Oslo Skin Lab Contact

De holistische benadering van schoonheid: bij Oslo Skin Lab geloven we dat een mooie huid van binnenuit begint.

Schoonheid van binnenuit


Samen met uiterlijke verzorging vormen innerlijke behandelingen een holistische benadering van schoonheid. Ons assortiment biedt zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die eenvoudig en veilig zijn, maar toch effectief. Onze behandelingen complimenteren en stimuleren elke bestaande routine en leggen de basis voor effectieve en gezonde huidverzorging.


Onze huidverzorgingshit The Solution™ heeft schoonheidsroutines in heel Europa hervormd de eenvoudige, effectieve en multifunctionele benadering van schoonheid - huidverzorgingsminimisme op zijn best.


Oorsprong


Oslo Skin Lab is in 2017 opgericht om veilige en goed gedocumenteerde innerlijke schoonheidsbehandelingen te introduceren op de groeiende schoonheidsmarkt in Scandinavië.


Onze Scandinavische oorsprong komt tot uiting in een natuurlijke en authentieke benadering van het leven en onze schoonheid. De kern van Oslo Skin Lab is eerlijk, puur en clean, belichaamd in onze hoogwaardige materialen en service.


Oprichter Cecilie Nordstrøm gelooft in het zelfherstellend vermogen van de huid. Haar doel is om een reeks innerlijke schoonheidsproducten te ontwikkelen die geschikt zijn voor alle huidtypes en voor iedereen die denkt dat een mooie huid de moeite waard is om naar te streven, ongeacht de leeftijd.


Wetenschap


We werken samen met wetenschappers en experts om producten te leveren van veilige, getestte en bestudeerde ingrediënten. Al onze producten zijn geldige toevoegingen aan elke huidverzorgingsroutine voor diegenen die op zoek zijn naar natuurlijke en echte resultaten.


Team


Ons groeiende team is een gepassioneerde groep die enthousiast de 'van binnenuit' - huidverzorgingsfilosofie breed en ver verspreidt. We waarderen onze open en ondersteunende cultuur en willen deze waarden ook aan onze klanten laten zien.

Je kunt ons vinden op Instagram en Facebook en contact opnemen met onze klantenservice.

Cecilie Nordstrøm - oprichter:
'Het huidoppervlak weerspiegelt wat er van binnen gebeurt.
Schoonheid en gezondheid zijn met elkaar verbonden en de huid geven wat ze nodig heeft om zichzelf te helpen is de beste techniek voor een levenslange stralende en gladde huid.'

Als je vragen hebt, die niet worden beantwoord bij de veelgestelde vragen, neem dan gerust contact met ons op.

EMAIL
klantenservice@osloskinlab.nl

TELEFOON
0800-0201 886
Maandag tot en met vrijdag van 7.30 - 16.30 uur

 

POSTADRES 
Postbus 8807, 1006 JA Amsterdam 


BEZOEKADRES
Scalehub, Unit B2.01, Teleportboulevard 130, 1043 EJ Amsterdam

 

PERSAANVRAGEN
Ben je journalist en heb je vragen over ons product? Neem dan contact op via onze perskamer.

Over ons

Oslo Skin Lab® levert schoonheidsproducten aan huis. Onze producten worden gedistribueerd door NutraQ AS, een van de toonaangevende Scandinavische bedrijven in gezondheidsproducten die rechtstreeks aan klanten verkoopt.
We hebben een eigen afdeling specialisten die helpen bij het ontwikkelen van producten met ingrediënten die een bewezen werking hebben. We stellen hoge eisen aan onze leveranciers, zodat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat ze producten van de hoogste kwaliteit gebruiken. Wij vinden het belangrijk dat je kunt vertrouwen op onze aanbevelingen en adviezen, zowel qua inhoud, effect als wijze van gebruik. We hebben kantoren in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Italië en Nederland.

Onze waarden

• We leveren hoogwaardige producten
• We gebruiken alleen ingrediënten waarvan de werking en kwaliteit is bewezen
• De producten worden ontwikkeld op basis van de Good Manufacturing Practice (GMP) richtlijnen
• We hebben specialisten in huis die alles wat we communiceren over onze producten toetsen op accuratesse en volledigheid

We garanderen

• Betaling via de factuur die wordt meegeleverd
• Geen verplichte afname
• 14 dagen recht op annuleren

Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice: telefoonnummer: 0800-0201 886, email: klantenservice@osloskinlab.nl