Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

TG product + DBA logo
TG product + DBA logo

The Glow™

Inside Out Beauty Booster

The Glow™ Inside Out Beauty Booster bestaat uit kleine capsules die hyaluronzuur en vitamine C bevatten. Door elke dag een capsule in te nemen, is bewezen dat het hyaluronzuur het vochtgehalte in de huid kan verhogen en zo bijdraagt aan een stralend, zacht en gladder huidoppervlak. Een goed gehydrateerde huid is immers de sleutel tot een mooie GLOW.

Bewezen effect
Dit zijn de wetenschappelijk bewezen effecten van The Glow™ Inside Out Beauty Booster op de huid:
Het beschermt tegen een droge huid
Het verhoogt de hydratatie van de huid
Het verhoogt de perceptie van glans en soepelheid
Het vermindert tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels

Normale prijs
Normale prijs

JE MEMBERSHIP

 • VERBETER JE HUID-
  VERZORGINGSROUTINE

  Voeg hyaluronzuur toe aan je dagelijkse routine, je huid zal je dankbaar zijn
 • WORD MEMBER
  EN BESPAAR

  Als member bespaar je 30% en geniet je van exclusieve member voordelen, als onderdeel van onze groeiende community
 • GRATIS GELEVERD
  BIJ JE THUIS

  28 capsules worden elke 4 weken bij je thuis geleverd
 • JIJ
  BEPAALT

  Het pauzeren of annuleren van je membership is op ieder moment mogelijk, je zit nergens aan vast
Hoe werkt The Glow™

Hyaluronzuur is een van nature voorkomend molecuul in je lichaam dat vocht vasthoudt in je huid voor een gladder en voller oppervlak. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam af. Hierdoor neemt ook het vermogen van de huid om vocht vast te houden geleidelijk af. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een druif en een rozijn. Dagelijkse inname van hyaluronzuur heeft in onderzoeken aangetoond het vochtgehalte weer te kunnen verhogen. Het helpt zo het huidoppervlak te behouden of te verbeteren: het juiste vochtniveau is een belangrijke factor voor het bereiken van een stralende, gladde en glanzende huid.

Ingrediënten en dosering

The Glow™ is een voedingssupplement met 120 mg hyaluronzuur en 20 mg vitamine C. De aanbevolen dagelijkse dosis is 1 capsule per dag, in te nemen tijdens een maaltijd.

De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden. Dit voedingssupplement is alleen geschikt voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Voedingssupplementen mogen een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen, noch mogen ze medicijnen van welke aard dan ook vervangen. In het geval van zwangerschap, borstvoeding, medische aandoeningen of gebruik van voorgeschreven medicijnen: raadpleeg voor gebruik je arts.

INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS (1 CAPSULE):
Hyaluronzuur 120 mg  
Vitamine C 20 mg 25% (percentage van referentie-inname)

 

Hoe werkt de memberservice

Ons membership is gratis en houdt in dat je iedere vier weken een nieuwe verpakking van The Glow krijgt thuisbezorgd – tegen een gereduceerd membershiptarief en zonder verzendkosten. Dankzij deze service ben je altijd gegarandeerd van voldoende capsules. Je betaalt The Glow achteraf (de factuur vind je in de verpakking) of via automatische incasso. Je kunt je membership op ieder moment pauzeren of opzeggen, zonder opzegtermijn.

Een membership bij Oslo Skin Lab betekent het volgende:
• Members krijgen 30% korting op alle aankopen
• Een verpakking is voldoende voor vier weken
• Je ontvangt iedere vier weken een nieuwe verpakking, totdat je opzegt
• Je kunt de aankomende verzending altijd pauzeren of stoppen 
• Je hebt geen aankoopverplichting of verplichte afname* 
• Betaal achteraf of via automatische incasso

*14 dagen herroepingsrecht; je dient de verpakking binnen de wettelijke termijn van 2 weken te retourneren als je van aankoop afziet.