Kiona_1140x600.jpg

Kiona (40): ' Wat een geweldig product!'

Kiona Laseur (40) uit Amsterdam-West stuurde ons in juni een berichtje. Ze gebruikte The Solution net twee maanden en ze was zo enthousiast over de resultaten dat ze dit met ons wilde delen.

“Wat een geweldig product, ik kan niks anders zeggen. Mijn huid ziet er geweldig uit en ik krijg met de dag meer resultaat.” Kiona gebruikte The Solution op dat moment twee maanden en had eerder al verschillende andere supplementen gebruikt. Maar volgens haar kunnen deze niet aan The Solution tippen.

“Ik vertel het aan iedereen. Ik was laatst in een winkel en de eigenaresse gaf me een compliment over m’n huid. Toen vertelde ik dat ik The Solution gebruikte en kwamen er steeds meer mensen bij staan die nieuwsgierig waren en wilden weten wat dit product is en doet.”

Kiona komt niet in de zon en zorgt goed voor zichzelf. “Ik eet gezond, drink veel water en sinds een tijdje merk ik dat hormoonvrij eten me ook echt goed doet. Ik voel me daar gewoon beter door.”Poppenhuidje

"Ik was een paar maanden geleden bij m’n dermatoloog voor een controle. Toen ze klaar was zei ze; -Het is bijna niet te geloven, maar wat heb jij een poppenhuidje. Je huid is zo glad.- Dat is natuurlijke leuk om te horen van een huisarts en dermatoloog." 

Kiona vindt dit supplement een van de beste uitvindingen van de eeuw, ook omdat de resultaten na verloop van tijd verder toe zijn genomen. "M’n decollete was ernstig verbrand tijdens een vakantie in Thailand. De huid zag er echt verouderd en niet meer mooi uit. M’n dermatoloog zei dat ik dit moest accepteren, maar na 6 maanden The Solution is dit bijna weg en is m’n huid weer gezond en glad. Ik merk het ook aan m’n haar en m’n cellulite is bijna niet meer zichtbaar, dat is ook een leuke bijkomstigheid." 


Iedereen mag zich mooi voelen

 

Kiona is schoonheidsspecialiste en werkt sinds het begin van de corona-pandemie in een bejaardentehuis in Amsterdam. Het is haar droom om uiteindelijk een eigen salon te openen, die gespecialiseerd is in verzorging van de huid van buitenaf en binnenuit. "Ik geloof dat iedereen zich mooi mag voelen en kan dit product echt aan iedereen aanraden. Ik vind dat vrouwen elkaar moeten helpen en hoop daar graag aan bij te dragen." 

Kiona LaseurKiona gebruikt geen filters of foundation in haar foto’s die je hier ziet.

Deel je verhaal

We vinden het super leuk om ervaringen van onze members te lezen. Wil jij ook je ervaringen delen? Stuur ons dan een DM of gebruik de hashtag #osloskinlab_member op Instagram