verwen je huid extra door zo nu en dan een hydraterend serum, masker of crème te gebruiken.  

#3: Zorg voor een vaste huidroutine – wil je echt verschil maken met je huid, dan is het van belang dat je je dagelijkse routine volgt. Het is niet voldoende om het zo nu en dan te doen

#4: Je ogen verdienen aandacht – De huid rondom de ogen is gewoonlijk dunner en daardoor gevoeliger. Na de zomer zie je dan ook nieuwe rimpeltjes en meer uitgesproken lijnen rondom je ogen verschijnen. Je kunt dit voorkomen door een oogserum of -crème te gebruiken.

#5: Vergeet je hals en decolleté niet – wist je dat veroudering van je huid rond je hals en decolleté maar liefst twee keer sneller gaat dan het verouderingsproces van de huid van je gezicht? Goed om dit gebied ook mee te nemen in je routine, het is de moeite waard!

Een extra tip die we je niet willen onthouden: Voeg The Glow toe aan je dagelijkse beautyroutine. Het jongste zusje van The Solution die zorgt voor extra hydratatie van de huid en een prachtige glow!