p2m-348-141218-3633_1920x960-grønneblomster.jpg

Hoe werkt het membership?

We verwelkomen je graag als member van onze steeds groter wordende Oslo Skin Lab familie. We leggen je hier haarfijn uit hoe het membership precies werkt.

Bij Oslo Skin Lab zijn we er van overtuigd dat een mooie huid van binnenuit begint. En dat regelmaat en routine daarbij belangrijk zijn. Dat is precies waarom we The Solution bij voorkeur als member service aanbieden, zonder verplichtingen of kleine lettertjes en altijd met 30% korting. 

De member service in drie gemakkelijke stappen

Stap 1: meld je aan voor een membership

Als member van Oslo Skin Lab betaal je €39,80 per vier weken - de prijs voor een losse verpakking is €56,90. Als je gebruikt maakt van een kortingscode, ben je voor je eerste verpakking nog voordeliger uit. Wil je geen member worden, kies dan voor een eenmalige aankoop.

Stap 2: Ontvang iedere vier weken een nieuwe verpakking van The Solution

Als member krijg je iedere vier weken 28 sachets van The Solution Anti-wrinkle collagen ter waarde van €56,90 thuis gestuurd. De factuur zit bijgesloten in de verpakking en het pakketje past door de brievenbus. Als member is de bezorging voor jou gratis.

Stap 3: Sla geen dag over 

Als member hoef je The Solution geen dag over te slaan. Zo kun je het beste halen uit jouw gebruik van The Solution. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de resultaten toenemen bij langer gebruik. 

Opzeggen

Als je je membership wilt opzeggen of wil pauzeren, kun je dat doorgeven aan de klantenservice. Dat kan via email: klantenservice@osloskinlab.nl of telefonisch via: 0800 - 0201 886. Je kunt de ongeopende verpakking ook retourneren (streep je adres door, markeer het pakket met 'retour afzender', en deponeer het in een rode PostNL brievenbus) om aan te geven dat je wilt stoppen met The Solution.

Je zit bij ons niet vast aan een verplichte afname of een abonnementsperiode. Je kunt echt op ieder moment opzeggen.

De member service van Oslo Skin Lab is:

  • 30% korting op iedere verpakking
  • Elke 4 weken een nieuwe verpakking thuis bezorgd
  • Als member betaal je geen verzendkosten
  • Nieuwsbrieven met tips en exclusieve aanbiedingen
  • Je bespaart op jaarbasis ruim €200
  • Je hoeft niet steeds opnieuw te bestellen en hebt The Solution altijd in huis
  • Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van acties en nieuwe productlanceringen

We maken een van binnenuit verzorgde huid gemakkelijk voor je. Omdat The Solution iedere vier weken bij je wordt bezorgd, vergeet je niet om het dagelijks aan je eten of drinken toe te voegen (al helpt het ook dat The Solution geen geur of smaak heeft). Er gingen je al vele members voor en ook de wetenschap staat aan onze kant: na 4 weken nemen rimpels gemiddeld met 7% af. Na 8 weken gebruik is de rimpelafname gemiddeld ruim 20%.  Bij langdurig gebruik nemen deze resultaten zelfs toe. We adviseren je The Solution in ieder geval 2 a 3 maanden te gebruiken voordat je zichtbare resultaten kunt verwachten. 

Als je geen member wil worden en geen gebruik wil maken van het voordelige tarief, kun je The Solution ook kopen als losse verpakking.