Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

Claudia 53.jpg

"Een stralende huid begint van binnen, daarom gebruik ik collageen"

Als één van onze trouwe members van The Solution™ is Claudia geïnterviewd voor SAAR magazine. Ze was jarenlang te zwaar, ongelukkig en niet fit. Maar in 2013 ging de knop om. Ze ging bewegen, studeren en mediteren, maar ook haar huidverzorgingsroutine ging op de kop. 

Beauty from within
“Gezondheid komt van binnenuit. Ik wil graag die frisse blik houden en blijven stralen. Daarom ga ik iedere maand naar de schoonheidsspecialiste, daar laat ik me enorm onder handen nemen. Ik reinig mijn huid iedere avond intensief en verwen het dan met een lekker serum en een goede verzorging. ’s Ochtends weer: reinigen, serum, verzorging. Verder drink ik veel water en let ik op wat ik doe; gezondheid komt van binnenuit. Maar daarnaast ben ik ook begonnen met The Solution™ van Oslo Skin Lab. Dat gebruik ik nu een maand of negen. Ik wist, door mijn opleidingen, dat collageen heel belangrijk is om alles van binnenuit sterk te houden. Eerst gebruikte ik een ander merk, maar daar was ik niet happy mee. Alleen al het feit dat het collageen in sachetjes zit, vind ik fantastisch. Ik had een pakket besteld en na drie of vier weken zag ik al verschil. De lijntjes werden minder en zelfs mijn schoonheidsspecialiste zei: ‘Claudia, wat ziet jouw huid er mooi uit.”

Toen werd ik kritisch, dus ben ik even gestopt. Kwam het echt door hierdoor? En ja hoor; ik merkte al snel weer dat mijn huid wat losser werd en lijntjes terugkwamen. Ik begon weer en het knapte op. Mijn huid heeft gewoon heel veel schade van mijn oude leefstijl en als ik het op deze manier kan boosten, waarom zou ik dat niet doen? En trouwens, niet alleen mijn huid heeft er baat bij. Mijn kapper zegt ook: ‘Met de keer dat je hier komt, lijkt het alsof je meer haar krijgt’. Ook mijn nagels zijn heel sterk, die hebben geen nagellakje of iets nodig. Eigenlijk merk ik het aan heel mijn lijf.”

Oslo Skin Lab
“Juist omdat Oslo Skin Lab best een investering is, vergeet ik het nooit. ’s Ochtends doe ik als eerste een sachet in een groot glas water en dat drink ik in één keer leeg – zo heb ik meteen mijn water binnen. Ik vul het glas dan nog een keer voor de restjes, ik wil natuurlijk wel alles hebben, et voilà: al twee grote glazen water. Dat het een investering is maakt ook dat ik het extra belangrijk vind om daarnaast ook goed voor mezelf te zorgen. Het is zonde als je alleen collageen gebruikt en verder wel van alles blijft doen dat schade aanbrengt aan je lijf en huid. Daarom hanteer ik de 80/20 regel: tachtig procent is gezond, met die twintig procent speel ik. Net heb ik bijvoorbeeld een heerlijke Bossche Bol op. Daar heb ik enorm van genoten, maar ik zorg ook dat mijn lijf de rest van de dag krijgt wat-ie nodig heeft. Oslo Skin Lab is voor mij onmisbaar geworden – het gaat overal mee naar toe. Voor op vakantie tel ik echt m’n zakjes af, plus één of twee. Het is echt een positieve moeten.”

Ben je benieuwd wat The Solution™ voor jouw huid kan betekenen? Ontvang nu de eerste verpakking van het vrijblijvende membership met 60% korting, gebruik hiervoor de code: member. Op volgende verpakkingen ontvang je als member standaard 30% korting én gratis bezorging.