Let op: Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice vandaar dat het wat langer kan duren voordat we je te woord kunnen staan of je e-mail beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

OSL_Collage1_W-Article_1140x600_0322.jpg

haal het beste uit je huid

Het is niet altijd makkelijk om de beste beslissingen voor je huid te nemen. Dat voorjaarszonnetje bijvoorbeeld schijnt zo vrolijk... Maar ja, die UV-straling die je ongevraagd meekrijgt is niet goed voor je huid. Het gebruik van The Solutionâ„¢ is gelukkig erg makkelijk en we delen graag nog een paar eenvoudige tips om het beste uit elke dag te halen voor een gezonde en stralende huid.

Een huidvriendelijk eetpatroon
De beste beslissingen nemen voor je huid is niet altijd gemakkelijk. We weten dat het een must is om huidverzorging te gebruiken maar hoe zit het met alle andere kleine beslissingen die je dagelijks neemt? Zoals het bewegen gedurende de dag vaak meer impact heeft dan één keer per week een uur sporten, kunnen de dagelijkse beslissingen met betrekking tot je gezondheid en schoonheid samen een grotere impact hebben dan alleen je beautyroutine.

We hebben tien simpele tips opgesteld om het beste uit elke dag te halen voor een mooie, gezonde huid. Je zult zien hoe makkelijk het is om ze op te nemen in je eetpatroon.

#1: Eet meer vis in plaats van rood vlees. Je huid is namelijk dol op de vetzuren uit de vis.
#2: Kies ervoor om (ongezouten) noten te snacken in plaats van chips.
#3: Kies voor een meer natuurlijke zoetstof zoals honing of agavesiroop. Geraffineerde suiker kan negatieve effecten hebben op je huid.
#4: Eet meer gezonde vetten die je tegenkomt in bijvoorbeeld zalm, chiazaden, olijfolie en eieren. Je huid houdt van deze gezonde vetten.
#5: Vermijd voedingsmiddelen die sterk bewerkt zijn, veel suiker bevatten of te veel zuivel. Geen enkele hiervan is vriendelijk voor je huid.
#6: Focus op darmvriendelijk voedsel zoals vezelrijke voeding en groenten. Geloof ons: je wilt dat je darmen zich goed voelen.
#7: Water, water, water! Blijf gehydrateerd. We vinden rozijnen heerlijk maar willen er niet zo uitzien.
#8: 'Drink' je fruit en groenten in smoothies of soepen. Twee vliegen in een klap want zo krijg je vitamines én vocht binnen.
#9: Eet de regenboog. Elke week zien we graag afwisselende combinaties van allerlei kleuren van fruit en groente op ons bord.
#10: Neem dagelijks The Solution™ om het uiterlijk van je huid te verbeteren (maar die tip kende je natuurlijk al đŸ˜‰).