OSL_huid-van-binnenuit_1920x1080.jpg

Ervaringen van onze members

Bekijk voor - en na beelden van enkele members nadat ze The Solution™ 8 weken hadden gebruikt.

 

Bij Oslo Skin Lab zijn we trots op de onafhankelijke, peer-reviewed onderzoeken die de impact van de collageenpeptiden in The Solution op lijntjes, rimpels, cellulitis en een slappe huid bevestigen.

Maar we snappen ook dat het belangrijk is om de resultaten van gewone vrouwen te kunnen zien. Er zijn volop geïnteresseerden die nieuwsgierig zijn en voor en na foto's willen zien van vrouwen van alle leeftijden die The Solution gebruiken.

Daarom hebben we enkele voor en na foto's en ervaringen van onze members op een rijtje gezet. Tove en Heidi hebben zich aangemeld toen onze Noorse collega's op Facebook naar proefpersonen zochten. Beide behaalden verbluffende resultaten na slechts acht weken gebruik. Vanessa Rudjord was de eerste influencer die haar huid vóór en na acht weken gebruik liet scannen. Zij had na acht weken een vermindering van 33% in rimpeldiepte!

Heidi Lindblad Vårum (48)

Acht weken nadat Heidi begon met The Solution toonde een huidscan aan dat de rimpeldiepte rond de ogen met maar liefst 14 procent was verminderd. De huid rond haar ogen zag er frisser uit, de lijntjes die ze had zijn verzacht en haar huid is weer veerkrachtig geworden. Heidi vond ook dat haar normaal droge huid minder bodylotion en gezichtscrème nodig had.

Voor en na Oslo Skin Lab Heidi

Vanessa Rudjord (42)

"Ik heb m'n huid laten scannen en had na twee maanden een groot verschil. De rimpeldiepte was verminderd en mijn huid was veerkrachtiger. The Solution™ is een perfecte aanvulling op mijn crèmes. Het is duidelijk het gemakkelijkste wat ik voor mijn huid kan doen."

Voor en na Oslo Slin Lab collageen Vanessa

Pia (43)

"Voordat ik begon, had ik geen verwachtingen van The Solution, behalve dat het het proberen waard was. Ik wist waar ik aan toe was met de rimpels op mijn leeftijd en ik kon aan mijn zussen (van 51 en 53) zien dat de rimpels er in de loop der jaren waarschijnlijk niet minder op zouden worden. Natuurlijk hoopte ik dit proces te vertragen en dat m'n rimpels minder zichtbaar zouden worden. Maar ik had niet verwacht dat m'n huid zoveel gladder zou worden en dat de rimpels tussen m'n ogen zelfs bijna zouden verdwijnen."

Voor en na The Solution Pia

Sippora (45)

Sippora gebruikte voordat ze met The Solution begon 4 jaar lang een ander collageensupplement, dus ze was al bekend met de werking van orale inname van collageen. Omdat ze al vier jaar collageen gebruikte, had ze geen hoge verwachtingen van The Solution. Maar na 9 weken waren haar rimpels afgenomen met maar liefst 58%. Omdat The Solution de optimale dagelijkse dosis collageen bevat en verder helemaal niks, was het de moeite waard om van supplement te wisselen.

Voor en na The Solution van Oslo Skin Lab

Zelf proberen?

Wil jij The Solution ook proberen? Sluit dan nu een voordelig lidmaatschap af. Als lid van Oslo Skin Lab krijg je The Solution iedere 4 weken thuisbezorgd. Je kunt je zendingen op ieder moment stopzetten.