Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

Dit is wat members vinden van The Solution™

Bekijk voor - en na beelden en lees over de ervaringen van enkele members nadat ze The Solution™ voor een aantal weken of maanden hadden gebruikt.

 

Bij Oslo Skin Lab zijn we trots op de onafhankelijke, peer-reviewed onderzoeken die de impact van de collageenpeptiden in The Solution™  op lijntjes, rimpels, sinaasappelhuid en een slappe huid bevestigen.

Maar we snappen ook dat het belangrijk is om de resultaten van gewone gebruikers te kunnen zien. Er zijn volop geïnteresseerden die nieuwsgierig zijn en voor en na foto's willen zien van vrouwen en mannen van alle leeftijden die The Solution™  gebruiken.

Daarom hebben we enkele voor en na foto's en ervaringen van onze members op een rijtje gezet. Je kunt ook terecht op TrustPilot om ervaringen met Oslo Skin Lab te lezen. 

Jesse van der Meulen (43)

Jesse's vriendin was de eerste die zag dat het dagelijks innemen van het collageenpoeder zijn vruchten begon af te werpen. “Het lijkt alsof je naar de zon bent geweest, je huid straalt”, zei ze. "Mijn huid ziet er beter en egaler uit dan toen ik begon. Mensen in mijn omgeving zien het ook echt en zijn The Solution™  ook gaan gebruiken. Van mij mogen nog meer mannen dit gaan gebruiken.”

Jesse van der Meulen

Renate Gerschtanowitz (44)

Renate is de Nederlandse ambassadeur voor Oslo Skin Lab. Ze testte The Solution™  uitgebreid voordat ze 'ja' zei tegen deze samenwerking. Voordat ze begon met The Solution™, liet ze haar huid scannen bij een onafhankelijke huidkliniek. Vanwege corona duurde het 5 maanden voor ze terug kon voor een nieuwe scan, en toen waren haar rimpels maar liefst 59% minder diep.

Renate Gerschtanowitz Oslo Skin Lab

Stefanie (35)

"Ik ben begonnen met The Solution™ omdat ik in de leeftijd kom waarbij je wat meer (natuurlijke) hulp nodig hebt om huidveroudering tegen te gaan, of in ieder geval te vertragen. Dat doe ik door goed voor mijzelf te zorgen in combinatie met goede huidverzorging. Daar hoort wat mij betreft The Solution™ ook bij. 

Ik was erg nieuwsgierig naar collageen poeder, werkt het echt of is het iets wat tussen je oren zit? Als je start met de collageen poeder dan denk je op een gegeven moment wel verbetering te zien, maar het is lastig inschatten omdat het natuurlijk heel geleidelijk gaat en als je elke dag naar jezelf kijkt, valt zo'n verandering minder op. Ik merk heel goed dat de structuur van mijn huid verbeterd is. Ik heb daarnaast een betere textuur en huidkwaliteit gekregen. Dus ik kan wel zeggen dat collageen mijn huid een frisse blik geeft! Wat ook ontzettend fijn is dat er geen smaak zit aan de collageen poeder. Dus goede koffie blijft goede koffie ;-)"

Tussen de 1e en 2e scan van Stefanie zat bijna 5 maanden, het verschil in rimpeldiepte was 12%.

Jessica Stadhouders (42)

Jessica was wel nieuwsgierig naar wat The Solution™ voor haar huid zou gaan doen. 'Ik weet vanuit mijn opleidingen wel dat ik goed moet smeren. Maar ja, alleen smeren, je brengt het aan op de opperhuid en je weet eigenlijk niet hoe diep de stofjes gaan die er in zitten. Ik had verder geen hoge verwachtingen want dat kan alleen maar tegenvallen.'

'Ik was een maand of drie bezig en toen ging ik naar de kapper. Ze zei toen nou Jess, ik zie dat je haar echt veel voller en dikker is, het ziet er veel gezonder uit. Ik zei, ik ben nog bezig met Oslo Skin Lab, zou het dan daar aan liggen? Nou, zij dacht het wel. Dat was mijn eerste ervaring. Het was wel een mooi iets dat mijn kapper dat zei. Iets daarna zag ik zelf ook iets veranderen op mijn benen. Ik dacht, hee, mijn cellulite op mijn benen wordt minder. En de huid op mijn benen en armen wordt ook steviger. Dat was eigenlijk voor het eerst dat ik het zag. Dat ik bewust dacht, hee het gaat iets doen.'

De scan na drie maanden wordt uiteindelijk, door de coronalockdowns, een scan na zes maanden. Stadhouders: 'Die tweede scan vond ik echt een cadeautje, daar was ik zo blij en verrast mee. Het was ook fijn dat ik nu zelf, als gebruiker, kon zien dat er echt niets gefotoshopt wordt aan de voor- en nafoto's. Dit is wat het is. Dat gaf mij ook voldoening want het is echt bizar wat het doet met je gezicht en te zien hoeveel effect het heeft op je huid.

Ik heb een heel expressief voorhoofd en de rimpels daar zijn echt minder geworden. Er zit geen diepe groef meer en sommige rimpels zijn gewoon bijna weg, daar zit alleen nog een streepje. De rimpeltjes onder mijn ogen zijn ook minder zichtbaar. De lijnen naast mijn neus zijn echt een stuk minder en mijn kaaklijn is meer zichtbaar geworden. Ik had een verticale lijn op mijn wang en die is praktisch verdwenen.

Ik had geen verwachtingen maar ik hoopte daar natuurlijk wel op. Ik ben echt verrast. Die rust en dat frisse gevoel, dat zie ik terug in mijn gezicht.'

Heidi Lindblad Vårum (52)

Acht weken nadat Heidi begon met The Solution™ toonde een huidscan aan dat de rimpeldiepte rond de ogen met maar liefst 14 procent was verminderd. De huid rond haar ogen zag er frisser uit, de lijntjes die ze had zijn verzacht en haar huid is weer veerkrachtig geworden. Heidi vond ook dat haar normaal droge huid minder bodylotion en gezichtscrème nodig had.

Voor en na Oslo Skin Lab Heidi

Susanne (53)

"Na slechts een maand het collageenpoeder van Oslo Skin Lab te hebben gebruikt, zie en voel ik zowel een duidelijk verschil. Mijn huid heeft meer elasticiteit en meer glans en mijn kraaienpootjes rond m'n ogen zijn zichtbaar kleiner geworden. Het poeder is makkelijk in gebruik. Ik gebruik het in mijn ochtendkoffie of sap en de sachets zijn gemakkelijk mee te nemen tijdens vakanties of weekendjes weg."

Susanne ervaringen Oslo Skin Lab

Mia (53)

Mia ging The Solution™ testen en kreeg hierbij de kans om zowel voor als nadat ze de collageen peptiden toevoegde aan haar beautyroutine een huidscan uit te voeren. Dit zorgde ervoor dat we de resultaten goed konden gaan evalueren. Na ongeveer 3 maanden dagelijks gebruik van The Solution™ bleek uit de anlayse dat Mia haar huidstructuur was verbeterd en dat de rimpels rond haar ogen met 9% waren verminderd.

imagew6ps.png

Anki (59)

Nadat Anki 3 maanden The Solution™ had ingenomen, had ze haar tweede huidscan. Deze huidscan zou duidelijk maken in welke mate The Solution™ effect op haar huid had gehad. Uit de analyse bleek dat de huidtextuur van Anki was verbeterd met maar liefst 31%!

imagewrk0o.png

Susan (62)

Susan heeft ongeveer 3 maanden lang The Solution™ getest. Hierbij lieten de huidscans zien dat de rimpels op haar voorhoofd met 9% waren verminderd.

imagexvjye.png

Zelf proberen?

Ben jij ook nieuwsgierig wat The Solution™ voor jouw huid kan betekenen? Met de kortingscode 'member' ontvang je 60% korting op je eerste verpakking van het vrijblijvende membership! Als member van Oslo Skin Lab krijg je The Solution™ iedere 4 weken thuisbezorgd. Je kunt je zendingen op ieder moment stopzetten. Je bestelt The Solution™ hier!