Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

TS product page DBA logo 4 reasons Quote Renate Stickpacks
TS product page DBA logo 4 reasons Quote Renate Stickpacks

The Solution™

Beauty collagen

The Solution™ Beauty Collagen is een hoogwaardig collageenpoeder zonder toegevoegde smaak- of geurstoffen, gemakkelijk te vermengen met alle soorten eten of drinken. Het heeft een aangetoonde werking op:

 ✔ Elasticiteit en textuur
 ✔ Rimpels en fijne lijntjes
 ✔ Cellulite

Dit beauty supplement bevat slechts één ingrediënt – type 1 gehydrolyseerd collageen.

The Solution™ Beauty Collagen heeft in 2021 de Dutch Beauty Award gewonnen in de categorie Cosmeceuticals.

               

Normale prijs
Normale prijs

JE MEMBERSHIP

 • VERBETER JE HUID-
  VERZORGINGSROUTINE

  Voeg collageen toe aan je dagelijkse routine en verzeker jezelf van een betere toekomst voor je huid
 • WORD MEMBER
  EN BESPAAR

  Als member bespaar je 30% en geniet je van exclusieve member voordelen, als onderdeel van onze groeiende community
 • GRATIS GELEVERD
  BIJ JE THUIS

  28 verpakte sachets worden elke 4 weken bij je thuis geleverd
 • JIJ
  BEPAALT

  Het pauzeren of annuleren van je membership is op ieder moment mogelijk, je zit nergens aan vast
Ingrediënten en dosering

Ingrediënten: 100% bioactief gehydrolyseerd rundercollageen, 2,5 gram.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 sachet vermengd met een willekeurig type eten of drinken. Wanneer je het poeder wilt oplossen in water, is een a twee deciliter voldoende. Roer en wacht enkele minuten tot het poeder volledig is opgelost.

1 dosering bevat 2,5 gram Verisol® collageen hydrolysaat, dat afkomstig is van rund. Dit is de exacte hoeveelheid die volgens de onderzoeken effectief is. Meer collageen innemen leidt niet tot betere of snellere resultaten.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd, uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl en zijn geen vervanging van medicijnen.

Als je zwanger bent of medicijnen op recept neemt, overleg het gebruik dan met je arts.

 

Hoe werkt de memberservice

Ons membership is gratis en houdt in dat je iedere vier weken een nieuwe verpakking van The Solution™ krijgt thuisbezorgd – tegen een gereduceerd membertarief en zonder verzendkosten. Dankzij deze service ben je altijd gegarandeerd van voldoende collageen poeder. Je betaalt The Solution™ achteraf (de factuur zit in de verpakking) of via automatische incasso. Je kunt je membership op ieder moment pauzeren of opzeggen, zonder opzegtermijn.

Membership bij Oslo Skin Lab betekent het volgende:
• Members krijgen 30% korting op alle aankopen
• Een verpakking is voldoende voor vier weken
• Je ontvangt iedere vier weken een nieuwe verpakking, totdat je opzegt
• Je kunt de aankomende verzending altijd pauzeren of stoppen 
• Je hebt geen aankoopverplichting of verplichte afname* 
• Betaal achteraf of via automatische incasso

*14 dagen herroepingsrecht; je dient de verpakking binnen de wettelijke termijn van 2 weken te retourneren als je van aankoop afziet.

Hoe werkt The Solution™

The Solution™ Beauty Collagen is een collageen poeder dat je huid gladder maakt, de elasticiteit van de huid helpt behouden en rimpels vermindert. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbaarheid van cellulite (sinaasappelhuid). Een verpakking bestaat uit 28 dagdoseringen met 2.5 gram collageen hydrolysaat in poedervorm. Het collageen poeder heeft geen geur of smaak en kan vermengd worden met elk soort eten of drinken.

• Helpt de elasticiteit van de huid te behouden
• Maakt de huid van gezicht en lichaam gladder, zachter en soepeler
• Zorgt voor een gladdere huid met minder rimpels en lijntjes
• Heeft een bewezen effect op rimpels en de zichtbaarheid van cellulite

Onderzoek en resultaten

Verisol® collageen dat wordt gebruikt in The Solution™ van Oslo Skin Lab® heeft een bewezen effect op de vermindering van rimpels volgens een dubbelblinde studie met 114 deelnemers. De resultaten waren aanzienlijk. Een dubbelblinde test houdt in dat noch de deelnemers noch de onderzoekers weten welke deelnemers het actieve ingrediënt innemen en welke een placebo (variant zonder actieve ingrediënten) krijgen.

Bekijk het onderzoek naar het effect van onze collageenpeptiden op rimpels door: Proksch E, Schunck M, Zague V, Segger D, Degwert J, Oesser S. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(3):113-9.

Bekijk het onderzoek naar het effect van onze collageenpeptiden op de huidelasticiteit door: Proksch E, Segger D, Degwert J, Schunck M, Zague V, Oesser S. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(1):47-55.

Bekijk het onderzoek naar het effect van onze collageenpeptiden op cellulite door: Schunck M, Zague V, Oesser S, Proksch E. J. Med Food 2015 18(12):1340-8

Oslo Skin Lab® is niet aansprakelijk voor de tekst in artikelen op externe websites waarin eventuele claims worden gemaakt over effecten van producten en/of ingrediënten die geen onderdeel zijn van onze eigen marketing.