Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

RS488_Pnk_photo.tif_W-Article_1140x600.jpg

The Solution™ wint Dutch Beauty Award

The Solution™ Beauty Collagen van Oslo Skin Lab heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie Cosmeceuticals bij de Dutch Beauty Award 2021. Tijdens een feestelijke livestream werden de belangrijkste jaarlijkse nationale beauty prijzen uitgereikt.

De jury vermeldde in het juryrapport:


De winnaar in de categorie Cosmeceuticals is The Solution Beauty Collagen van Oslo Skin Lab. Het smaak- en geurloze poeder past makkelijk in je dagelijkse routine, je mengt het door eten of drinken. Na ongeveer een maand zijn de eerste resultaten al waar te nemen. De huid oogt voller en de textuur, stevigheid en elasticiteit zijn verbeterd.

Cosmeceuticals


Cosmeceuticals is de categorie voor beauty producten met een wetenschappelijk aangetoonde werking. In een uitdagende markt is het een eer om deze prijs te winnen en een bevestiging van wat duizenden tevreden klanten en wetenschappelijk onderzoek aantoont; The Solution™ werkt.

Bij structureel gebruik neemt rimpeldiepte af en wordt de hele huid steviger, gladder en elastisch. Na verloop van tijd wordt ook cellulite (sinaasappelhuid) minder zichtbaar.

Probeer nu met 60% korting

Wil je The Solution™ proberen en zelf ervaren wat collageeninname voor jou kan betekenen? Met de code dutchbeauty krijg je 60% korting op de eerste verpakking wanneer je kiest voor onze vrijblijvende memberservice
Bestellen kan hier.

The Solution™


The Solution™ is verkrijgbaar via osloskinlab.nl en wordt aangeboden als losse verpakking en in een handige en vrijblijvende membership vorm. Als member krijg je elke 4 weken een nieuwe verpakking thuis bezorgd waarin 28 sachets zitten met elk 2.5 gram collageen. Dit is de dosis die ook is gehanteerd in de wetenschappelijke studies.

Prijzen


Deze Dutch Beauty Award is de eerste grote prijs die Oslo Skin Lab met het product The Solution™ in Nederland wint. In overige markten heeft Oslo Skin Lab o.a. prijzen gewonnen bij de Danish Beauty Awards, bij de Costume Awards, bij de Harper’s Bazaar Anti-Aging Awards en bij de Scandinavische Global Make-up Awards.