Ervaringen van onze leden

Bekijk voor - en na beelden van enkele leden nadat ze The Solution™ 8 weken hadden gebruikt.

Harper's Bazaar Anti-Aging Awards 2019

The Solution Anti-wrinkle collagen heeft een felbegeerde overwinning behaald bij de jaarlijkse Anti-Aging Awards die worden uitgereikt door de Tsjechische Harper's Bazaar.

Wetenschappelijk onderzoek bevestigt het effect

Er zijn verschillende onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de orale inname van de collageen peptiden die we gebruiken in The Solution™. De resultaten op het gebied van rimpeldiepte en cellulitis zijn indrukwekkend.

Minder diepe rimpels na 8 weken

Vanessa Rudjord testte het collageen supplement The Solution 8 weken en ze is zeer tevreden met het resultaat.

Silke Grane is fan van The Solution

Silke Grane, 47 jaar, is een beautyexpert met 20 jaar ervaring. Ze liet haar rimpeldiepte meten nadat ze The Solution™ Anti-wrinkle collagen acht weken had gebruikt.

Waarom zou je collageen gebruiken?

Anne Berit Eide van Oslo Hudpleieklinikk raadt het gebruik van een collageen supplement aan als je een vitale, gezonde huid wilt met een frisse uitstraling.

Werkt op de hele huid, inclusief cellulitis

Veroudering zie je niet alleen in je gezicht. Het kan hard aankomen om ook de huid op de borst, handen, ellebogen en benen te zien veranderen als je ouder wordt. Van een behandeling met orale inname, heeft de hele huid profijt– gemakkelijk en heel efficient, zowel qua tijd als moeite.

Kun je rimpels verminderen door water te drinken?

De meesten van ons groeien op met dezelfde veronderstelling: dat je er jonger uitziet als je genoeg water drinkt. Maar is dit ook echt zo?

Smoothies voor een gladde huid

We hebben een aantal recepten gemaakt voor smoothies die echt gezond en voedzaam zijn - vol vitamines en mineralen die goed zijn voor zowel je lichaam als je huid.