Oslo Skin Lab Contact

Bij Oslo Skin Lab zijn we er van overtuigd dat goede huidverzorging van binnenuit begint. We geloven dat van binnenuit goed zorgen voor de huid misschien wel belangrijker is dan oppervlakkige behandelingen. Uiteindelijk heeft de kwaliteit van onze huid invloed op ons dagelijks welzijn. We werken nauw samen met onderzoekers en experts om huidverzorgingsproducten te kunnen bieden die echt effect hebben op de huid en die tegelijkertijd veilige alternatieven bieden voor meer drastische ingrepen. We bieden niet alleen echte en natuurlijke resultaten, we bezorgen ze ook nog eens bij je thuis.

Als je vragen hebt, die niet worden beantwoord bij de veelgestelde vragen, neem dan gerust contact met ons op.

EMAIL
klantenservice@osloskinlab.nl

TELEFOON
+31 (0)800-0201 886
Maandag tot en met vrijdag van 7.30 - 16.30 uur

 

POSTADRES 
Postbus 8807, 1006 JA Amsterdam 


BEZOEKADRES
Scalehub, Unit B2.06, Teleportboulevard 130, 1043 EJ Amsterdam

 

PERSAANVRAGEN
Ben je journalist en heb je vragen over ons product? Neem dan contact op via onze perskamer.

Over ons

Oslo Skin Lab® levert schoonheidsproducten aan huis. Onze producten worden gedistribueerd door NutraQ AS, een van de toonaangevende Scandinavische bedrijven in gezondheidsproducten die rechtstreeks aan klanten verkoopt.
We hebben een eigen afdeling specialisten die helpen bij het ontwikkelen van producten met ingrediënten die een bewezen werking hebben. We stellen hoge eisen aan onze leveranciers, zodat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat ze producten van de hoogste kwaliteit gebruiken. Wij vinden het belangrijk dat u kunt vertrouwen op onze aanbevelingen en adviezen, zowel qua inhoud, effect als wijze van gebruik. We hebben kantoren in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Tsjechië, Slowakije, Polen en Nederland.

Onze waarden

• We leveren hoogwaardige producten
• We gebruiken alleen ingrediënten waarvan de werking en kwaliteit is bewezen
• De producten worden ontwikkeld op basis van de Good Manufacturing Practice (GMP) richtlijnen
• We hebben specialisten in huis die alles wat we communiceren over onze producten toetsen op accuratesse en volledigheid

We garanderen

• Betaling via de factuur die wordt meegeleverd
• Geen verplichte afname
• 14 dagen recht op annuleren

Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice: telefoonnummer: 0800-0201 886, email: klantenservice@osloskinlab.nl