p2m-348-141218-3633_1920x960-grønneblomster.jpg

Hoe werkt het membership?

We verwelkomen je graag als member van onze steeds groter wordende Oslo Skin Lab familie. Als member ontvang je iedere vier weken een nieuwe levering van The Solution. We leggen je hier haarfijn uit hoe het membership precies werkt.

Bij Oslo Skin Lab zijn we er van overtuigd dat een mooie huid van binnenuit begint. En dat regelmaat en routine daarbij belangrijk zijn. Dat is precies waarom we The Solution bij voorkeur als member service aanbieden, zonder verplichtingen of kleine lettertjes en altijd met 30% korting. 

We maken de stap naar een van binnenuit verzorgde huid gemakkelijker voor je. Omdat The Solution iedere vier weken bij je wordt afgeleverd, vergeet je niet om het dagelijks aan je eten of drinken toe te voegen (al helpt het ook dat The Solution geen geur of smaak heeft). Er gingen je al vele members voor en ook de wetenschap staat aan onze kant: al na 8 weken gebruik is de rimpelafname gemiddeld maar liefst 20%.

De member service in drie gemakkelijke stappen

Stap 1: meld je aan voor een membership

Als member van Oslo Skin Lab betaal je €39,80 per vier weken - de prijs voor een losse verpakking is €56,90. Als je gebruikt maakt van een van onze aanbiedingen, ben je voor je eerste verpakking nog voordeliger uit. Wil je geen member worden, kies dan voor een eenmalige aankoop.

Stap 2: ontvang iedere vier weken een nieuwe verpakking van The Solution

Als member krijg je iedere vier weken 28 sachets van The Solution Anti-wrinkle collagen ter waarde van €56,90 thuis gestuurd. De factuur zit ingesloten bij de verpakking en het pakketje past door de brievenbus. Als member is de bezorging voor jou gratis.

Stap 3: Sla geen dag over 

Als member hoef je The Solution geen dag over te slaan. Zo kun je het beste halen uit jouw gebruik van The Solution. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de resultaten toenemen bij langer gebruik. 

Als je je membership wilt opzeggen of wil pauzeren, hoef je alleen maar contact op te nemen met de klantenservice. Dat kan via email: klantenservice@osloskinlab.nl of telefonisch via: 0800 - 0201 886. Je kunt de ongeopende verpakking ook aan ons retourneren (streep je adres door, markeer het pakket met 'retour afzender', en deponeer het in een rode PostNL brievenbus) om aan te geven dat je wilt stoppen met The Solution.

Je zit bij ons niet vast aan een verplichte afname of een abonnementsperiode. Je kunt echt op ieder moment opzeggen.

De member service van Oslo Skin Lab is:

  • 30% korting op iedere verpakking
  • Elke 4 weken wordt een nieuwe verpakking thuis bezorgd
  • Als member betaal je geen verzendkosten. De bezorging is gratis
  • Nieuwsbrieven met tips en exclusieve aanbiedingen
  • Je bespaart op jaarbasis ruim €200
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over nieuwe bestellingen en hebt The Solution altijd in huis
  • Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van acties en nieuwe productlanceringen

We bieden The Solution aan als een membership om het gebruik extra makkelijk voor je te maken. Uit onderzoek blijkt dat structurele inname van The Solution zorgt voor een gladdere, soepele huid met minder rimpels. Bij langdurig gebruik nemen deze resultaten zelfs toe. We adviseren je The Solution in ieder geval 2 a 3 maanden te gebruiken voordat je zichtbare resultaten kunt verwachten. 

Met je persoonlijke member service kom je nooit zonder The Solution te zitten en heb je altijd de vrijheid om je leveringen stop te zetten of te pauzeren. We hebben geen verplichte afname of een verplichte periode.

Als je geen member wil worden en geen gebruik wil maken van het voordelige tarief, kun je The Solution ook kopen als losse verpakking.