De specialisten van onze klantenservice zijn op werkdagen van 8.30 tot 16.30 bereikbaar op 0800-0201886

OSL_huid-van-binnenuit_1920x1080.jpg

Ervaringen van onze members

Bekijk voor - en na beelden van enkele members nadat ze The Solution™ 8 weken hadden gebruikt.

 

Bij Oslo Skin Lab zijn we trots op de onafhankelijke, peer-reviewed onderzoeken die de impact van de collageenpeptiden in The Solution op lijntjes, rimpels, sinaasappelhuid en een slappe huid bevestigen.

Maar we snappen ook dat het belangrijk is om de resultaten van gewone gebruikers te kunnen zien. Er zijn volop geïnteresseerden die nieuwsgierig zijn en voor en na foto's willen zien van vrouwen en mannen van alle leeftijden die The Solution gebruiken.

Daarom hebben we enkele voor en na foto's en ervaringen van onze members op een rijtje gezet. Je kunt ook terecht op TrustPilot om ervaringen met Olso Skin Lab te lezen. 

Jesse van der Meulen (43)

Jesse's vriendin was de eerste die zag dat het dagelijks innemen van het collageenpoeder zijn vruchten begon af te werpen. “Het lijkt alsof je naar de zon bent geweest, je huid straalt”, zei ze. "Mijn huid ziet er beter en egaler uit dan toen ik begon. Mensen in mijn omgeving zien het ook echt en zijn The Solution ook gaan gebruiken. Van mij mogen nog meer mannen dit gaan gebruiken.”

Jesse van der Meulen

Renate Gerschtanowitz (42)

Renate is de Nederlandse ambassadeur voor Oslo Skin Lab. Ze testte The Solution uitgebreid voordat ze 'ja' zei tegen deze samenwerking. Voordat ze begon met The Solution, liet ze haar huid scannen bij een onafhankelijke huidkliniek. Vanwege corona duurde het 5 maanden voor ze terug kon voor een nieuwe scan, en toen waren haar rimpels maar liefst 59% minder diep.

Renate Gerschtanowitz Oslo Skin Lab

Heidi Lindblad Vårum (48)

Acht weken nadat Heidi begon met The Solution toonde een huidscan aan dat de rimpeldiepte rond de ogen met maar liefst 14 procent was verminderd. De huid rond haar ogen zag er frisser uit, de lijntjes die ze had zijn verzacht en haar huid is weer veerkrachtig geworden. Heidi vond ook dat haar normaal droge huid minder bodylotion en gezichtscrème nodig had.

Voor en na Oslo Skin Lab Heidi

 

Pia (43)

"Voordat ik begon, had ik geen verwachtingen van The Solution, behalve dat het het proberen waard was. Ik wist waar ik aan toe was met de rimpels op mijn leeftijd en ik kon aan mijn zussen (van 51 en 53) zien dat de rimpels er in de loop der jaren waarschijnlijk niet minder op zouden worden. Natuurlijk hoopte ik dit proces te vertragen en dat m'n rimpels minder zichtbaar zouden worden. Maar ik had niet verwacht dat m'n huid zoveel gladder zou worden en dat de rimpels tussen m'n ogen zelfs bijna zouden verdwijnen."

Voor en na The Solution Pia

Sippora (46)

Oslo Skin Lab's senior commercial manager Sippora gebruikte voordat ze met The Solution begon 4 jaar lang een ander collageensupplement, dus ze was al bekend met de positieve werking van orale inname van collageen. Omdat ze al vier jaar collageen gebruikte, had ze geen hoge verwachtingen van The Solution. Maar na 9 weken waren haar rimpels afgenomen met maar liefst 58%. Het was dus zeker de moeite waard om van supplement te wisselen en The Solution een kans te geven.

Voor en na The Solution van Oslo Skin Lab

Susanne (53)

"Na slechts een maand het collageenpoeder van Oslo Skin Lab® te hebben gebruikt, zie en voel ik zowel een duidelijk verschil. Mijn huid heeft meer elasticiteit en meer glans en mijn kraaienpootjes rond m'n ogen zijn zichtbaar kleiner geworden. Het poeder is makkelijk in gebruik. Ik gebruik het in mijn ochtendkoffie of sap en de sachets zijn gemakkelijk mee te nemen tijdens vakanties of weekendjes weg."

Susanne ervaringen Oslo Skin Lab

 

Zelf proberen?

Wil jij The Solution ook proberen? Sluit dan nu een voordelig membership af. Als member van Oslo Skin Lab krijg je The Solution iedere 4 weken thuisbezorgd. Je kunt je zendingen op ieder moment stopzetten.