Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

2.jpg

Celebrate Hands

Zo luidt het motto van Maniac Nails. Zoals we allemaal weten hebben verzorgde nagels een fantastisch effect op je mindset, stemming en zelfvertrouwen. Want zeg nou zelf, wanneer je de deur uitstapt en je nagels zien er tiptop in orde uit, dan voel jij je beter. Als je hier ook nog tijd mee kunt besparen, vragen wij ons af; wie wil dat nu niet?

We begrijpen dat in een markt waar er zoveel mogelijkheden zijn het soms moeilijk is om een keuze te maken. Je kunt natuurlijk een heerlijk verwenmomentje bij de beautysalon plannen, maar het kan ook zo zijn dat je eigenlijk te krap zit in je tijd om hiervoor naar buiten te gaan! Kortom, de keuze is reuze.  

De beautyroutine voor je handen! 

Hoe graag we soms ook naar een nagelsalon zouden gaan, merken wij zelf dat dat er al snel bij inschiet. Dus gingen we op onderzoek uit hoe jij zelf de beste versie van jouw nagels kunt verwezenlijken.  

Lees hieronder onze 4 tips!  

 #1 Nagels versterken 

Herken je dat, je vriend(in) heeft sterkere nagels dan jij zelf? Sommigen hebben nu eenmaal dat geluk. Anderen hebben last van breekbare nagels in de vorm van splijtende nagels, dubbele nagels, of lopen ergens per ongelijk tegenaan en ja hoor, daar gaat je nagel. 

We horen je denken.. wat kun je hiertegen doen? Smeer je handen wat vaker in met een crème. Wanneer je je handen wast met zeep, heeft dit een negatieve invloed op je nagels. Ze drogen namelijk sneller uit. Let wel goed op dat je ze niet té veel insmeert, dan kunnen je nagels namelijk weer te zacht worden.  

Daarnaast kun je ook The Solution™ toevoegen aan je routine. Er zijn wetenschappelijke onderzoeken gedaan die een positief effect bevestigen van collageenpoeder op het gebied van nagels. Ze kunnen minder breekbaar worden én beter groeien! 

Ook kun je eventueel een nagelverharder aanschaffen. Wanneer je deze af en toe gebruikt verklein je de kans op gebroken of splijtende nagels. 
 

#2 Verzorging 

Zoals net al benoemd is het belangrijk om je nagels ook in te smeren. Dit kun je het beste doen voordat je gaat slapen. Zo gebeurt er heel de nacht niks met je nagels en heeft de crème en/of olie de tijd om zijn werk te doen.  

Overweeg ook om te investeren in een olie specifiek voor je nagelriemen. Deze kunnen de extra hydratatie goed gebruiken. Een juiste verzorging zorgt ervoor dat ze minder splijten en sneller kunnen groeien.  

Daarnaast is het verstandig om je nagelknipper in te wisselen voor een vijl. Met een knipper loop je het risico dat je nagels nog makkelijker splijten.  

 

#3 Nagels vijlen 

Denk na over wat voor vorm nagels jij wilt voordat je aan de slag gaat met de vijl. Er zijn genoeg vormen die je kunt kiezen. Wij lichten er hier een paar uit: 

  • Ons advies zou zijn om voor ronde nagels te gaan wanneer je nog niet zo goed bent in het vijlen van nagels. Je kunt hiermee je brede nagels net wat smaller maken. Het is een heel natuurlijke look & super handig voor de wat kortere nagel. Het ziet er heel verzorgd uit.  
  • Voor een ovale vorm is het al wat handiger om een langere nagel te hebben. Met deze vorm is het ook makkelijker om ze lang en toch subtiel te houden. 
  • Voor vierkante nagels is een lange of korte nagel geen vereiste. Hier gaat het meer om de lengte van je vingers. Heb je namelijk lange vingers van jezelf, dan is dit de vorm voor jou! Een vierkante nagel geeft een heel elegant effect. Maar kunnen bij kortere vingers je vingers optisch nog wat korter laten lijken. 

Heb je de vorm bedacht die je graag zou willen? Dan is het vervolgens belangrijk om de juiste soort vijl te kiezen. 

Er zijn veel verschillende soorten vijlen. Zo heb je vijlen die gemaakt zijn van ijzer, karton of van glas. Zorg er in elk geval voor dat het niet een vijl is die te hard is voor je nagels. Als je hier niet op let kun je haakjes krijgen of, wanneer ze redelijk poreus zijn, kunnen ze breken. Gebruik een vloeiende beweging waarbij je de vijl horizontaal houdt. Zo krijg je het mooiste resultaat! 

We raden je ook aan om een bokkenpootje in huis te halen. Dit is een handige tool om je nagelriemen voorzichtig wat terug te duwen. Doe dit op een moment dat je nagelriemen wat zachter zijn. Dus wanneer je ze net hebt ingesmeerd met een olie of wanneer je lekker hebt genoten van een bad.  
 

#4 Maniac Nails 

Wanneer je een paar jaar geleden eens iets anders met je nagels wilde dan was de nagelsalon eigenlijk de enige optie. Meer dan de alledaagse nagellak, waarbij je 15 minuten moest wachten tot het droog was, hadden we zelf niet in huis. De nagellak van de drogist die beloofde binnen één minuut droog te zijn was al een grote uitkomst. Maar ook daar zag je vaak al dat deze na een paar dagen chips kreeg. Zonde.  

Nu kunnen we inmiddels ook gellac onder een ledlamp thuis doen. Maar tenzij jij een hele stille hand met rechts én links hebt, kan het soms toch al tricky zijn om deze aan te brengen. 

Daarvoor hebben wij nu de uitkomst: MANIAC NAILS. Super simpel, hoge kwaliteit, verzorgend voor je nagels en zonder enige toxines. Op de website leggen ze stap voor stap uit hoe makkelijk je de nagelstickers aanbrengt.  Alles wat je nodig hebt is het starterspakket. Hierin zit o.a.  een mini LED lamp, topcoat, bokkenbootje én nagelriemolie. Vervolgens kies je als onderdeel van het starterspakket ook een leuke kleur en/of een sticker met een design. Wat het nog leuker maakt is de 15% korting die wij jullie mogen  geven op het starterspakket! Klik hier en voer de kortingscodecode bij afrekenen in: OSLOXMANIAC15. 

Wat het nog handiger maakt is het membership dat ze aanbieden. Hierdoor zit je nooit meer zonder en kun jij altijd verzorgd en zelfverzekerd de deur uit!