Het is momenteel zeer druk bij de klantenservice. De wachttijd is hierdoor langer dan gebruikelijk. Bedankt voor uw geduld.

Anine Bing: onze Global Brand Ambassador

Met veel trots introduceerde we 05-07-2022 Anine Bing als onze Global Brand Ambassador. Anine vertegenwoordigt alles wat we met Oslo Skin Lab ook proberen te zijn. Ze is super cool, chic en innovatief. Ze is slim, werkt hard en straalt female power uit. En hadden we al gezegd dat ze mooi is op een natuurlijke en ongecompliceerde manier? Maar het belangrijkste van alles: ze houdt ook van Oslo Skin Lab..

Dit is wat members vinden van The Solution™

Bekijk voor - en na beelden en lees over de ervaringen van enkele members nadat ze The Solution™ voor een aantal weken of maanden hadden gebruikt.

Dit zeggen onafhankelijke experts over The Solution™

The Solution™ werkt - het is bewezen in meerdere onderzoeken die op dezelfde manier zijn uitgevoerd als onderzoek naar medicijnen. Daarnaast zijn er meerdere onafhankelijke huidexperts die zelf de resultaten zien door het effect bij hun eigen klanten meten. We stellen er een paar aan je voor.

Member story Melissa (39)

"Ik zie een groot verschil, zowel in de elasticiteit van mijn huid, als in de uitstraling en glow van mijn huid.”

We introduceren je graag The Beauty Pearls™

De mooiste investering in je huid The Beauty Pearls™ van Oslo Skin Lab bestaan uit kleine capsules die gevuld zijn met vitamines, omega-3-vetzuren en antioxidanten die de huid van binnenuit voeden. De capsules zijn klein en daardoor heel makkelijk door te slikken. Wat The Beauty Pearls™ zo bijzonder maakt is dat er polyfenolen zijn toegevoegd uit het extract van groene koffiebonen. Hiervan is bewezen dat ze het vochtgehalte in de huid verhogen.

Members over hun ervaring met The Solution™

Begin 2023 vroegen wij onze members om hun ervaring met The Solution™ met ons te delen. Omdat we zoveel leuke reacties ontvingen besloten wij, met hun instemming, deze te bundelen en met jullie te delen.

Members over hun ervaring met The Solution™

Begin 2023 vroegen wij onze members om hun ervaring met The Solution™ met ons te delen. Omdat we zoveel leuke reacties ontvingen besloten wij, met hun instemming, deze te bundelen en met jullie te delen.

The Solution™ wint Dutch Beauty Award

The Solution™ Beauty Collagen van Oslo Skin Lab heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie Cosmeceuticals bij de Dutch Beauty Award 2021. Tijdens een feestelijke livestream werden de belangrijkste jaarlijkse nationale beauty prijzen uitgereikt.

We stellen graag The Glow™ aan je voor

The Glow™ Inside Out Beauty Booster, het nieuwste product van Oslo Skin Lab, past perfect in je 'interne' huidverzorgingsroutine: je verbetert de huid aan de buitenkant door producten te gebruiken die van binnenuit werken. The Glow™ is dan ook de perfecte aanvulling op The Solution™. Waar bewezen is dat The Solution™ rimpels vermindert en de elasticiteit verhoogt, bevatten de capsules van The Glow™ hyaluronzuur waarvan is bewezen dat het het vochtgehalte in je huid verhoogt. Dit is niet alleen van groot belang om de zichtbare tekenen van veroudering te kunnen verminderen, ook geeft het je huid een geweldige glow.

Werkt op de hele huid, inclusief de zichtbaarheid van cellulite

Veroudering zie je niet alleen in je gezicht. Het kan hard aankomen om ook de huid op de borst, handen, ellebogen en benen te zien veranderen als je ouder wordt. Van een behandeling met orale inname, heeft de hele huid profijt– gemakkelijk en heel efficient, zowel qua tijd als moeite.

Dit vinden members van The Solution™

Happy International Women's Day!  We hebben ontzettend veel leuke reacties ontvangen na onze oproep aan jullie je ervaring met The Solution™ te delen. Je leest ze hieronder:

Waarom zou je collageen gebruiken?

Anne Berit Eide van Oslo Hudpleieklinikk raadt het gebruik van een collageen supplement aan als je een vitale, gezonde huid wilt met een frisse uitstraling.

De beautyroutine van powervrouw Renate Gerschtanowitz

Een vrouw die kracht en vrouwelijkheid vertegenwoordigt is Renate Gerschtanowitz (43) Je kunt haar kennen van haar werk als model en presentator. Ze is al sinds juli 2020 ambassadeur van Oslo Skin Lab. Inmiddels is ze ook druk met haar platform huisdieren.nl. Heeft ze nog tijd over voor een beautyroutine? We vroegen het haar.

Een kijkje achter de schermen: onze klantenservice

Een van de belangrijkste peilers van Oslo Skin Lab is onze professionele klantenservice. Heb je een vraag over je membership of je levering? Is er iets anders onduidelijkheid? Dan bel je onze klantenservice. In dit artikel geven wij je een exclusief kijkje achter de schermen bij de klantenservice.

De ontbrekende link - Leena (51) zag haar huid zichtbaar verbeteren

Dankzij kwaliteitsproducten en een dagelijkse beautyroutine is de huid van voormalig stewardess Leena in uitstekende conditie gebleven, ondanks de jarenlange blootstelling van haar huid aan de droge lucht van vliegtuigen. Leena kon haar ogen dan ook niet geloven toen ze de conditie van haar huid zichtbaar zag verbeteren nadat ze begonnen was met 'huidverzorging van binnenuit'.

Waarom zou je een collageensupplement innemen?

Huidtherapeut Anne Berit Eide van Oslo Skin Care Clinic in Noorwegen heeft meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om huidverzorging en heeft de meeste producten en behandelingen op de markt weleens geprobeerd.

Renate Gerschtanowitz Nederlandse ambassadeur Oslo Skin Lab

Renate Gerschtanowitz is sinds juli 2020 de Nederlandse ambassadeur van Oslo Skin Lab. Renate was in Nederland jarenlang actief als presentatrice en focust zich de laatste jaren meer op projecten met maatschappelijke betrokkenheid en haar eigen ondernemerschap. Vanwege haar natuurlijke schoonheid en no-nonsense mentaliteit vormt Renate een perfect match met Oslo Skin Lab.

"Een stralende huid begint van binnen, daarom gebruik ik collageen"

Als één van onze trouwe members van The Solution™ is Claudia geïnterviewd voor SAAR magazine. Ze was jarenlang te zwaar, ongelukkig en niet fit. Maar in 2013 ging de knop om. Ze ging bewegen, studeren en mediteren, maar ook haar huidverzorgingsroutine ging op de kop. 

haal het beste uit je huid

Het is niet altijd makkelijk om de beste beslissingen voor je huid te nemen. Dat voorjaarszonnetje bijvoorbeeld schijnt zo vrolijk... Maar ja, die UV-straling die je ongevraagd meekrijgt is niet goed voor je huid. Het gebruik van The Solution™ is gelukkig erg makkelijk en we delen graag nog een paar eenvoudige tips om het beste uit elke dag te halen voor een gezonde en stralende huid.

Memberstory - Camila (42)

Camila Bach (42) is altijd geïnteresseerd geweest in natuurlijke producten. Toen ze The Solution™ tegenkwam, was ze zo nieuwsgierig naar de effecten op haar huid dat ze het direct wilde uitproberen. Inmiddels wil ze niet meer zonder...

Collageen en cellulite - studies komen tot een duidelijke conclusie

De zichtbare cellulite op ons lichaam wordt vaak vergeleken met het uiterlijk van sinaasappel of kwark. Dat maakt dat we het liever verbergen voor de ogen van vreemden en onze dierbaren; we praten er met niemand over. Terwijl het tot wel negen van de tien vrouwen treft en het dus eigenlijk volkomen normaal is. Wil je weten wat cellulite is en hoe het kan worden voorkomen? Je bent op de juiste plek, in dit artikel lees je er alles over.

Lisette (57) “Ik voel me minder kreukelig als ik opsta”

Nadat Lisette Koster (57) een jaar geleden stopte met werken, besloot ze zich meer in huidverzorging te verdiepen. In diezelfde tijd maakte ze kennis met Oslo Skin Lab. Perfecte timing!

Hydratatie modus aan

Terug naar onze gebruikelijke routines na een mooie zomer – oftewel: Hydratatie modus is aan

Een elastischer huid, ook als je 60+ bent - Member story Silvia (63)

Silvia ontdekte dat collageen geweldig is voor de elasticiteit van je huid. En dat op 63-jarige leeftijd... Silvia is gepassioneerd wanneer het huidverzorging betreft; ze besteedt er veel tijd en aandacht aan. Ze weet dat ze een heel lichte en tere huid heeft, daarom is ze de afgelopen 10 jaar voorzichtig geweest met de zon. Een overmatige blootstelling aan ultraviolette straling bevordert immers op de lange termijn de vorming van rimpels en keratose. Keratose is een ruwe, schilferende plek die op de huid verschijnt na jaren van blootstelling aan de zon. Het wordt vaak aangetroffen op het gezicht, de mond, de oren, de handen, de onderarmen, de hoofdhuid, de hals en de nek. Maar, zoals Silvia zegt, het is nooit te laat om beter voor je huid te zorgen.

Je huid klaar voor de zomer - de voordelen van huidverzorging van binnenuit.

De voordelen van interne huidverzorging zijn onbetwistbaar. Effecten zijn niet beperkt tot een specifiek gebied, maar omvatten het algehele uiterlijk van de huid, zowel op het gezicht als op de rest van je lichaam.

Powervrouwen Cecilie Nordstrøm en Anine Bing over beauty, investeringen en hun samenwerking

De oprichter van Oslo Skin Lab en CMO Cecilie Nordstrøm en de internationale ambassadeur van Oslo Skin Lab, de Deense modeontwerper Anine Bing, gaven een exclusief interview aan de Tsjechische Vogue.

Meer mannen zouden dit mogen gebruiken

Jesse van der Meulen (44) begon door zijn vriendin met The Solution™. Inmiddels is dit collageensupplement al maanden onderdeel van zijn dagelijkse routine.

Is je huid klaar voor de zomer? Zeker wel met deze 8 tips

De zomer zit er nu echt aan te komen! We willen natuurlijk van top tot teen klaar zijn als de zon ons eindelijk uitnodigt om naar buiten te gaan met de dresscode van blote benen en sandaaltjes.

Hydratatie modus aan

Terug naar onze gebruikelijke routines na een mooie zomer – oftewel: Hydratatie modus is aan

Antioxidanten en oxidatieve stress: dit moet je weten

Wanneer we het over huidveroudering hebben, zijn er twee soorten veroudering waarmee we rekening moeten houden: intern en extern. Interne veroudering treedt van binnenuit op als onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces. Externe veroudering treedt op als gevolg van factoren van buitenaf. Naarmate we ouder worden, nemen onder andere onze niveaus van collageen en hyaluronzuur af. Hoewel erfelijkheid ook een rol speelt, beginnen de eerste tekenen van veroudering meestal halverwege of eind twintig te verschijnen. Blootstelling van de huid aan externe factoren die het oxidatieproces in het lichaam beïnvloeden, kan het verouderingsproces van de huid versnellen.

Tips om deze zomer veilig van de zon te genieten

De zon is zowel je vriend als je vijand, afhankelijk van hoe je ermee omgaat. We hadden een kort gesprek met Renée Toft Simonsen - auteur, psycholoog en voormalig topmodel - over haar relatie met de zon en welke rol een zonnecrème met SPF daarin speelt. Lees hoe Renée haar relatie met de zon in balans houdt en pik meteen een aantal tips op om veilig van de zomerzon te genieten.

5 tips voor een stralende huid

Een gezonde huid is een stralende huid. Maar dat is voor de meeste mensen een sprookje, met dank aan het dagelijkse leven... Stress, slaapgebrek, de verkeerde huidverzorging en zelfs wat je eet kunnen je huid dof maken. We hebben daarom een aantal tips voor je verzameld zodat ook jouw huid die jaloersmakende glow krijgt.

Renee Vervoorn over zelfzorg en ondernemen tijdens een pandemie

Renée Vervoorn (44) begint haar dag steevast met een voedende shake met The Solution™. “Ik merk dat mijn huid overall echt verbeterd is.”

Kun je rimpels verminderen door water te drinken?

De meesten van ons groeien in met dezelfde veronderstelling: dat je er jonger uitziet als je genoeg water drinkt. Maar is dit ook echt zo?

Katrine (41) had binnen twee maanden al een gladdere huid

“Ik heb nog nooit zoveel complimenten over mijn huid gekregen als nu”, vertelt de 41-jarige Katrine Kvalsund.

The Solution valt in de prijzen

The Solution™ heeft in 2021 de Dutch Beauty Award in de categorie Cosmeceuticals gewonnen, maar dit collageenproduct heeft ook enkele internationale prijzen gewonnen.

Silke Grane is fan van The Solution

Silke Grane, 47 jaar, is een beautyexpert met 20 jaar ervaring. Ze liet haar rimpeldiepte meten nadat ze The Solution™ Anti-wrinkle collagen acht weken had gebruikt.

Na een jaar nog beter resultaat!

Het is een jaar geleden sinds schoonheidsexpert Silke Grane (49) haar eerste huidscan had, die toen een vermindering van de rimpeldiepte van maar liefst 51% toonde. "Ik geloofde mijn eigen ogen niet toen de tweede scan zo’n grote verbetering in mijn huid liet zien," zegt Silke.

"Ik heb altijd geloofd in huidverzoring van binnenuit"

Cecilie Nordstrøm (49) is de vrouw achter het succes van The Solution™: “Het is duidelijk dat wat we eten van invloed is op onze huid en dat deze de juiste voeding nodig heeft om in de beste conditie te zijn.”

Irma (58) - resultaten zonder gedoe

Al na acht weken The Solution™ te hebben ingenomen, kreeg Irma Ruscaa (58) vanuit haar omgeving allerlei positieve reacties op haar verbeterde huid.

Recept: Havermout met gekarameliseerde banaan

Nu de dagen weer kouder worden is een warm ontbijt niet verkeerd. Hier delen wij het recept van een warme havermoutpap met gekarameliseerde banaan.

Recept: dubbele smoothie

Wat? Een dubbele smoothie? Jazeker! Hier delen wij het recept van twee smoothies in één voor een stralende huid.

Recept: (n)ice cream

Typisch voor de zomer is natuurlijk ijs. Aangezien er genoeg momenten gaan komen dat we trek hebben in ijs, bedachten we een alternatief. Een alternatief voor de dagen dat je net wat bewuster wilt genieten van iets lekkers.

Recept: Groenten met 3 dips

Maak een bord vol met al jouw favoriete groenten. Van komkommer tot wortelen tot selderij - wat je maar kunt bedenken! Met de drie overheerlijke dips die erbij geserveerd worden kan het feest beginnen.

Recept: Kikkererwten pannenkoeken

Hét brunch recept dat je nog niet kende! Zit jij ook weer gezellig met je familie of vrienden rondom de tafel om samen te brunchen? En wil je graag eens wat anders op tafel zetten of meenemen? Overweeg dan eens deze hartige kikkererwten pannenkoeken!

Recept: Koude komkommer-pistachesoep

Een verfrissende en gezonde soep voor warme zomerdagen. De soep kan in een klein glaasje geserveerd worden als een soort aperitief of als voor- of tussengerecht. Het smaakt fantastisch en wordt nog lekkerder met wat brood met een krokant korstje.

Recept: Hartig ontbijt met kurkuma & hash browns

In dit recept mixen we kurkuma met hash browns oftewel geraspte aardappelen, een keer een ander ontbijt dan havermout, yoghurt of toast. Dit koolhydraatrijke ontbijt geeft je een verzadigd gevoel tijdens een lange werkdag en kan in verschillende variaties gemaakt worden, zodat het nooit saai wordt.

Gezond recept: Gevulde Mediterrane paprika's

Je weet natuurlijk inmiddels dat het Oslo Skin Lab-team dol is op antioxidanten en voeding dat bomvol vitamine C zit. Dit verrukkelijke recept heeft beide en is perfect als zowel lunch als diner. Alles met een beetje kaas en zaden of noten staat gelijk aan een geweldige maaltijd voor Cecilie. Probeer het recept dus zeker uit. Ben je het met haar eens? Laat ons weten wat je ervan vindt door je maaltijd met ons te delen op Instagram. Tag ons met @osloskinlab_nederland

Recept: smoothies voor een gladde huid

We hebben een aantal recepten gemaakt voor smoothies die echt gezond en voedzaam zijn - vol vitamines en mineralen die goed zijn voor zowel je lichaam als je huid.

Recept: salade met rode biet en aardpeer

Eigenlijk weten we dit allemaal wel; alles wat we eten en drinken heeft effect op onze huid. Met dit gerecht zal je huid je zeker dankbaar zijn. De inname van de juiste vitamines, mineralen en goede vetzuren helpt je huid om op zijn best te zijn. Hier vind je onze suggestie voor een heerlijke warme salade.

Recept: Bietenpizza met zongedroogde tomaten, hummus en avocado

We zijn allemaal dol op pizza, maar weten ook dat teveel hiervan niet de meest gezonde optie is. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook gezondere varianten op de klassieke pizza! Wij hebben een heerlijk vegan recept voor je gevonden op basis van biet, zongedroogde tomaat, hummus en avocado. Dat wordt smullen!

Recept voor bessen-chiazaadjam

We zijn dol op dit recept voor een jam gemaakt van bessen en chiazaad! Nu februari in volle gang is en het steeds moeilijker wordt om je aan je goede voornemens te houden, kun je dit supersnelle gezonde recept voor jam maken. De jam met bessen en chiazaadjes is een makkelijke toevoeging aan het ontbijt: bomvol antioxidanten en maar weinig toegevoegde suikers.

Recept: Rode biet latte

Deze maand staat in het teken van de kleur roze. Vandaar dat we ook graag een recept in dit thema met je willen delen. Maak het recept voor jezelf of wanneer je met vrienden afspreekt. Koffie combineren met een goed gesprek is een waardevol tijdverdrijf – en met dit recept kun je die momenten een extra speciaal tintje geven.

Recept: Groene pasta light

Bij Oslo Skin Lab houden we van stevige, huidvriendelijke recepten die zowel onze smaakpapillen als ons lichaam voldoening geven. Deze voedingsrijke groene 'pasta' zit boordevol ontgiftende ingrediënten om je voor te bereiden op de zomer zonder dat je je favoriete comfort food hoeft op te geven. Bovendien zit het boordevol vezels, gezonde vetten en vitamine A, C en K.

Interview met Cecilie Nordstrøm

Onze eigen girl boss Cecilie Nordstrøm is de succesvolle oprichter en CMO van Oslo Skin Lab. Op kantoor kennen we haar als een creatief marketeer en ondersteunend leider. In vergaderruimtes staat ze bekend om haar vernieuwende ideeën waarmee ze iedereen enthousiast krijgt.

Oslo Skin Lab in de media

“Het slow-aging geheim uit Scandinavië”, “revolutionair anti-rimpel poeder”, “de beauty-ontdekking uit Noorwegen”; ook op de beautyredacties van de grote Nederlandse magazines is The Solution enthousiast ontvangen. Een greep uit de online artikelen over ons product inclusief de persoonlijke bevindingen van enkele beautyjournalisten, die de sachets minstens acht weken gebruikten.

Wetenschappelijk onderzoek bevestigt het effect

Er zijn verschillende onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de orale inname van de collageen peptiden die we gebruiken in The Solution™. De resultaten op het gebied van rimpeldiepte en cellulite zijn indrukwekkend.