Het is momenteel zeer druk bij de klantenservice. De wachttijd is hierdoor langer dan gebruikelijk. Bedankt voor uw geduld.

OSL_LogoMania_W-article_1140x600.jpg

Vogue & Oslo Skin Lab: Logomania

'De boodschap van een logo is heel duidelijk: het moet een blijvende indruk achterlaten in je geheugen en sterke emoties oproepen die je duidelijk en onmiddellijk associeert met het merk dat het vertegenwoordigt. Het creëren van een goed logo is een wetenschap, een kunst en een beetje magie ineen', zo stelt VOGUE Tsjechië (VOGUE CS). Het Tsjechische fashionmagazine heeft momenteel het thema logomania en presenteert in het oktobernummer acht merken die ze uniek vinden in deze context. Deze merken zijn daarom geselecteerd om met hun kenmerkende logo's uit te pakken op een reeks sweatshirts. En - je raadt het waarschijnlijk al - Oslo Skin Lab is een van deze geselecteerde merken! We zijn natuurlijk erg trots om deel uit te maken van de iconische wereld van VOGUE.

Wat maakt het sweatshirt speciaal?

Allereerst is het een sweatshirt dat iedereen wil hebben. Naast de tijdloze snit, het kwaliteitsmateriaal en het ontwerp, bevindt de originele Vogue CS Art Project-patch zich aan de binnenkant van het sweatshirt en in een beperkt aantal stukken. De sweatshirts in Logomania-stijl worden gefotografeerd als onderdeel van een fashionshoot en verschijnen in het oktobernummer van VOGUE CS en op sociale media. Elke VOGUE CS-lezer krijgt de kans om een sweatshirt te winnen. De partner van het VOGUE ART-project is Westfield, een van de grootste shoppingmalls van Praag. Alle sweatshirts worden 14 dagen lang tentoongesteld in dit winkelcentrum.

OSL-mania

Toen VOGUE contact met ons opnam voor het verhaal achter ons logo voordat ze dit evenement organiseerden, was dit ons antwoord:

'Toen het Oslo Skin Lab-logo zes jaar geleden werd ontworpen, markeerde het de identiteit van een merk dat we wilden neerzetten als de meest betrouwbare deelnemer in de categorie beautysupplementen. Als basis van onze merkidentiteit moest dit logo veiligheid en professionaliteit uitstralen - om de kwaliteit van onze activiteiten te vertegenwoordigen - terwijl het trouw bleef aan onze Scandinavische wortels en de eenvoud die naar voren komt in onze benadering van huidverzorging. Het logo moest tijdloos zijn: niet te modern of trendy en genderneutraal. Zoals in elk ontwerpproces, ging het verschillende kanten op voordat dit strakke en clean logo ontstond. In de beautycategorie onderscheiden we ons door ons te richten op bewezen wetenschap en transparant te zijn over de resultaten die je kunt verwachten. We richten ons liever op slow-aging dan anti-aging. We erkennen dat we de tijd niet kunnen terugdraaien maar we weten zeker dat we mensen kunnen helpen zich op elke leeftijd op hun best te voelen. Ons logo is een belangrijke visuele verbinding tussen het merk Oslo Skin Lab en onze klanten. Ook maakt het een sterke eerste indruk, aangezien we ons productportfolio blijven uitbouwen in het groeiend aantal markten waarin we aanwezig zijn.'