Vanessa_TheSolution.jpg

Minder diepe rimpels na 8 weken

Vanessa Rudjord testte het collageen supplement The Solution 8 weken en ze is zeer tevreden met het resultaat.

Podcast-koningin en influencer Vanessa Rudjord (42) heeft de grote schoonheidstrend van dit jaar getest; het innemen van collageen.

Het collageen in de huid houdt de huid elastisch en rimpelvrij. Hoe ouder je wordt, hoe meer collageen je verliest, daarom bevatten zoveel anti-rimpelcrèmes precies dat. "Ik had al na twee maanden effect", zegt ze.

Aanzienlijk verschil in rimpeldiepte!

Met behulp van een onafhankelijke huidscan voor en na twee maanden gebruik documenteerde Vanessa dat het nemen van The Solution™ echt impact heeft. Ze ging op eigen initiatief naar de Oslo Skin Care Clinic en kreeg gescande afbeeldingen van haar gezicht. Hier werd aangetoond dat ze een significante vermindering van de rimpeldiepte had van maar liefst 33%, slechts 8 weken nadat ze met het collageenpoeder was begonnen.

Vanessa_1024x615_NO.jpg

In onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken is aangetoond dat de inname van gehydrolyseerde collageenpeptiden nuttig is voor de huid en dat rimpels, lijntjes en cellulitis verminderen. Hiermee brengt Oslo Skin Lab je dagelijkse huidverzorgingsroutine naar een nieuw niveau.

Vanessa heeft zelf alleen maar lof over het product en vertelt in haar eigen woorden hoe ze het effect heeft ervaren:"Ik voelde dat ik na twee maanden verschil merkte. De huid was iets veerkrachtiger en ik denk dat collageenpoeder een mooie aanvulling is op mijn favoriete crèmes. Nu ben ik waarschijnlijk verslaafd", lacht ze.

Het collageen dat wordt gebruikt in The Solution™ van Oslo Skin Lab® heeft gedocumenteerde effecten op rimpel- en cellulitisreductie. Dit is aangetoond via verschillende dubbelblinde, gerandomiseerde en placebo-gecontroleerde onderzoeken.