De specialisten van onze klantenservice zijn op werkdagen van 8.30 tot 16.30 bereikbaar op 0800-0201886

5 tips voor een stralende huid

Een gezonde huid is een stralende huid. Maar dat is voor de meeste mensen een sprookje, met dank aan het dagelijkse leven... Stress, slaapgebrek, de verkeerde huidverzorging en zelfs wat je eet kunnen je huid dof maken. We hebben daarom een aantal tips voor je verzameld zodat ook jouw huid die jaloersmakende glow krijgt.

Dit zeggen onafhankelijke experts over The Solution™

The Solution™ werkt - het is bewezen in meerdere onderzoeken die op dezelfde manier zijn uitgevoerd als onderzoek naar medicijnen. Daarnaast zijn er meerdere onafhankelijke huidexperts die zelf de resultaten zien door het effect bij hun eigen klanten meten. We stellen er een paar aan je voor.

Lichaamsverzorging in de winter

Brrrr, het is koud buiten. Je huid is nu verborgen onder lagen warme kleding. Toch is het belangrijk om juist nu goed voor je huid te zorgen want als in het voorjaar al die laagjes weer uitgaan wil je toch happy in je favoriete jurkje kunnen stappen.

Waarom zou je een collageensupplement innemen?

Huidtherapeut Anne Berit Eide van Oslo Skin Care Clinic in Noorwegen heeft meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om huidverzorging en heeft de meeste producten en behandelingen op de markt geprobeerd sinds ze in het bedrijf speelde

Ervaringen van onze members

Bekijk voor - en na beelden van enkele members nadat ze The Solution™ 8 weken hadden gebruikt.

The Solution valt in de prijzen

The Solution™ heeft in 2021 de Dutch Beauty Award in de categorie Cosmeceuticals gewonnen, maar dit collageenproduct heeft ook enkele internationale prijzen gewonnen.

Wetenschappelijk onderzoek bevestigt het effect

Er zijn verschillende onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de orale inname van de collageen peptiden die we gebruiken in The Solution™. De resultaten op het gebied van rimpeldiepte en cellulite zijn indrukwekkend.

Renate Gerschtanowitz Nederlandse ambassadeur Oslo Skin Lab

Amsterdam, 31 juli 2020 - Renate Gerschtanowitz is de gloednieuwe Nederlandse ambassadeur van Oslo Skin Lab. Renate is in Nederland al jarenlang actief als presentatrice en focust zich de laatste jaren meer op projecten met maatschappelijke betrokkenheid en haar eigen ondernemerschap. Vanwege haar natuurlijke schoonheid en no-nonsense mentaliteit vormt Renate een perfect match met Oslo Skin Lab.

Silke Grane is fan van The Solution

Silke Grane, 47 jaar, is een beautyexpert met 20 jaar ervaring. Ze liet haar rimpeldiepte meten nadat ze The Solution™ Anti-wrinkle collagen acht weken had gebruikt.

The Solution wint Dutch Beauty Award

The Solution Beauty Collagen van Oslo Skin Lab heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie Cosmeceuticals bij de Dutch Beauty Award 2021. Tijdens een feestelijke livestream werden de belangrijkste jaarlijkse nationale beauty prijzen uitgereikt.

Renee Vervoorn over zelfzorg en ondernemen tijdens een pandemie

Renée Vervoorn (44) begint haar dag steevast met een voedende shake met The Solution. “Ik merk dat mijn huid overall echt verbeterd is.”

Katrine (41) had binnen twee maanden al een gladdere huid

“Ik heb nog nooit zoveel complimenten over mijn huid gekregen als nu”, vertelt de 41-jarige Katrine Kvalsund.

Oslo Skin Lab in de media

“Het anti-aging geheim uit Scandinavië”, “revolutionair anti-rimpel poeder”, “de beauty-ontdekking uit Noorwegen”; ook op de beautyredacties van de grote Nederlandse magazines is The Solution enthousiast ontvangen. Een greep uit de online artikelen over ons product inclusief de persoonlijke bevindingen van enkele beautyjournalisten, die de sachets acht weken gebruikten.

Werkt op de hele huid, inclusief de zichtbaarheid van cellulite

Veroudering zie je niet alleen in je gezicht. Het kan hard aankomen om ook de huid op de borst, handen, ellebogen en benen te zien veranderen als je ouder wordt. Van een behandeling met orale inname, heeft de hele huid profijt– gemakkelijk en heel efficient, zowel qua tijd als moeite.

Renée Toft Simonsen over ochtendroutines, winterbaden en goede voornemens

In een exclusief interview vertelt Renée Toft Simonsen, voormalig topmodel en ambassadeur van Oslo Skin Lab Denemarken, over haar ochtendroutines, ijsbaden en goede voornemens.

Zo hou je je dit jaar echt aan je goede voornemens

Het nieuwe jaar is net begonnen en je denkt waarschijnlijk net als wij aan al je goede voornemens. Helaas zijn de meeste goede voornemens vaak van korte duur. Zodra de motivatie van begin januari begint te vervagen, verdwijnen ze steeds meer naar de achtergrond. Echter, met de juiste mindset blijf je gemotiveerd. Door nu al na te denken over hoe je je aan je goede voornemens gaat houden, heb je gegarandeerd succes. Goede voornemens, hoe zorg je ervoor dat je ze volhoudt? Met de juiste mindset blijf je gemotiveerd, ook als januari al lang voorbij is. We delen graag 5 tips & tricks om je goede voornemens dit jaar écht vol te kunnen houden.

Lisette (57) “Ik voel me minder kreukelig als ik opsta”

Nadat Lisette Koster (57) een jaar geleden stopte met werken, besloot ze zich meer in huidverzorging te verdiepen. In diezelfde tijd maakte ze kennis met Oslo Skin Lab. Perfecte timing!

Irma (58) - resultaten zonder gedoe

Al na acht weken The Solution te hebben ingenomen, kreeg Irma Ruscaa (58) vanuit haar omgeving allerlei positieve reacties op haar verbeterde huid.

Meer mannen zouden dit mogen gebruiken

Jesse van der Meulen (44) begon door zijn vriendin met The Solution. Inmiddels is dit collageensupplement al maanden onderdeel van zijn dagelijkse routine.

"Ik heb altijd geloofd in huidverzoring van binnenuit"

Cecilie Nordstrøm (49) is de vrouw achter het succes van The Solution™: “Het is duidelijk dat wat we eten van invloed is op onze huid en dat deze de juiste voeding nodig heeft om in de beste conditie te zijn.”

Na een jaar nog beter resultaat!

Het is een jaar geleden sinds schoonheidsexpert Silke Grane (49) haar eerste huidscan had, die toen een vermindering van de rimpeldiepte van maar liefst 51% toonde. "Ik geloofde mijn eigen ogen niet toen de tweede scan zo’n grote verbetering in mijn huid liet zien," zegt Silke.

Waarom zou je collageen gebruiken?

Anne Berit Eide van Oslo Hudpleieklinikk raadt het gebruik van een collageen supplement aan als je een vitale, gezonde huid wilt met een frisse uitstraling.

Smoothies voor een gladde huid

We hebben een aantal recepten gemaakt voor smoothies die echt gezond en voedzaam zijn - vol vitamines en mineralen die goed zijn voor zowel je lichaam als je huid.

Kun je rimpels verminderen door water te drinken?

De meesten van ons groeien in met dezelfde veronderstelling: dat je er jonger uitziet als je genoeg water drinkt. Maar is dit ook echt zo?