Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

Oslo Skin Lab Contact

Bij Oslo Skin Lab geloven we dat een mooie huid van binnenuit begint.


Samen met uiterlijke verzorging vormen innerlijke behandelingen een holistische benadering van schoonheid. We werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten met een wetenschappelijk aangetoonde werking. Onze producten kunnen worden gecombineerd met elke bestaande routine.  


The Solution™ is huidverzorgingsminimalisme op zijn best. Het product heeft in heel Europa tevreden klanten en meerdere beauty prijzen gewonnen. 

Als je vragen hebt, die niet worden beantwoord bij de veelgestelde vragen, neem dan gerust contact met ons op.

TELEFOON
De snelste manier om contact op te nemen is door te bellen: 020 308 25 15 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 16.30 uur)

EMAIL
klantenservice@osloskinlab.nl

POSTADRES 
Postbus 8807, 1006 JA Amsterdam 


BEZOEKADRES
NutraQ BV - Oslo Skin Lab | Scalehub, Unit A2.02, Teleportboulevard 130, 1043 EJ Amsterdam

 

PERSAANVRAGEN
Ben je journalist en heb je vragen over ons product? Neem dan contact op via onze perskamer.

Over ons

Oslo Skin Lab® levert schoonheidsproducten aan huis. Onze producten worden gedistribueerd door NutraQ AS, één van de toonaangevende Scandinavische bedrijven in gezondheidsproducten die rechtstreeks aan klanten verkoopt.
We hebben een eigen afdeling specialisten die helpen bij het ontwikkelen van producten met ingrediënten die een bewezen werking hebben. We stellen hoge eisen aan onze leveranciers, zodat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat ze producten van de hoogste kwaliteit gebruiken. Wij vinden het belangrijk dat je kunt vertrouwen op onze aanbevelingen en adviezen, zowel qua inhoud, effect als wijze van gebruik. We hebben kantoren in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Italië, Verenigde Staten, Frankrijk en Nederland.

Onze waarden

• We leveren hoogwaardige producten
• We gebruiken alleen ingrediënten waarvan de werking en kwaliteit is bewezen
• De producten worden ontwikkeld op basis van de Good Manufacturing Practice (GMP) richtlijnen
• We hebben specialisten in huis die alles wat we communiceren over onze producten toetsen op accuratesse en volledigheid

Wij garanderen

• Betaling via de factuur die wordt meegeleverd of via automatische incasso
• Geen verplichte afname
• 14 dagen recht op annuleren

Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice: telefoonnummer: 020 308 25 15, email: klantenservice@osloskinlab.nl