Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

OSL_awards_stories_1140x600_1121.jpg

The Solution valt in de prijzen

The Solution™ heeft in 2021 de Dutch Beauty Award in de categorie Cosmeceuticals gewonnen, maar dit collageenproduct heeft ook enkele internationale prijzen gewonnen.

Sinds The Solution™ in 2017 op de markt kwam, heeft het indruk gemaakt in het buitenland en veel internationale aandacht gekregen. Het schoonheidsproduct van Oslo Skin Lab, dat in steeds meer landen verkrijgbaar is, is genomineerd voor een aantal awards en sleepte ook meerdere internationale onderscheidingen in de wacht.

In Nederland won The Solution™ Beauty Collagen in 2021 de Dutch Beauty Award in de categorie cosmeceuticals. Deze prijzen worden uitgereikt door een vakjury die de producten uitgebreid test.

Tijdens de jaarlijkse Anti-Aging Awards van de Tsjechische Harper's Bazaar in 2019 won het Noorse product de prijs voor het Beste Anti-age Voedingssupplement. De jury bestond uit de beautyredacteuren van het tijdschrift, die het product zelf hadden getest. Reden voor de overwinning was het feit dat de inname van het collageenpoeder een merkbaar effect heeft en dat het zo gemakkelijk in gebruik is.

In 2019 won The Solution™ ook twee zilveren awards bij de Scandinavische Global Makeup Awards, in de categorieën Best Luxury Skincare Brand en Best Anti-Aging Product. Naast deze genoemde prijzen werd The Solution™ twee jaar op rij genomineerd voor Product van het Jaar in de categorie Inner Beauty bij de Deense Beauty Awards in 2018 en 2019.

In thuisland Noorwegen is The Solution™ voor de Costume Awards 2020 genomineerd in de categorie Beste Huidverzorgingsmerk van het Jaar. De prijsuitreiking, die op 7 mei zou plaatsvinden, is tijdelijk uitgesteld vanwege het coronavirus. Daarnaast is The Solution™ eerste geworden in de categorie Collegen bij de Deense Costume Awards 2020.

Oprichtster Cecilie Nordstrøm is erg blij dat het product zoveel positieve aandacht krijgt, ook buiten Noorwegen. Haar basisidee is altijd geweest dat schoonheid van binnenuit komt en dat je je huid niet alleen van buitenaf verzorgt. “Alle nominaties en prijzen bevestigen dat huidverzorging van binnenuit een groeiende trend is. Maar bovenal dat inname van ons product zichtbare resultaten oplevert, zoals de onderzoeken aantonen”, aldus Cecilie.

Oslo Skin Lab is dus een flink aantal keer in de prijzen gevallen. Iets waar we zeker blij mee zijn.