De specialisten van onze klantenservice zijn op werkdagen van 8.30 tot 16.30 bereikbaar op 0800-0201886

OSL_Eva_1140x600_0323.jpg

Regelmatig gebruik van The Solution collagen: hoe het Eva (58) verging!

Om een zo goed mogelijk effect the hebben van The Solution collageen van Oslo Skin Lab is het belangrijk het dagelijks te gebruiken, zo vertraag je het verouderingsproces. Onze members zijn het bewijs dat dit bioactieve gehydrolyseerde collageen peptiden je betere resultaten geeft op het gebied van slow-aging dan gangbare huidverzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld een gezichtscrème. We zeggen dan ook graag; a beautiful skin comes from within.

Het verhaal van Eva (58):

Eva onderging voorafgaand aan het dagelijks gebruiken van The Solution een VISIA-huidscan nadat haar dochter haar enthousiast had gemaakt over The Solution. Dagelijks voegt ze haar sachet met collageenpoeder toe aan haar ochtendroutine, namelijk haar ontbijt in de vorm van yoghurt.

Eva verteld dat ze het heel fijn vind dat het collageen zonder smaakstoffen is omdat hierdoor de smaak van haar ontbijt niet veranderde.

Na ongeveer één maand merkte ze de eerste veranderingen aan haar huid, maar we zijn natuurlijk benieuwd naar de resultaten na de tweede scan. Eva verteld over de resultaten: "De ‘after’ VISIA scan toonde aan dat mijn rimpels met 35% zijn verzacht, mijn huidtextuur is verbetert, en mijn True Skin Age toonde aan dat mijn huid nog maar 51 jaar oud is!".