De specialisten van onze klantenservice zijn op werkdagen van 8.30 tot 16.30 bereikbaar op 0800-0201886

Oslo Skin Lab The Solution

The Solution™

Beauty collagen

The Solution™ Beauty Collagen is een collageen poeder zonder toevoegingen zoals geur- of smaakstoffen dat vermengd kan worden met eten of drinken. Het product maakt de huid gladder en zorgt ervoor dat je huid haar elasticiteit behoudt. Het vermindert rimpels en de zichtbaarheid van sinaasappelhuid. 

The Solution Beauty Collagen van Oslo Skin Lab heeft de Dutch Beauty Award 2021 gewonnen in de categorie Cosmeceuticals.

Normale prijs
Normale prijs
Ingrediënten en dosering

Ingrediënten: 100% bioactief gehydrolyseerd rundercollageen, 2,5 gram.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 sachet vermengd met een willekeurig type eten of drinken. Wanneer je het poeder wilt oplossen in water, is een a twee deciliter voldoende. Roer en wacht enkele minuten tot het poeder volledig is opgelost.

1 dosering bevat 2,5 gram Verisol® collageen hydrolysaat, dat afkomstig is van rund. Dit is de exacte hoeveelheid die volgens de onderzoeken effectief is. Meer collageen innemen leidt niet tot betere of snellere resultaten.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd, uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl en zijn geen vervanging van medicijnen.

Als je zwanger bent of medicijnen op recept neemt, overleg het gebruik dan met je arts.

Wat zit er in The Solution

Hoe werkt de memberservice

Ons membership is gratis en houdt in dat je iedere vier weken een nieuwe verpakking van The Solution krijgt thuisbezorgd – tegen een gereduceerd lidmaatschapstarief en zonder verzendkosten. Dankzij deze service ben je altijd gegarandeerd van voldoende collageen poeder. Je betaalt The Solution achteraf. De factuur zit in de verpakking. Je kunt je membership op ieder moment pauzeren of opzeggen, zonder opzegtermijn.

Membership bij Oslo Skin Lab betekent het volgende:
• Members krijgen 30% korting op alle aankopen
• Een verpakking is voldoende voor vier weken
• Je ontvangt iedere vier weken een nieuwe verpakking, totdat je opzegt
• Je kunt de aankomende verzending altijd pauzeren of stoppen 
• Je hebt geen aankoopverplichting of verplichte afname* 
• Betaal achteraf – de factuur wordt geleverd met de verpakking

*14 dagen herroepingsrecht; je dient de verpakking binnen de wettelijke termijn van 2 weken te retourneren als je van aankoop afziet.

Hoe werkt The Solution™

The Solution™ Beauty Collagen is een collageen poeder dat je huid gladder maakt, de elasticiteit van de huid helpt behouden en rimpels vermindert. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbaarheid van cellulite (sinaasappelhuid). Een verpakking bestaat uit 28 dagdoseringen met 2.5 gram collageen hydrolysaat in poedervorm. Het collageen poeder heeft geen geur of smaak en kan vermengd worden met elk soort eten of drinken.

• Helpt de elasticiteit van de huid te behouden
• Maakt de huid van gezicht en lichaam gladder, zachter en soepeler
• Zorgt voor een gladdere huid met minder rimpels en lijntjes
• Heeft een bewezen effect op rimpels en de zichtbaarheid van cellulite

Onderzoek en resultaten

Verisol® collageen dat wordt gebruikt in The Solution™ van Oslo Skin Lab® heeft een bewezen effect op de vermindering van rimpels volgens een dubbelblinde studie met 114 deelnemers. De resultaten waren aanzienlijk. Een dubbelblinde test houdt in dat noch de deelnemers noch de onderzoekers weten welke deelnemers het actieve ingrediënt innemen en welke een placebo (variant zonder actieve ingrediënten) krijgen.

Orale inname van specifieke bioactieve collageen peptides vermindert huidrimpels en zorgt voor een toename van dermale matrix synthese. Proksch E, Schunck M, Zague V, Segger D, Degwert J, Oesser S. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(3):113-9.

Orale inname van supplementen met specifieke collageen peptides heeft een heilzame werking op de fysiologie van de menselijke huid: een dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie. Proksch E, Segger D, Degwert J, Schunck M, Zague V, Oesser S. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(1):47-55.

Voedingssuplementen met specifieke collageen peptides hebben een BMI-afhankelijk heilzaam effect op de morfologie van cellulite. Schunck M, Zague V, Oesser S, Proksch E. J. Med Food 2015 18(12):1340-8

Oslo Skin Lab® is niet aansprakelijk voor de tekst in atikelen op externe websites waarin eventuele claims worden gemaakt over effecten van producten en/of ingrediënten die geen onderdeel zijn van onze eigen marketing.