Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS476_OSL_0521_54439_W-Article_1140x600.jpg

Eindelijk lente!

Steek je hand op als je blij bent met de langere dagen. De thermometer toont meer rood dan blauw en het duurt niet al te lang meer voordat we onze zomerkleding weer kunnen afstoffen. We kunnen ook niet wachten om weer wat kleur op ons gezicht te krijgen.

Bij Oslo Skin Lab hebben we een haat-liefdeverhouding met de zon. We houden van alles wat we zojuist hebben genoemd en zouden graag vele uren in de zon doorbrengen, maar we weten ook dat de zon de ergste vijand is van onze huid. De zon breekt namelijk het collageen af in onze huid...  

Hoe dan ook - onze filosofie is dat we alles willen doen wat ons vreugde geeft, zolang het niet direct schadelijk is. We smeren ons dus in met zonnebrand voordat we in de zon gaan liggen en dragen zonnebrillen voor extra bescherming van de dunne, gevoelige huid rond de ogen. Soms zetten we nog een zonnehoed op voor wat extra schaduw als we langer blootgesteld worden aan de zon. Yes! De eerste lentemaand is hier! 

 

Collageen heeft effect op je hele huid! 

Je weet het waarschijnlijk al, want we hebben het al vaak gezegd, maar iets wat goed is kan niet vaak genoeg herhaald worden. Nu we weer aan de zomer denken, denken we ook na over het feit dat we weer in shorts en hemdjes kunnen gaan rondlopen. Hierbij is het fijn om te weten dat het innemen van je dagelijkse dosis collageen een positieve invloed heeft op zowel de elasticiteit van de huid als op cellulite. 

Bekijk de voor-na resultaat op deze foto's die we hebben ontvangen van onze tevreden members hier.

 

Waarom krijgen we cellulite? 

Bijna iedereen heeft cellulite (sinaasappelhuid), maar sommigen meer dan anderen. We weten dat erfelijkheid & overgewicht een rol spelen. Daarnaast kan  ze levensstijl bepalen hoeveel en hoe snel iemand cellulite krijgt. Wat niet iedereen weet, is dat het collageenniveau in ons lichaam ook een grote rol speelt bij hoe glad en strak onze huid is en kan blijven. Collageen maakt namelijk een groot deel uit van het bindweefsel in ons lichaam en is dus een grote factor voor het versterken van de structuur en dichtheid van onze huid. 

Mocht je meer willen weten of lezen over het effect van The Solution op rimpels en/of cellulite, dan kan dat hier.